Bu Blogda Ara

25 Kasım 2013 Pazartesi

EVDE SAÇ BOYAMA: AÇIK KÜLLÜ KUMRAL

      Daha önce; kahve-karamel olan saçlarımı evde nasıl küllü kumrala boyadığımla ilgili detaylı bir yazı yayımlamıştım. Benimle aynı konudan müzdarip o kadar çok arkadaşımdan mail aldım ki, ikinci yazıyı bekletmeden yayınlamam gerektiğini düşündüm. Hepinize değerli yorum ve mailleriniz için teşekkür ediyorum :)

     Daha önceki yazımda aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz uygulamamı anlatmıştım. Kahve-karamelden küllü kumrala dönüş yazımı okumak isterseniz  tık tık. ;) 
küllü kumral beautybooop


     Öncelikle evde saç boyamanın garanti bir sonucu olmadığını ama çok zor bir olay da olmadığını belirtmek isterim. Tek seferde istediğiniz sonucu almanız zor olabilir biraz sabır gerekli. Ben 3. boyamada istediğim saç rengine ulaştım! Bu konuda deneyiminiz yoksa ve kendinize güvenmiyorsanız lütfen tanıdığınız bir kuaföre boyanızı yaptırın. Daha sonrasında evde dip boyanızı kendiniz daha kolay yapabilirsiniz.
saç boyama beautybooop
      Eğer benim gibi zeminde daha önceden boyanmış koyu bir ton boyanız varsa; öncelikle boyalı kısımları boyamanız gerektiğini lütfen unutmayın. Diplerde kendi doğal saçınız çıkmışsa, dipler boyayı çok daha kısa sürede alacağı için uçlara oranla açık olabilir. 

Eğer ki uçlarda açıcı/oriel kullanıldıysa o zaman en son uçlara 5 dk kadar boyayı sürüp bekletmelisiniz.
      
      Bu yazımda daha önceki yazımdaki küllü kumral boyamın üzerine uyguladığım 2. ve 3. boyama işlemlerini paylaşacağım. 

     Aşağıdaki fotoğraf 2.boyamadan sonra elde ettiğim küllü kumral. Burda 2.boyadan 1 ay sonraki halini çektim yani dip boya öncesi. 1. ve 2. boyamı saçımın tamamına uygulamıştım ton farkını önlemek için.
açık küllü kumral beautybooop
      Saç boyamı hiç değiştirmedim yine Nevacolor 10.01(Ekstra Doğal Küllü Platin), 11.10(Ekstra Açık Küllü Platin), 12.01(Ekstra Küllü Süper Açıcı) boyalarını kullandım. Bunlar en yüksek açıcılığı olan boyalar çok dikkatli uygulanması gerek yoksa saçlarda yanma ve kopmaya sebep olabilir, en fazla 30 dk tuttuğumu tekrar belirteyim kazaya sebep vermeyelim sonra :) Ben saçlarım çok koyu olduğu için cesaret edip bu boyaları kullandım. Kuaförde saçlarıma açıcı uygulanmasın diye saçlarımı evde bu boyalarla istediğim tona kadar açtım.
     Saçlarımdaki koyu renk boyayı saçlarıma en az hasarı verecek şekilde açtım diyebilirim. 

    Aşağıdaki fotoğraflar tamamen filtresiz ve değişik ışık altında çekilmiştir. Hepsi 3. boyamadan sonra aynı saatler içinde çekilmiş fotoğraflardır. En soldaki fotoğraf sarı ışık veren ampul altında yada gün ışığı altında da diyebilirim, ortadaki fotoğraf dışarıda flaşlı çekim, sağdaki fotoğraf ise yine dışarıda flaşsız çekimle elde edilmiştir. Çıplak gözle en yakın ton sağdaki hali gibi ;) Ama diplerde turuncu yansıma ne kadar küllü renkte kullansam ilk boyadan sonra oluşuyor. Yıkandıkça çiğlik gidip daha yumuşak bir renge dönüşüyor.
evde küllü kumral beautybooop
      

     Aşağıdaki fotoğrafta sadece dip boya yaptım, 3. boyamdı bu. Görüldüğü üzere çok yumuşak tatlı bir küllü kumral. Öncesi ve sonrası şeklinde fotoğrafladım. Fark ettiyseniz boya sonrasında diplerde hafif çiğ bir renk oluşuyor ama korkmayın birkaç yıkamadan sonra o çiğlik geçiyor
dip boya küllü kumral beautybooop

Benim için saçlarıma açıcı uygulamadan istediğim tona kadar açabilmek mucize gibiydi. Saçlarımın ucunda röfle, ortasında koyu çikolata kahve, diplerde ise kendi rengim vardı. Koyu renk boyamak istemiyordum, orielle açtırmakta istemiyordum. Bunun için evde toplamda 3 defa aynı küllü boya karışımımı kullanarak saçlarımı istediğim tona kadar açtım ;) 

      Yazıyı hazırlamak benim için çok zor ve birazda riskli. Ben kuaförlerden boya konusunda çok çektim ve boyamı kendim yaptığımdan beri inanılmaz rahat ve mutluyum, kendimce yaşadığım süreci sizlerle paylaşmak istedim. Amacım benimle aynı sıkıntıyı yaşayan herkese elimden geldiğince yardımcı olabilmek.

      Bundan sonra artık saçıma hangi renk boyayı uygularsam tutacaktır çünkü yeterli açıklığa ulaştı bence. Bir sonraki yazım Küllü Açık Kumral'ı turunculuk olmadan nasıl yakaladım ;) Takipte kalın...

     Saçlarımın son halini nasıl buldunuz? Küllü kumral tonlarını seviyor musunuz? Bu rengi yakalamak için sizin tercihiniz hangi marka ve numaralar? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum, sevgilerle ;) 

210 yorum:

  1. Çok başarılı bu renk! Tonuna bayıldım:)

    bende beklerim, sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. merhabalar,öncelikle saç renginizi çok beğendim.karışımlarınız çok başarılı olmuş:) ben de kuaför kurbanı birisi olarak bana yardımcı olmanızı istiyorum.saçlarımda önceden çikolata kahve gbi kahve tonları vardı.kendim loraelin 9.1 ile 2-3 kez boyadıktan sonra saç rengimi açmıştım,pek hoş bi renk çıkmadı ama en azından açmayı başarabilmiştim kısmen:) hazır açılmışken kuaföre gidip istediğim rengi elde ederim diye düşündüm fakat kuaförün en açık bu ton olur diye boyadığı renk koyu bi kahve oldu.tekrar başa döndüm yani.şu an saç rengim diplerim loraelin 6.03üne benziyor uçlarda daha koyu bi kahve.saçımı kumral tonlarına getirmek için nasıl boyamam gerekir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Öncelikle teşekkür ederim beğenmene sevindim :)
      Ah şu kuaförler ahhhh, önce koyu boyayıp sonra oryali basıp saçı açmayı ne çok seviyorlar! Aynı benim yaşadığım durum bu, koyu küllü kumral olsun saçlarım biraz dinlensin dedim sonuç koyu çikolata kahve mi desem bordo mu desem tarifi yok kriz geçirmiştim :/ Neyse ki şu an çok mutluyum darısı sana inş:)
      Lorealin 9.1'i güzel bir renk bencede, peki neden beğenmedin dalgalı bir görünüm mü oldu onu belirtirsen daha ne bir yorum yapabilirim?
      Diplerin açık uçların koyu olması çok sinir bozucu bir durum farkındayım ama düzelmeyecek bir durum değil. Diplerde doğal saçın olduğu için boyayı daha net alıyor uçlarda da boya olduğu için koyu bir renk ortaya çıkıyor.
      Şu an saçlarına bol bol bakım yağı yapmanı tavsiye ederim, yağların boyayı açma/akıtma özelliği var. Bu şekilde hem saçlarını beslemiş olursun hemde boyayı az da olsa yumuşatmış ;)

      Sil
    2. bence dershaneler yerine kuaförler kapatılmalı:))9.1e boyadığımdada altta çikolata kahve gibi bişey olunca turuncular vardı aralarda.hafiften açık bi renk elde etmiştim :/ama işte kuaför saolsun bu koyu rengi çıkardı.saçım şu an loreal casting'in kestane şekerine benziyor.diplerim yine loraelin 6.03'e benziyor.açmak için neler yapmadım ki:) bakım yağları bi yana internette beyaz sabunla yıkayın akıtıyo dedıler onu bile yaptım saçım keçe gibi oldu açmak uğruna.çok dertliyim:) şu an istediği rengi evde kendisi elde eden birisi olarak idolümsünüz:)))istediğim lorael 7.3 gibi bi ton elde etmek.nasıl yapabilirim ki?

      Sil
    3. Teşekkür ederim :) Bende kendi üzerimde deneye yanıla tecrübe sahibi oldum inan ki :)
      İlk boyadığımda iç taraflarda benimde turunculuklar kaldı çünkü üzerinde koyu bir renk vardı. Beyaz sabun hiç denemedim denemeyi de düşünmem çünkü saça büyük zarar verir, onun yerine saç bakım yağlarına maskelerine ara vermeden devam etmen gerek. O zaman şöyle yapmanı önerebilirim istediğin tondan çok daha açık bir renk boya ile aynı benim yaptığım gibi 2 hafta aralıklarla 2 defa boyaman. Bu süreçte bol bol saç bakımını ihmal etmemek çok önemli. Bu ilk saç açma sürecinde saçlarında turunculuk olabilir hatta saçlarında 2-3 farklı renk bile olabilir bunlara hazırlıklı olmak lazım. Bende çok hafif oldu o dönemi saçlarımı topuz yaparak geçirdim pek belli olmadı. Daha sonra yeterli açıklığa ulaşınca ki 2. boyada mutlaka ulaşacaktır, üzerine kumral tonlarında beğendiğin bir rengi uygulayabilirsin. İlk kumral renginde küllü kullanmamaya çalış yeşillenme olabilir, daha sonra ki boyanda küllü bir kumral boyarsan ya da 7.3 gibi dore kumral boyarsan güzel bir renk ortaya çıkacağına inanıyorum. Tabi bu biraz uzun ve sabır isteyen bir süreç, istersen kuaförde 2-3 saat içinde de yaptırabilirsin ama saçların yıpranma ihtimali ve daha önce olduğu gibi başka bir renk olma durumu söz konusu. Bu şekilde anlattığım gibi boyarsan hem bundan sonraki dip boyalarını da evde kendin kolayca yaparsın. Şunu da not düşmek istiyorum, özellikle senin benim gibi koyudan açığa saç boyayanlar mutlaka önce saçları arkadan boyamaya başlamalı, yani önce enselerden boyanmalı daha sonra önlere geçilmeli yoksa arka kısımlar daha geç açılıp turunculuk kalabilir ;) Umarım istediğin renge kavuşursun, saçlarını çekip bana mailde atarsan memnun olurum ;)

      Sil
  3. çook teşekkür ediyorum önerilerin için :) en kısa zamanda deneyip sana da mail atıcam:))

    YanıtlaSil
  4. pekı bu boyalara
    oksıdan ne kadar koydunuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her tüp boya için bir şişe oksidan kullandım. Saçlarım gür olduğu için 3 tüp boya ve 3 şişe oksidanı karıştırdım. %9 30 Vol oksidan açık renk boyalar için uygun oluyor ;)

      Sil
  5. Size facebooktan ulasabilirmiyim? Sacimin resmini yollamak icin. Yada hotmailden. Acil yardim gerekli.lutfen.
    Benim ana sac koyu kahveydi. Ben kumral istyrm ve gittm palettenin kumralina.boyadm ama ortaya acik kahve cikti diplerde hafif turunxuluk felan. Bu sefer 9.1 2 paket 10.0 ve 9.0 boyadim (sacim 4paket alior) ve kuafor onerisiydi. Neyse bu sefer daha acik oldu ama kumralla zerre kadar alaka yok. Smdiye kdr sacimi 2kere.boyadm sadece. Ve actirmak istemiyorm. Acik kullukumral olsn.istyrm. lutfen yardimci olun. Bi.boya uzmani, acik kullu sari ile boya dedi. Siz ne dersiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım mailine cevap verdim ;) Burdan da kısaca yazayım, öncelikle açıcı kullanmamak için olmasını istediğinden açık bir renge boyamak lazım saçları yavaş yavaş açıp daha sonra istediğimiz kumrala boyayabiliriz ;) Ben ilk boyalarımda 11-12 numaralı boyaları kullanıp istediğim renge kadar açtım artık 8-9 numaralarla devam ediyorum ;) Mailine daha detaylı yazdım umarım yardımcı olabilirim ;) Bu arada facebook hesabım Tc BeautyBoop ;)

      Sil
  6. Merhaba,ben sacimi amonyaksiz platin ile boyadim turuncu oldu.boyle olacagini biliyordum o yuzden kullu sari amonyaksiz da almistim ama sanirim amonyaksiz oldugu icin hicbirsey farketmedi hala oldukca turuncuyum:)
    Sizin yazidaki sac renginizden biraz daha acik.sizin uyguladiginiz kullu renkleri uygulamaya karar verdim.ama daha once sadece tup boya hic kullanmadim hep kutulu almistim.o yuzden nasil kullanacagimi bilmiyorum tuplerin hepsini mi kullanacagim oksidasyon sivisininheosini mi koyacagim.ne kadar bekletecegim.yardimici olursaniz sevinriim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;) Daha önce amonyaksız bir boya kullanmadığım için bu konuda fikrim yok maalesef. Tüp boyaları diğer kutulara göre daha çok seviyorum daha iyi renk veriyor gibi geliyor bana. Saçın uzunluğuna ve gürlüğüne göre boyanı al eksik kalmasın ;) Ben 3 tüpü bir kapta karıştırıp içine 3 şişe de oksidasyon karıştırıp fırçayla sürüyorum. Enselerden başlıyorum boyamaya ve bunların açıcılığı çok yüksek olduğu için 20-30 dk dan fazla tutmuyorum.

      Sil
  7. Selam. Kuaför kurbanıyım yardımınz gerekli :( saçlarım küllü kumrala botandı ama kahveye çalan kızıllık var genel anlamda ama benim istediğim dumanlı küllü yeşile çalan açık olmayan bi ton :) ve bn bu kızıllıktan nasıl kurtulurum kuzenim kuaför 8.0 ve 8.1 i karıştır dedi ama pek de güvenemedim çünkü kuaför boyaları karıştırırken o 2 numarayı sölemişti diye hatırlıyorum. sizin gfikriniz nedir gerçekten önemli :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bende seninle aynı tonları seviyorum, yeşile çalan küllü dumanlı renkleri :) Garnier 9.13 yoğun kristal sarı çok güzel küllü bir renk ben şu an ona 7 numara yoğun kumral karıştırıp boyuyorum. Saçlarım gür olduğu için ben 2 kutu 7 numara, 1 kutu da 9.13 karıştırıyorum. Eğer sen biraz daha yoğun küllü istersen 7.1 yoğun küllü kumralla karıştırabiirsin. Kızıllığın çok yoğunsa gümüş renk tüp boya alıp içerisine yine çok az eklersen dumanlı küllü bir kumral olacaktır diye tahmin ediyorum . Ben sadece kendi saçım üzerinde denediklerimi paylaşıyorum, kuaförlükle hiç alakam yok onu da belirteyim umarım güzel sonuç alırsın, sevgiler...

      Sil
    2. Küllülük yoğun olsun istiyorum keşke saçımın rengini bi de istediğim tonları gönderme şansım olsa :( ama olsun demek istediğimi anlayabilmen çok sevindirdi kuaförler neden anlamıyo şaşkınım :) dedikğini deneyip sonucu bildiricem hoşçakal .

      Sil
    3. Bana mail ile ulaşabilirsin ;) beautybooop@gmail.com

      Sil
  8. birine tavsiye etmişsin 7.1 'i ben boyadım şimdi loreal'inkinden umarım akmaz ve kızıllık olmaz ne diyosun buna? kolestonun her renginde ufak bi kızıllık varmış doğru mudur acaba? tek korkulu rüyam o yaa kızıllık olması :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben şu an Garnier kullanıyorum memnunum, ama dediğine de kesinlikle katılıyorum hazır boyaların bir çoğu yeterli oranda küllülük vermiyor, çok yoğun küllü olsun istediğim zamanlarda gümüş renk tüp boyadan biraz ekliyorum içine o zaman tam küllü oluyor canım.

      Sil
  9. merhabalar saçlarını kendinizin seçtiği boyalarla güzel tonlar yakalamanız harika bir şey :-)) bende 5 ay önce saçlarımı çikolata kahve boyadım. önceki rengim bakır tonlarıydı. şimdi bende küllü kumral istiyorum. ama çok korkuyorum saçlarım yanıcak diye. ben nevacolorın açısı ile saçlarımı açtırmştım arkadaşıma ama saçlarım bakır olmuştu. üzerine 2 sefer küllü kumral boyamımıza rağmen hala bakırlık vardı. en son çikolata kahveye döndüm. ama şimdi cesaret edip tekrar deneyeceğm. Bakırlığı kırmam lazım hafif kaldı. ne yapmalıyım küllü kumral elde etmem için. açık tenli bi bayanım. yardımcı olur musunuz banada :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer saçların çok yıpranmadıysa, tekrar nevacolorla açıp üzerine benim boyadığım renkleri uygulayabilirsin. Burdaki yazımın başında verdiğim linke tıklarsan orda çikolata kahveden küllü kumrala geçişimi çok daha detaylı anlatmıştım ;)

      Sil
  10. merhaba benimde en son boyadığm boya çikolata kahve oldu. bakırın üstüne boyadım. 5 ay önceydi. şimdi küllü kumrala geçmek istiyorum. açık tenli bi bayanım. aslında sarı istiyorum ama sarı tonları gitmezmiş gibi geliyor bana. hep gözüm alışmış koyu renkler görmeye belkide bu yüzdendir. geçen sene arkadaşım saçlarımı açıcı boya ile açtı üzerine 2 sfer küllü kumral boyadı ama bakır oldu. bakırlık kırılmadı bi türlü. :(((

    YanıtlaSil
  11. merhaba benim kendi saç rengim koyu kestane röfle yaptırdım ten rengim buğday kaşlarım da koyu siyaha yakın röfle bana gitmeyince nazlı tolganın saç rengine karar verdim kuaför röflenin üzerine kumral boyadı 2 hafta oldu ama tam istediğim gibi olması saçlarım şu an dore kahve gibi uçlar daha açık röfleden dolayı ben evde nazlı tolganın ki gibi nasıl yapabilirim kaç numara boya ne kadar miktar ve nasıl boyayabilirim yardım lütfen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Nazlı Tolga'nın saçları doğal kendi saçlarının üzerine ince ışıltılar atılarak yapılmış. Bende kendisinin saçlarını çok beğeniyorum ama onun ki allah vergisi. Aynı saçı boyalarla elde etmek zor ama benim gibi küllü kumral boyayarak yakın bir renk elde edebilirsin. Altında röfle olduğu için kumral aktıkça aralardan röflelerin çıkar ve ışıltılı hale gelir saçların çokta güzel olur ;)

      Sil
  12. merhaba benim saçlarım koyu kestane kaşlarımda öyle buğday tenliyim röfle yaptırdım banaa gitmedi nazlı tolganın saç renginden istedim kuaför röflenin üzerine kumral boyadı 2 hafa oldu saçlarım şu an dore kahve gibi bende tam çözemedim uçlar daha açık ve inanılmaz kuru ben evde nazlı tolganın saç rengini nasıl elde edebilirim kaç numara boya ne kadar ve nasıl kullanmalıyım

    YanıtlaSil
  13. Merhaba,
    Doğal işlem görmemiş koyu kumral saçıma syoss 9.1 ‘i sarı ve 9.5′i küllü sarı karıştırarak boyadım ve ortaya http://i493.photobucket.com/albums/rr291/oval_portre/07032014132-1.jpg böyle bir sonuç çıktı dipler daha açık uçlara doğru koyu,boyamaya diplerden başlamıştı arkadaşım haliyle dipler daha uzun süre kaldı. .. Farah Zeynep Abdullah’ın Kurt Seyit ve Şura’da ki saç rengine hangi renk tonlarıyla ulaşabilrim sizce? Ya da saçlarımı bu kadar açmışken sarı ağırlıklı bir ton , boya ne kullanmamı tavsiye edersiniz? Bu arada o fotograf boyandıktan sonraki hali hiç yıkanmadı ve ışıktan biraz farklı çıkmış ama ona yakın bir renk.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;) Şuranın saç rengi çok çok açık küllü kumral. Farklı ışıklarda rengi de değişiyor bazen turuncu yansımalı bazen de bebek sarısı gibi, saçları boya olduğu için tabi... Fotoğrafın çok net değildi ama güzel bir renk olmuş gibi geldi bana, sadece dipler daha çok patlamış. Ben yerinde olsam o kadar açtıktan sonra saçlarımı tekrardan açık küllü sarıya boyardım bu sefer tabi enselerden başlayarak ;) Market boyalarının açıcılığının düşük olduğunu unutma o yüzden istediğin rengin bir ton daha açığını al. Bioblasın boyaları özel besleyici yap içeriyor tavsiye ederim, hemde doğal saçların yıpranmamış olur.

      Sil
  14. Merhaba , öncelikle saç renginiz çok güzel olmuş tebrik ederim kuaföre gerek kalmamış ve sanırım benim sizin yardımınıza ihtiyacım var..

    Doğal işlem görmemiş koyu kumral saçıma syoss 9.1 ‘i sarı ve 9.5′i küllü sarı karıştırarak boyadım ve ortaya http://i493.photobucket.com/albums/rr291/oval_portre/07032014132-1.jpg böyle bir sonuç çıktı saçım hiç yıkanmadı ve flaştan dolayı biraz farklı çıkmış .. Farah Zeynep Abdullah’ın Kurt Seyit ve Şura’da ki saç rengine hangi boyalarla ulaşabilirim? Ya da sarının hangi tonlarına nasıl ulaşabilirim saçımı bu kadar açmışken koyuya dönmek istemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, teşekkür ederim ;) Evet ilk boyamadan sonra özellikle diplerde çiğ bir renk oluyor yıkandıkça geçer ama o ;) Yukarıdaki yorumunu da cevapladım.

      Sil
    2. Çok Teşekkür ediyorum ilginiz için. Peki hemen mi boyamalıyım yoksa biraz beklemeliyim sizce?

      Sil
    3. Rica ederim ;) Eğer şimdiki renk çok rahatsız etmiyorsa 3-4 hafta beklemek o arada saçlara yoğun bakım uygulamak daha iyi olur hem eski renkte biraz oturmuş olur.

      Sil
    4. Çok teşekkür ederim. Blogunuz çok güzel , yüzeysel baktım ama faydalı buldum :)

      Sil
  15. bende soru yazdım ama burda göremiyorum bana da bir cevap lütfen röfleli saçlarımın üstüne kumral boyndı nazlı tolganın ki gibi istiyordum ama olmadı şu an dore kahve gibi uçlar açık nazlı tolganın saç rengi gibi nasıl elde edebilirim kaç numara boya ve nasıl ne kadar kullanmalıyım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yorumlar denetlenmeden yayınlanmıyor o yüzden görünmemiştir. Yukarıdaki yorumlarını cevapladım umarım yardımcı olabilmişimdir, sevgiler...

      Sil
  16. merhaba ben dediğiniz gibi küllü tonlarda boyadım saçlarımı koleston küllü kumralla loreal koyu küllü sarıyı karıştırarak boyadım fakta şu an saçlarımda röfleden dolayı uçlarda yeşillenme var ve kısmen dpler göre daha koyu dpten bir parmak kalınlığında kendi saçım çıkmıştı o kısım kızılımsı orta kısım kumral gibi şmdine yapsam sizce acil yardım lütfen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;) Eğer genel olarak çıkan rengi beğendiysen diğerleri çok önemli değil. Benimde uç kısımlarımda balyaj var ilk boyadığımda hafif yeşillenme oluyor fakat 2 yıkamada geçiyor o, aynı şekilde diplerde de ilk boyamada turuncu yansıma bende de oluyor o da yine yıkandıkça yumuşuyor. Bir dahaki boyanda enselerden başlayarak boyarsın, uçlarına da yıkamadan 10 dk önce sürüp yıkarsın , bu şekilde dipler daha güzel renk oturur, uçlarda da boya az kalacağı içi yeşillenme olmaz. Birde bir dahaki sefere bir boyan küllü ise diğeri normal olsun canım ;) Kumralla küllü sarıyı karıştırmak gibi yani, bir küllü ise diğer normal olsun. Sende benimle aynı tonlarda boyuyorsun istersen sana karıştırdığım iki rengi söyleyebilirim?

      Sil
  17. çok teşekkür ederim canım uğraştırdım seni de her gün bakım yapıp yıkıyorum dediğin gibi olur umarım senin saçların biraz daha sarı tonlarında ben biraz daha dumanlı grimsi kumrql istiyorum fotoğraf gönderebilsem yinede renklerini söylersen sevinirim ya da beğendiğim fotoğrafı nasıl yollqyqcağımı tarif edersen onun üzerinden konuşuruz çok teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ;) Ana sayfada mail adresim var ordan ulaşabilirsin fotoğraf için.

      Sil
  18. mrb benım sacım cıkolata kahveydı boyası .ben saçlarımı 7.1 ve yarım tup 9.1 ile boyadım dıplerı açıldı 1 ton ucları hala aynı nerde yanlış yaptım ne yapmalıyım kuaföre de gıtmek ıstemıyorum... :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Çikolata kahveden küllü kumrala dönüşümü detaylı olarak anlattığım bir yazım var, yazının en başında link verdim. İsterseniz onu bir inceleyin aklınıza takılan bir şey olursa tekrar konuşalım ;)

      Sil
  19. merhaba benim saçlarım çok koyu kestane neredeyse siyah.ben saçlarımı yaklaşık 8 ay kadar önce lorealin kızıl kahve boyasıyla boyadım gerçi ilk boya denememdi ve boya saçımda neredeyse hic tutmadı acemiligime geldi :( sadece güneşte hafif kızıl kahve ışıltılar vardı. Hiç ton farkı olmadığı anlaşılmadığı için bi daha boyamadım diplerimi. Ama şimdi orta tondan biraz açık ama çok da açık olmayan küllü kumral bir renk istiyorum. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim ve hangi boyaları ne kadarlık bi oksidana katmalıyim? Bu tüp boyalar daha mi iyi sizce? Saçlarım boyamamın üstünden 6 cm kadar uzadı.buğday tenliyim. Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) :) çok faydalı bi yazı yazmışsınız :)

    YanıtlaSil
  20. merhaba benim saçlarım çok koyu kestane neredeyse siyah.ben saçlarımı yaklaşık 8 ay kadar önce lorealin kızıl kahve boyasıyla boyadım gerçi ilk boya denememdi ve boya saçımda neredeyse hic tutmadı acemiligime geldi :( sadece güneşte hafif kızıl kahve ışıltılar vardı. Hiç ton farkı olmadığı anlaşılmadığı için bi daha boyamadım diplerimi. Ama şimdi orta tondan biraz açık ama çok da açık olmayan küllü kumral bir renk istiyorum. Sizce nasıl bi yol izlemeliyim ve hangi boyaları ne kadarlık bi oksidana katmalıyim? Bu tüp boyalar daha mi iyi sizce? Saçlarım boyamamın üstünden 6 cm kadar uzadı.buğday tenliyim. Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) :) çok faydalı bi yazı yazmışsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım, öncelikle neredeyse siyah olan saçların ne kadar zor açıldığını biliyorum. Şimdi hem siyaha yakın bir renk hem üzerinde boya var hemde diplerden çıkan bir 6 cmlik doğal saç var, açıkçası ben yerinde olsam öncelikle küllü renklerden uzak dururdum sadece saçlarını yaktığınla kalırsın :/ Saçlar koyulaştıkça küllü renk tutmuyor koyu saçların pigmentlerinden kaynaklı bir durum sürekli turuncu kızıl yansıma çıkıyor. Onun yerine şöyle yapardım önce ya kuaförde yada kendime güveniyorsam evde tamamen saçlarımı açardım, ilk olarak uçlardaki boyalı yerleri akıtır en son diplere geçerdim. Daha sonrasında ise açık kumral yada düz kumral rengine boyardım yada boyatırdım. Eğer bu renkte koyu gelirse aralarına ışıltılar attıradabilirsin ;)

      Sil
    2. merhaba , maalesef bende kuafor magduruyum , yazılartınızı okudum ve belki birfikir verebilirsiniz diye danısmak istedim. bende bikaç ay once saclarımı koleston küllü kumrala boyadım saclarımın ucları tam ıstediğim gibi oldu derken üstleri karamel bakır arası bşi ton ve ısıkda turunculasıyor :( suan tekrar boyamayı düşünüyorum çünkü boya iyice açıldı ve sarınn cok farklı bir tonu koyu bir sarı diplerde karemelimsi . bunu kapatabilmek acık doğal bir kumral olabilmek için hangi renkle boyamam gerekir sizce ? platn tonlarını seviyorum , ama o kdr acıkda olsn istemyrm tabi küllü doğal bir kumral olsam rahatlıcam :( yardımcı olursanız cok sevinirim.

      Sil
    3. Merhaba, saçların koyu renk ise dipler çok açılmadığında turunculuk oluyor, kuaförde de aynı şey olabiliyor. Eğer çok fazla turunculuk varsa dip boyanın içine biraz gümüş renk katıp yapabilirsin ya da Bioblas Sahra Kumral ya da Kum sarısı renklerine bir göz atabilirsin onlarda çok küllü sevdiğim renklerden. İnstagramdan beautybooop adıyla takip edip fotoğraflarıma bakabilirsin, kum sarısının uygulanmış hali mevcut orda ;)

      Sil
  21. Benmi renkleri bilmiyorum? Bence suan saciniz dore kumral olmis küllü kumral dedigimiz renkte gri ve yesile baskin bi renk vardir kahvelik ve dorelik asla olmaz ve küllü kumrali dogal bi sekilde sadece cok iyi kuaforler tutturmayi basariyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet haklısın yapabilen çok az kuaför var :/ Ben evde yapılabilecek olanlara yer vermek istedim, kullandığım boyalar açık küllü kumral, tabi zeminde kızıllık içeren bir boya olduğu için o yansımalar ilk boyamalarda tamamen geçmedi, ama şu an tam anlamıyla bahsettiğin gri yeşil kumral saçlara kavuştum :) Biraz zaman ve sabır gerek, yoksa da çok profesyonel bir kuaför bulmalı, ben bulamadım...

      Sil
  22. merhaba saçlarım koyu kumraldı. hafif sarıya çalan açık küllü kumral olmasını istiyordum.önceliğim doğal durmasıydı. ama kuafor saclarımı açtı ve sözde küllü açık kumrala boyadı. şuan saçlarım koyu altın sarısı, koyu bal köpüğü gibi birşey . yaşıma görede oldukça yapay duruyor. bu rengin üzerine evde kendim açık küllü kumrala boyasam nasıl bir ton elde ederim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer röfle kadar çiğ bir renk değilse Bioblasın kum sarısı rengini tavsiye ederim, tam anlamıyla yoğun küllü açık bir kumral, ama saçların çok çok açık sarıyla bu boya yeşil yapar saçlarını. O zamanda eğer saçların çok açıksa garnier 7 numara kumral ile 9-13 yoğun kristal sarı renklerine bir bakmanı tavsiye ederim. Ben öncesinde garnierle boyadım iyice rengi yumuşattıktan sonra,uçlarındaki orielden de kurtulunca bioblasa geçtim

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim. yaklaşık 8 gün önce ilk açtırıp sonra küllü sarıya boyatmıştım. Şuan çok rahatsızım.dışarı çıkmak bile istemiyorum.hemen yarın kendim alıp boyamayı düşünüyorum .bu kadar kısa zamanda tekrar boyamanın saçlarıma zarar vericeğini biliyorum ama nasıl bir sıkıntıyla karşılaşırım. Bazı yorumlarda saç kopmalarından bahsediyorlar .Birde şu an saç diplerim çok katı buna bi etkisi olur mu ?

      Sil
    3. Maalesef bu konuda bir yorum yapamam, saçlarınızın durumunu en iyi siz bilirsiniz, her kimyasal mutlaka zarar veriyor. Bekleyebildiğiniz kadar bekleyin daha koyu bir renge boyandığında yıpranma daha az olacaktır umarım içinize sinen bir renk olur, aşırı küllü boyalar yeşillenme yapabilir dikkatli olun lütfen.

      Sil
  23. teşekkürler ayrıca siz dedikten sonra baktım bioblas kum sarısı rengi gerçekten çok güzel bende aynen o şekilde gri soğuk bir ton istiyorum saçlarım röfle gibi çiğ değil ama yoğun bir balköpüğü sarısı olduğu için tam o rengi yakalayabilirmiyim

    YanıtlaSil
  24. Merhabalar. Oncelikle saciniz cok guzel olmus. Ben de bu sactan o kadar cektim ki. Saclarim kahverengiydi, uclarini actirdim ombre gibi. Ancak daha sonra ustlerini de actirmak istedim ve kuafor yalnizca ustlerini acti adama altlara napcaksin diyince ben halledicem dedi. Ama sonuc cildirmalikti. Sacimin ustleri acik hem de turuncuydu ,altlari daha koyuydu. Gidip kullu kahveye boyattim baska bir kuafore ancak 1 hafta sonra tekrar eskiye dondu. Bu sefer artik kendim boyiyim dedim 7.1 ile boyadim. Sonra :) sacimin alttaki roflelerden dolayi yesil-turuncu-yesil-turuncu oldu.Bu sefer sabrettim yaklasik 1ay oldu bu 1 ay icinde sacima keratin yuklemesi yaptirdim onun etkisinden midir bilmiyorum o cirkin yesilligi akti. Suan diplerim geldi ve napicagimi bilmez bi haldeyim. Sizin sac renginiz cok guzel olmus. Ama benim kaslarim biraz koyu oldugu icin sariya donuk bi ton yapamiyorum,yalnizca ombre gibi uclara sari yakisiyor. 7.1 ve 8.1'i karistirsam acik kullu kahve elde eder miyim sizce? Sacimda 2 kez ust uste 7.1 var. Ya da uclarini mi acsam diyorum hem koyulugu kirilir,hem de daha dogal olur. Biraz fazla uzun yazdim ama beni anlayabilceginizi dusunuyorum :) Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;) Anlattığınız kadarıyla cevap vermem gerekirse eğer bir küllü bir düz boyayı karıştırın derim. Ayrıca dediğiniz gibi çok açık tonlara yönelmeyin, saçlarınız eski sağlığına kavuşunca ışıltı yada ombre yaptırırsınız ;) Ton olarakta 7 ve 8 numaralı boyalar doğru tercih olur ;) mesela 7 numarada sade kumral alın, 8 de 8.1 küllü açık kumralı karıştırın derim. Duruma göre bir sonraki boyanızı ayarlarsınız yeşillenme olmasın tekrardan. Ayrıca burda da üzerine basa basa söylediğim bir şey var lütfen saçları boyamaya enselerden başlayıp en son önlere sürün genede bu turunculuk yeşillik o kısımlarda kalıyor çünkü hep orayı en sona bırakıyoruz ...

      Sil
  25. Merhaba :) Saçınızın en son hali en sağdaki ışıksız hali aslında benim istediğin ton ayarlarında, çok güzel olmuş çok başarılı :) Bana da bi konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. Benim kendi saçım kestane, şu anki saçımı açtırıp aralarına bal köpüğü gölge yaptırmıştım. Artık dipleri bi hayli geldi ne yaptırıcam kararsızlığından kuaföre de gidemedim. Düşündüğüm şu acaba olur mu; küllü kumral bi renkle tamamıyle boyayıp üstüne küllü koyu sarı ombre balyaj(boyanın üstüne balyaj olur mu bilmiyorum bu konuda bi bilgim yok),yada sadece koyu küllü kumralla boyamak. Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Beğendiğiniz fotoğraftaki tonu küllü kumral ile yakalayabileceğinizi düşünüyorum. Ancak şu an ki saçınızda platine dönük balyajlar varsa küllü tonlar yeşerme yapabilir dikkat edin ona ;)
      Küllü kumral boyayıp daha sonra üzerine küllü sarı balyaj tabi ki yaptırabilirsiniz çokta güzel olur ;) Benim şu an küllü açık kumral saçlarım, yaz sonunda aralarına açık küllü sarıdan ışıltılar yapmayı düşünüyorum, sizinde olur neden olmasın ;)

      Sil
  26. Öncelikle merhaba. saçlarından cok cekmiş birisi olarak baslayacağım söze,, belki yardımcı olursunuz da artık uğrasmaktan vazgecerim saçlarımdan :(
    Öncelikle saçlarımı kuaforde turuncuya yakın açık bir kumrala boyatmıstım.. ilk gunler begenmıstım de sonradan rengı cıyak geldıgınden soğudum.. bes ay hıc boyamadım en son gecen hafta cumartesı gubu palette nın 7.65 tofee ve 7.55 ıne boyadım saçlarım koyulastı mutlu olmadım :( Dün ise palettenın 10.01 kullu sarı ve mycolor ın 8.1 ıne boyadım. dıpler turuncu altlarda ıstedfm gbı deıl :(açık bır kumral yapmak ıstyorum kulluye calan , napmalıyım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyayı önce saç uçlarına uygularsanız oralar daha geç açılır çünkü, en son diplere uygulayın renk farkı olmasın. Yada yardımcı olabilecek birisi varsa yanınızda beğendiğiniz boyanın 2 ton açığını uçlardaki koyu kısma enselerden başlayarak sürsün, dip kısımlarına da 1 ton daha koyusunu uygulayın, 5 ayda dipten kendi saçınız çıkmış tabi o kısımlar hemen boyanın rengini alacaktır bu durumda da dalgalanmalar olacaktır. Dediğim gibi önce uçları biraz açıp en son diplere geçin, diplerde de istenilen renge gelince hemen yıkayın :)

      Sil
  27. Merhabaaa yazınızdan sonra size guvenecegimden emin oldum ve şuan sizin önerinizle devam etmek istiyorum yardım edin lütfen bende sizin sacınızın aynı tonunda Bi renk istiyorum cok sarı olmaması şartıyla kesinlikle çünkü sacım siyah yani siyahtı 2kere boyamadan önce sarı tonlarıyla boyadım birini 2 digerini1 gün ınce ve bakır tonları oldu kızıl bakır gibi ama ben noyle istemiyorum nasıl anlatıyım sizinki veya karamel gibi istiyorum koyu sanki şuan biraz sacım kızıllık var sadece.neyle ve nasıl boyamalıyım acemiyim biraz boyamak konusunda hangi malzemeler ve kav dakika ne kadar boya sise ayrıntılı Bi yardım lütfen kendimi cok kotu hissediyorummm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Mail adresimden ulaşırsan daha net iletişim kurabiliriz :) beautybooop@gmail.com mail bekliyorum canım burdayım...

      Sil
  28. Acil lütfen yazınnnnnn

    YanıtlaSil
  29. Merhaba
    Saçımı şu 1 ayda 3 kere boyadım ve bıktım artık istediğim gibi olmayı geçin güzel bir renk olmadı bi türlü bende karar verdim açık küllü kumrala boyayıp bırakıcam kendi haline ama şuan saçımın uçları çok açık sarı dipleri ise turuncumsu sarı. :)
    Açık küllü kumrala boyamadan saçımı açıp uçları gibi çok açık mı yapıyim yoksa turunculuğu kırılana kadarmı açayim bilemedim ve son bir soru uçları daha açık olduğu için renk farkı olurmu nasıl önleyebilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, uçları çok açıksa yeşillenme olabilir küllü kumral boyarsanız. Açık küllü sarı alıp enseden başlayarak önlere doğru sadece dipleri boyayabilirsiniz. O zaman turunculuk azalacaktır, yada komple boyayacaksanız kumral tercih edebilirsiniz.

      Sil
  30. Peki turunculuğu kırmak için saçımı saçsam bir iki tona kadar yine yeşillenme olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küllü boyalar benim saç uçlarımda yeşillenme yapıyor, uçlarımda önceden kalma röfle var çünkü :/ Ben bir kutu küllü bir kutu normal boya tercih ettim genelde

      Sil
  31. Koyu olmadımı peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraflarda göründüğü gibi oldu canım kimine göre açık kimine göre koyu.

      Sil
  32. Merhaba merak ettiğim birkaç şey var ben açık tenli mavi gözlüyüm açık küllü kumral yakışırmı sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum siz kendinize yakıştırdıktan sonra ;)

      Sil
  33. Ve şuan saçım sarı yeşillenme olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilme ihtimali var tabi, benim uç kısımlarım sarıydı o kısımlara küllü boyayı çok uygulamam.

      Sil
  34. Peki yeşillenme geçmez mi ve nasıl önleyebilirim yeşillenmeyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok hafif bir yeşillenme varsa yıkandıkça geçer ama yoğun bir haldeyse küllü olmayan bir renkle boyamak lazım tabi

      Sil
  35. Birsürü fotograf var açık küllü kumralla ilgili hepsi birbirinden farklı kafam çokk karıştıııı. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım :) Şimdi doğal olan küllü kumral farklı, açık saç üzerine boyanan farklı, benim gibi kahverengi saç üzerine boyanan farklı sonuçlarda oluyor :) Saçın sahip olduğu pigmentlerle alakalı daha çok ;) Hatta ince telli saçla kalın telli saç bile farkediyor.

      Sil
  36. Merhabalar..
    Saçım şuan sarı üzerine koyu küllü sarı yapmak istiyorum çok açık mı olur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sarıdan daha açık olmaz canım ;) bir ton kadar koyu olur herhalde hiç bilmediğim renkler...

      Sil
  37. Koyu küllü sarıdada yeşillenme olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım küllü renk yeşillenme yapmaz ama saçların platin sarıysa yapar

      Sil
  38. Saç başa bela hanımlar en temizi hiç boyamamakkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahhah keşke tutabilsek kendimizi haklıısn :)

      Sil
  39. Merhabalar canımm
    Bir kaç soru sormak istiyorum sana:ilk başta saçımı palette tarçın bakıra boyadım daha sonra aktı güzel olmadığı için kuaförde sanırım doğal kahve boyandı.daha sonra koyu renkten sıkıldım ve açıcıyla açtım şimdi uçları açık sarı dipleri turuncumsu gibide değil gibide çok arada bir renk :))
    Koyu küllü sarıya boyamak istiyorum saçımı sizce nasıl olur fikir veririmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bir deneyin koyu küllü sarı doğal durur, uçlarıda sarıysa zaten uyum sağlar ;)

      Sil
    2. Tamam teşekkür ederim

      Sil
  40. Saçlarımı boyayarak mahfettimmmm nasıl sağlıklı hale gelir off offf

    YanıtlaSil
  41. Canım bakım bakım bakım başka çaresi yok :/ Ve en az 2 ayda bir uçlarından aldırmak lazım, toparlandıktan sonrada kestirmene gerek yok zaten. Çok aşırı yıpranma varsa market ürünlerinden ziyade profesyonel kuaför ürünlerini tercih etmeni tavsiye ederim. Bc acil kurtarma serisini kullandım ve memnun kalmıştım, detaylı yazısını okumak istersen link veriyorum.

    http://beautybooop.blogspot.com.tr/2013/09/15-gunluk-yogun-sac-bakim-terapim-kuru.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Koyu sarı küllü hangi ten renklerine gider acaba bende düşünüyorum boyamayı

      Sil
    3. Bilemiyorum canım yani çok esmer değilsen güzel olabilir.

      Sil
    4. Sarışın mavi gözlüyümm. :))

      Sil
    5. Eh güzel olur bence :)

      Sil
  42. Koyu küllü sarı ile koyu sarıyı karıştırıp boyamakla sadece koyu küllü boyamının farkı nasıl olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece küllü boyarsan daha yumuşak daha donuk dumanlı bir sarı olur canım

      Sil
  43. Merhaba koyu küllü sarı ile koyu sarıyı karıştırıp boyasam nasıl olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğal saçın üzerine güzel olabilir canım ben kullanmadım o tonları

      Sil
  44. Koyu küllü sarı ile açık küllü kumral arasında bi fark varmı ben resimlerde pek bi fark göremedim açıkcası :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu küllü sarı çok az daha açık ama bencede büyük farklılık yok canım :)

      Sil
  45. Saç dibim bakır renkte uçlarımda ise açık sarı var sizce açık küllü kumral mı koyu küllü sarı mı yaparsam daha iyi bir sonuç elde ederim birde yeşillenme olur mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım saçlarında bakır olduğu için ben bir yorum yapamam ancak yeşillenme olabilir belki hiç bilemiyorum. Böyle riskli renklerde ilk tonu kuaförde yaptırmak en mantıklısı.

      Sil
  46. Yeşillenmeden kasıt nedir aceba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bildiğin çimen yeşili gibi yosun yeşili gibi bir renk oluyor saçlarında :)

      Sil
  47. Merhaba yakalandığınız rengi cok begendim. Bende aynen sizin gb kuafor madurlarindanim yillardir boyatirim saclarimi ben kumral dedikce inadina yapar gibi kizilli boyarlar sacimi. En son kahve tonlarindan kizila gecmeye karar verdim ama yaz gunu kizil tonlari kullanmasinin cok zor olacagina karar verip vazgectim ( sürekli akıyor ) benim niyetim kumral ya da bal köpüğü tonlari uzerine sari yapmak sizin de fikrinizi almak istedim aynen siz gb kendi kuaförüm olacagim sanırım bende. Su an saclarim kizilli kahve ne acik ne koyu arasi bir renk sizce üzerine bir kac defa bal köpüğü boyasam tutturabilir miyim acma islemi olmadan ? Boyayi alfigim yerde ki satis elemani tutar ama biraz daha koyu olarak tutar bal köpüğünde de dorelik var zaten tutar o yuzden dedi sizde bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım satış personelinin dediği gibi elbet tutar ancak biraz daha koyusu olur, eğer kutu üzerindeki rengi elde etmek istiyorsan mutlaka açman gerekir. Zaten yaz aylarında kolay açılır saçların o yüzde bal köpüğü boyayabilirsin mesela yaz sonunda da uçlarında ağırlıklı olacak şekilde ışıltı attırabilirsin ;)

      Sil
  48. Koyu küllü kumral ile koyu küllü sarının arasında çok ton farkı varmı karar veremedim hangisini yapayım akıl verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha açık ton istiyorsan sarıyı tercih et canım.

      Sil
  49. Tarçın bakor tengini saçtım şuan bazı yerlerinde hafif turunculuk var yani açık sarımsı açık küllü mü yoksa koyu küllü sarımı boyamalıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım istersen ilk boyanı düz sarı boya ikinci boyanda küllüye geç ;) Ne olur ne olmaz yeşillenme olmasın

      Sil
  50. Açık turuncu saça açık küllü kumral mı koyu küllü sarı mı olur yardım edin lütfeenn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. düz sarı daha uygun olur diye düşünüyorum canım ama ben hiç boyamadım o tonları.

      Sil
  51. Küllü sarı açık renk saçın üzerinde dahada açıkmı olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Açık renk saçta tam kutunun üzerindeki rengi verir canım ;)

      Sil
  52. Doğal sarı saç açık turuncunun üzerine nasıl durur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum tatlım senin zevkin ben bir yorum yapamam ki ona ;)

      Sil
  53. Boya isi iyi kuaforlerin isidir evde yapilan market boyalariyla mat ve alakasiz renkler ortaya cikiyor ben boyle dusunuyorum ya hic boyamayin yada iyi bir kuaforde boyatin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın canım ama kuaförlerinde iyi iş yapanını bulmaz dert anlatmak zor olabiliyor :/ Ben market boyalarından ziyade kuaför boyalarıyla istediğim rengi elde ettim, şimdide bioblas kullanıyorum çok memnunuö tabi ki herkesin kendi tercihi :)

      Sil
  54. mhb sıze bı sorum olucak ablamın sacı suan acık karamel ama bakırlık da var sacında sarıya dönmek ıstıyor sızın kullandıgınız boyalarla sarıya dönmesı mümkünmü ve nasıl bı uygulama yapmak gerekıyor ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karamelin içinde dorelik var ama kademe kademe küllü sarıya dönebilir tabi ki ;) İlk boyasında bir küllü renk ile normal rengi karıştırarak boyamasını tavsiye ederim. Mesela Açık küllü sarı ve doğal sarıyı karıştırabilir ;)

      Sil
  55. merhaba mevcut soğan kabuğu ama dibinde 5 cm siyah dibi olan saça sadece 24 saat önce oriel ile ışıltı atılıp sarıya boyanmış ama diplerdeki siyahları görmezden geldikleri için dipler koyu kahverengi bir halde olan saçların diplerini şu anda size yazan mağdur kişi nasıl açabilir ya da dip boyası mı yapabilir ya da ne yapabilir bir öneride bulunsanız öyle güzel olur ki: ((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok geçmiş olsun, sadece dip boya yapmanı tavsiye ederim, boyayı saç diplerinde tuttuktan sonra yıkamadan 5 dk önce dipten uca doğru tara ve saçlarında boyayı güzelce karıştır, son 5 dk tut ve yıka ton farkını da önlemiş olursun bu şekilde ;)

      Sil
  56. selam! benim sac numaram neva 11platin ve kate mossun kullu kumral sac rengini istiyorum fakat hangi numaralari kullanacagimi bilmiyorum. yardim ederseniz cok sevinirim. sac renginizi beyaz isik degil de tam gun isiginda gunes etkisiz goruntulerseniz cok iyi anlasilir. sadece bir tavsiye;) neyi anlatmak istedigimi foto olarak ekledim.link bu http://i.hizliresim.com/NYqOV5.jpg sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Küllü kumrala boyayıp daha sonra üzerine sarı ışıltılar attırırsan istediğin rengi elde edebilirsin canım ;) Tavsiyeni dikkate alacağım ancak bu renk için şu an geç kaldım artık saçlarım koyu küllü kumral bundan sonraki çekimlerde dikkat edeceğim teşekkürler :)

      Sil
  57. Merhaba. Saçlarım koyu kestane daha önce hiç boyatmadım ve koyu kullu Sarı'ya boyamak istiyorum, ne yapmamı önerirsiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyamamanı tavsiye ederim en başta :) Eğer seni rahatsız edecek bir durum yoksa saçlarında beyazlarında çıkmadıysa sadece değişiklik istiyorsan uç kısımlarına küllü sarıdan krepe balyaj ya da ombre yaptırabilirsin ;) Komple boyamakta ısrarlıysan ilk boyanı mutlaka yanında götürdüğün fotoğraflarla birlikte güvendiğin bir kuaföre yaptır ;) Daha sonra ortaya çıkan renge göre dip boyanı evde kendin yapabilirsin canım

      Sil
  58. Şimdiye kadar ki araştırmalarım içinde en ayrıntılı ve faydalı bilgiye sizin yazınızla kavuştum.. Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim faydalı olduğuma çok sevindim :)

      Sil
  59. Merhabalar...saclarima ışıklandırma istedim kuaför seyrek yapıyorum vs derken bildiğiniz zebra gibi gölge yaptı renk vakit gibi turuncu gibi bişey oldu nasıl toparlicam saçımı Yasimi 10 yaş arttırdı nerdeyse daha açık mi yapayım koyultayim mi hic bir yere çıkmak istemiyom bu halde yarinda bayram bu gece boyasam mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canımmm çok geçmiş olsun :/ Aynısını bana da yapmıştı kuaför! Işıltı diye gittim zebra model çizgi çizgi çıktım :( Şimdi üzerine boya akıtma işlemi yapsan daha çok yıpranacak saçın, en güzeli 1-2 ton koyuya boya kumral gibi bir renge en azından yumuşak bir görünüm oluşur canım.

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim...kullu kumral mi olsun...

      Sil
    3. Canim sac tonunu tam.olarak bilmiyorum ama eger saclarindaki isiltilar platin sariysa normal.kumral boya eger ki daha dore bir tonsa ki anladigim kadariyla turuncuya yakin o zaman kullu kumral tavsiye ederim. Koyu kullu kumral bile boyayabilirsin zaten yikandikca alttan akacaktir 😉

      Sil
    4. İlginiz için çok Tskur ederim kıvırcık yaptım saçlarımı kopukle az biraz kamufle oldu öyle çıktım dışarı...iyi bayramlar sevgiler...

      Sil
  60. Saclarım koyu kestane ve platın rofle var. Saclarımı tamamen acık sarıya boyamak şstedim ve koleston 12/0 a boyadım dipler kızıl oldu. Nasıl sarıya cevirebilirim. Ne sıklıkla saclar boyanır istenilen renk elde etmek icin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım saçlarının zemini koyu olduğu için kızıllık olması çok normal, bu durumda ya oriel uygulamasıyla tek seferde açacaksın yada yıpranmasını istemiyorsan tekrar 12 lik boya uygulaması yapman gerekiyor. Boya konusunda nevacolorı tavsiye ederim açıcılık özelliği yüksek olduğu için sarı renge daha kolay ulaşabilirsin. Saçların ne kadar sık boyanabileceği hakkında bir şey söyleyemem canım, ben yeri geldi günde 2 defa boyadım, bu boyaya ve senin saçlarının sağlık durumuna göre değişebilir. Yinede kimyasal işlem olduğu için arayı ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi olur. Şu an ki rengi dışarı çıkamayacak kadar kötüyse boya ve bol bol bakım yap ;)

      Sil
    2. Bu arada platin röfle var demişsin, sadece dip boya yapıyorsun değil mi? Eğer röfleleri yerlere de uyguluyorsan küllü boya yeşerme yapar. Birde boyamaya ense diplerinden başla önlere doğru bitir ;)

      Sil
  61. merhaba. saçlarım koyu kumraldı , küllü açık kumral olmak için 15 gün önce boyattım fakat en sevmediğim renkler belirdi saçlarımda. diplerde turuncu yansımalar oluştu ve saç istediğim rengin yanından bile geçmeyen bakır gibi karamel gibi bişey oldu. kuaförüm kesinlike oriel kullanmicağını söyledi ama nerde okuduysam bu renge asla orielsiz ulaşamıcağımı okuyorum. 2.boyamada bu renge ulaşıcağını söyledi ama ben artık emin olamıyorum daha da açık bi turuncu olma ihtimali var mı? eğer varsa bu risk hiç saçlarımı yormadan eski rengime döneyim diyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bence kuaförün çok güzel ve doğru bir işlem uygulamış saçlarına ;) Başka paragöz bir kuaför olsa orieli basar tek seferde istediğin rengi sana yapardı ancak gün geçtikçe alttan orielli kısımlar kusardı ve sürekli cila atman gerekirdi,saçlarının yıpranması da ayrı! Bence doğal saçın üzerine yapılabilecek en doğru işlemi uygulamış, hiç merak etme işini bilen bir kuaförse dediği gibi 2.boyamada istediğin rengi elde edecektir. Bende de ilk boyamada turunculuk olan yerler 2.boyamada küllü kumrala dönüyor o da saçlarımızın koyu tabanlı olmasından kaynaklı ;) Ama sen 2.boyanda da istediğin rengi elde edemezsen o zaman saçlarını orielle hafif açıp üzerine kumral boyamasını talep edebilirsin.

      Sil
  62. Merhaba benim saçım önceden 8.00 ve 9.00 boyuyodum açık kumral gibi duruyodu saçımda bi anda bi karar alıp saçımı koyulaştırmaya karar verdim yaptığım en büyük hataydı.. koyu kumrala boyandı ve ben hala saçıma alışamadım şuan habire yıkıyorum beyaz sabunun saç rengini akıtma özelliği varmış onunlada ara sıra yapıyorum ilk boyattığımdan saçımın rengi açıldı ama ben açık kumrala alıştığım için her aynaya baktığımda mutsuz bi şekildeyim. eskisi kadar açık olmasa bile karamel tonları olmasını isterim acaba neye boyasam karamel gibi girebilir yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba koyu kumral dedigin 6 numara değil mi? Bende boyadim bu sacimin üzerine 2-3hafta sonra akti eski haline döndü muhtemelen seninde alttan eski rengin çıkacaktir. Tekrar eski boyalarina dönebilirsin bence.

      Sil
    2. rengi hiç akmamıştı ama ben papatya suyu beyaz sabun vs ne varsa yaptım ve 1 sonra gittim saçımı sedef sarısına boyadım şuan saçım açık kumral belki daha açık oldu. kuaföre boyamadan önce sorudugmda direk açarmıyız boya surup dediğimde olmuycagını dile getirdi ama ben bir boyayla işimi hallettim. bu arada saçınızın rengi çok güzel iyi günler :)

      Sil
    3. Çok sevindim ;) Teşekkür ederim, güle güle kullan...

      Sil
  63. Saçım açık sarı.üzerine kumral boyuyacağım fakat küllü istiyorum ama yeşillenme yapar diyede korkuyorum bir kutu düz kumral bir kutuda küllü kumral karıştırıp boyasam yineeede yeşillenme olurmu sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ilk boyanda düz kumral boyayip daha sonrakilerde küllüye geçebilirsin bence.

      Sil
  64. Arası çok ince bir çizgi onu tutturmak zor olabilir canım. Ben gri yesil daha dumanlı kumral seviyorum.

    YanıtlaSil
  65. Merhaba saçımda röfle var.Dibim de bayağı çıktı ama ben artık açık kumral istiyorum.Zaten röflemide hiç beğenmedim.Yaşımı büyük gösterdi.Ne yapmalıyım istediğim sonuca nasıl ulaşabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım tarif ettiğim şekilde ense diplerinden başlayarak boyanı yap ama röfle olan yerlere boya gelmesin. Diplerde boya 15-20 dk kadar bekledikten sonra (yada istediğin açıklığa gelmeye başladığı zaman) Saçlarını hafifçe duşta ıslatıp aşağı doğru tara bu şekilde şampuanlar gibi tüm saçına boyayla masaj yap uçlarada gelsin boya 5 dk masaj yaptıktan sonra durula. Yani aynı kuaförlerin röfle sonrası attığı cila işlemi gibi yapacaksın ;)

      Sil
    2. Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. diplerim koyu kumral aynı tarif ettiğiniz gibi o üç boyayla boyayacağım değil mi. bir de bundan sonra hep bu şekilde mi boyayayım yoksa saçımı bu renklerle komple mi boyayayım. tekrar cevap verirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim

      Sil
    3. Rica ederim:) Canım renk oturmuş olursa bundan sonrada hep bu şekilde boyayabilirsin ama uçlar dipler arası çok fark olur veya uçların rengi akarsa ihtiyaç duyarsan komple boyarsın. Ama bu şekilde boyadığında ihtiyaç kalmayacaktır ;)

      Sil
  66. Merhaba, saç ortalarımda ve uçlarında sarı balyajlar vardı ve ara ara çikolata kahveydi. Dip boyası için jep kuaföre gdiiyordum fakat her gidişimde farklı bi ton uygulamasından dolayı çizgiler oluştu ve bende kendim boyamak istedim. İnternette araştrmalarımdan sonra koleston8.1 in ıygun olacağını gördüm, uyguladım ama koyu durdu ne kadar geçiş güzel olsada sarılarla ben memnun kalmadım ve yine internetten araşatrmalarım sonucu loreal 9.1 küllü sarıya tüm saçımı boyamak gibi bi hataya düştüm dün akşam. Saç uçlarım yeşilimsi gri, kahveler kötü mat bi renge ve diplerimde çikolata kahveye döndü. Nasıl düzelteeğim ben bu saçı? Özellikle açık renk almıatım seılarım daha parlasın ve diplerimde açılsın diye, 3 ton saç var suan. Saçlarım koyulaşsın istemiyorum. Ne yapmalıyım sizce? Gidip 2 kutu koleston ya da loreal sarı ile boyasam em yeşillikler gidip hemde sarılarım kendi haline döner mi diplerimde uygun bir şeklde açılır mı? Şimdiden cevabınız için çook teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gizemcim ayrıca mailleştiğimiz için buraya yorum yapmıyorum. Koyu sarı uygulamasının güzel olacağına inanıyorum :) Yorumun görülmedi dikkate alınmadı sanılmasın, uzun uzun konuştuk :)

      Sil
  67. Saclarim platin rofle yapildi çok sari oldu edim begenmiyo acaba kumral yada findikkabugu boysssm olurmu yeşile calarmi yafa balyaj gibi güzel mi durur lütfen acil cavappp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım platin üzerine kumral yeşillenme yapar, kuaförüne gidip biraz koyu cila attırabilirsin en güzel çözüm bu olur gibi.

      Sil
  68. merhaba ben saçımı lorealin çok çok açık doğal sarı rengine boyadım iki kez boyadım fakat turunculuk oldu bu renkten kurtulmak için hangi renge boyamam gerekir küllü kumrak bunun üzerine tutar mı acaba yardımcı olursanız sevinirim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım yeterli açılma olmadığı için turuncu olmuş olabilir. Küllü boyamak riskli olabilir dikkatli olmak lazım, kolay gelsin.

      Sil
  69. merhaba, keşke telefonunuz olsa da arasam sizi.ilkinden sonra yapılan işlemleri tam olarak anlayamadım.
    sizin yaptığınız gibi yapacağım ben de. ilk boyamada bu üç rengi karıştırmışsınız, peroksiti kaç kullandınız? bir de 2. ve 3. boyamada da mı bu üç rengi karıştırıp kullandınız? sonrasında sadece dip boyası için ne kullandınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Benim saçlarımda koyu renk bir boya olduğu için aynı boyaları 2-3 hafta aralıklarla 3 kez boyadım, 9luk kullandım peroksitini. Ancak bu seninde aynı şekilde kullanman gerekiyor demek değil. Benim saçlarım kalın telli, kahverengi ve gür, kolay kolay açılmıyor ve çok kalın telli olduğu için açma işlemlerine karşı epey dayanıklı. Senin saçın belki ilk boyada istediğin rengi alır yada 4.de alır bunun için denemen gerekir. Ben 3.boyamdan sonra yeterince açıldığı için sonraki boyalarımda 1-2 ton koyulaştırarar boyadım. Zaten istediğin renk olunca bazen daha açık bazen daha koyu yaparsın boyanı o senin zevkine kalmış. Kolay gelsin ;)

      Sil
  70. merhaba, ilkinde ikincisinde ve üçüncüsünde peroksit kullandınız mı? yüzde kaclık? öpüldünüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstteki yorumunu cevapladım canım, sende öpüldün :)

      Sil
  71. merhaba,
    ilkinde itibaren rengi otursun diye yaptığınız ikincisinde ve üçüncünde peroksit kullandınız mı? kaçlık? sonrasında dip boya için kullandığınız peroksitler kaçlık?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım üstteki yorumunu cevapladım. Bu renk boyalarda 9luk peroksit kullanmayı tercih ediyorum ben.

      Sil
  72. merhaba, benimde saçlarım şu an sarımsı kızılımsı bir renk. bu aslında küllü kumraldı tabi uçlarda da açıcı vardı ama aktığı için bu renge döndü, küllü kumralı bir türlü tutturamadım da zaten... koyu kumral yapsam sarımsı saç üzerine ne kadar akar acaba yani sarılar tekrar belirginleşir mi.. kumral olması için ne yapmam lazım şu sarıdan bir türlü kurtulamadım ben yaa :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, açıcı olduğu sürece akma yapacaktır. Onun için hangi renk istiyorsanız 15 gün ara ile 2 defa uygulama yaparsanız rengin oturmasını sağlayabilirsiniz. Bu şekilde uzun süre akma yapmayacaktır ;) Küllü renkler öyle kolay kolay tutmuyor maalesef, kül hemen saçtan akıp gidiyor :/

      Sil
  73. Mrblar bn saclarimi kum bakiri yaptim ama disarida turuncu gibi gorunuyor acik sari yapsam nasil renk olur turunculugu alirmi yardim ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  74. Mrb bn sacimi kum bakiri boyadim ama turuncu gibi duruyor hic beyenmiyrum acik sari yapsam turunculugu alirmi nasil renk ortaya cikar sari istiyorum saclarimi yardim ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kum bakırını bilmiyorum ama bakırsa tabi ki turunculuk olması normal. Sarı ve küllü sarıyla sarıyı karıştırıp boyarsan turunculuğu hafifleyebilir. Altta açıcı varsa küllü renkleri dikkatli kullanmak lazım yeşillik yapabilir ;)

      Sil
  75. merhaba, ben yaklaşık üç ay önce saçımı siyaha boyamıştım. Dünde saçımı açık bir tona boyadım ve saçlarımın dibi açık altları siyah oldu. Ben bu saça sizin önerdiğiniz gibi boyama yapsam kumral tonları olur mu. Bi gün arayla koyu kahve tonuna boyasam saçlarım yanar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba maille iletişime geçmiştik sanırım doğru mu hatırlıyorum?

      Sil
  76. Merhaba ben saçlarımı platin sarısına boyattim ve bana yakışmadığını gördüm boyatali bir hafta oldu ama hiç memnun değilim daha koyu bir renge dönüştürmek istiyorum açık kumral gibi renklere ama tutar mı nasıl bir renk olur bilmiyorum çünkü platinin üstüne farklı renkler tutabiliyor ne yapabilirim lütfen bir yardımci olur musunuz ? Tenim beyaz ve gözlerim yeşil nasıl renkler önerirsiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Platin sarısı beyaz ten ve renkli göze tabi ki yakışır ama çok makyaj ister birde ilk boyandığında çiğ gibi durur, bence 1 hafta kadar daha bekleyin dipten kendi renginiz hafifçe çıktığında o çiğ renk kaybolacaktır, hala yakışmadığını düşünürseniz, üzerine 1-2 ton koyu cila attırırsınız ve dip boyanızı kumralla devam edersiniz platinler alt kısımlarda kalır sanki balyaj atılmış gibi ;) Yalnız evde sakın üzerine boya uygulamayın platin sarı üzerine evde boya uygulamak çok riskli olabilir kumral vs boyarsanız yeşil olur kesinlikle dikkat edin, kuaförde cila ile rengini kırdırın

      Sil
  77. Merabalar benim sacimda ombre var kendi sacim ise koyu kahve küllü kumral elde edebilmek icin ne yapmaliyim yardimci olurmusunz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, çok koyu kahve ise öncesinde küllü açık sarı tarzı bir boyayla açıp üzerine küllü kumral boyayabilirsin direkt boyarsan turuncu bir renk ortaya çıkar benim öyle olduğu için öncesinde açık renk boyayla açıp üzerine istediğim rengi boyuyorum.

      Sil
  78. Merabalar benim sac rengim koyu kahve uzerini kendim boyamistim kullu kumral kullu sari gibi renkleri karistirip sacim acildi biraz ama istedim gibi olmdi daha sora ombre yaptirdim ve suaan küllü kumral elde etmek istiyorum sizce napmaliyim?

    YanıtlaSil
  79. benim saçlarim da sarı ama platin kadar olduğunu düşünmüyorum beyaz degil yani normal sari ve sacimin yarisi tam sari yarisi da kahveydi ve aralarina yine açık sarilar attirdim üstleri cizgi çizgi durdu ve çiğ durdu küllü kumrala boyarsam yeşillenir mi daha koyu sarı olsun istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, yeşillenme yapabilir dikkatli olmak lazım yani açık sarı tonlarını düz kumralla boyasan bile bazen yeşillk yapabiliyor. Onun yerine koyu sarı kullanmanı tavsiye edebilirim.

      Sil
  80. Merhaba.benim saclarim sari rofleydi dun kuaföre boyattim ve acik küllü kumral oldu ayni sizinki gibi.. Ama dillerde bir iki cm kendi sacim olduğu için biraz kizillik oldu. Dillerin biraz acilmasi ve bu kizilligin gitmesi için nazil bir dip boya gerekir acaba..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koyu sarı boyayabilirsiniz ;) Dİplerde turunculuk olabiliyor kendi saçlarınız koyu renkse biraz açmak gerekebilir.

      Sil
    2. Merhaba saçlarım turuncu sarı yansımaları olan bi saç turunculuktan kurtulmak istiyorum ama koyu bir renkte olsun istemiyorum ne yapmalıyım hangi boyayla boyamalıyım yardımcı olursanız sevinirim

      Sil
    3. saç komple tek renk mi şimdi zemin rengin ne onu da bilemiyorum canım ama ben şöyle yapıyorum, küllü boyanın içine gümüş renk boya ekliyorum çünkü istediğim küllülük olmuyor. Tabi zemin rengin koyu ise alttan turunculuk 2 hafta sonra yine çıkıyor :/ öncesinde açık bir renkle hafiften saçlarını açıp üzerine boyarsan daha iyi tutacaktır. Şu an da sarı tonlarındaysa eğer zaten 2 defa küllü boyasan renk oturur, açık küllü kumralla küllü kumralı karıştırarak hafif orta ton elde edersin hemde turunculuk gider diye düşünüyorum ;)

      Sil
  81. Merhaba Canım çok önemli birşey sormak istiyorum yardımcı olursan çok sevinirim benim saçlarım röfleydi. Ben saçlarımı daha açık yapmak isterken yanlış numara boya kullanmışım 9.0 a boyadım saçlarım kumral oldu tekrar renginin eski açık rengine kavuşması için ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım zemin rengin açık olduğu için çok kısa sürede üzerindeki boya akacaktır sende daha sonra istediğin açık renge geçiş yapabilirsin ;)

      Sil
  82. Merhaba renk çok yakismis cesaretinizden dolayi da tebrikler.nedir bu kuaforlerden çektiğimiz yahu bu sondu ama bir daha evde boyuycam sormak istediğim 5 gün önce boyattim saçımı dore kumral ve az kızıl karıştırılmış ben begenmedim açık kullu kumral a dönmek istiyorum davines boya kullanmak istiyorum sizden ricam katalogdan bakıp davines in hangi renkleriyle bunu elde edebilirim siz tecrübeli oldunuz hiç anlamıyorum zahmet olmazsa yardımcı olabilir misiniz bu arada saçlarım kıvırcık ince telli ve çok kuru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkür ederim güvenin için ancak davines kullandığım bir boya markası değil, saç rengini hiç bilmiyorum o yüzden dediğim şeyler sağlıklı olmaz.

      Sil
  83. Merhaba benim saçlarım orta kahve istediğim renk açık kulluk kumral kendi saç renginden daha açık tonları denesem kızıllık çok mu fazla olur 7.1 ve 9.01 ile boyasam nasıl sonuç elde ederim cevaplarsaniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncu yansıma mutlaka olur ama birkaç boyamadan sonra gittikçe azalır, ilk boyada kutunun üzerindeki rengin birebir aynısı tutmaz. Birde neden 7.1 ve 9.1? 8.1 e boyasan daha iyi olmaz mı canım?

      Sil
  84. Salarım da röfle vardı kuaför arkadaş sac diplerimi açtıktan sonra kullu açık sarıyla cila yaptı saçlarım mavi renge dondu ne yapmam lazim,ben platin sarıdan memnundum yardim edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Altında platin varsa birkaç yıkamaya üzerindeki renk akacaktır, bol bol yıkayın eğer geçmezse yine üzerine cila attırabilirsiniz 5 dk lık bi işlem ;)

      Sil
  85. Üç rengi karıştırdın mı yoksa üç rengide ayrı ayrı mı uyguladın?

    YanıtlaSil
  86. Merhabaaaa :) kurtarıcım olarak görüyorum siZi lütfen yardım edin. . Saçımı daha önce biç boyamadım fakat yazın lorealin sun kiss açıcısını kullandım. Bloggerlar çok tavsiye ediyordu! Üç tekrardan sonra önce bakıra sonra bal köpüğüne maruz kaldım. Işıkta turuncuyum ama :( yarısı turuncu diplerim yani diğer yarısı kendi saç rengim koyu kahve. Benim istediğim doğal bir şekilde ışıltılar ya da toptan önce kumral sonra ombre. Ama karar veremiyorum hangisi doğal durur diye ve açıkcası hiç boyamadığım için markaları da tanımıyorum. Sizin tecrübelerinize güveniyorum. Sizden cevap bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramdan mesajlaşmıştık sanırım değil mi? ;)

      Sil
  87. . Saçımı daha önce biç boyamadım fakat yazın lorealin sun kiss açıcısını kullandım. Bloggerlar çok tavsiye ediyordu! Üç tekrardan sonra önce bakıra sonra bal köpüğüne maruz kaldım. Işıkta turuncuyum ama :( yarısı turuncu diplerim yani diğer yarısı kendi saç rengim koyu kahve. Benim istediğim doğal bir şekilde ışıltılar ya da toptan önce kumral sonra ombre. Ama karar veremiyorum hangisi doğal durur diye ve açıkcası hiç boyamadığım için markaları da tanımıyorum. Sizin tecrübelerinize güveniyorum. Sizden cevap bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnstagramdan mesajlaşmıştık şimdi hatırladım, şu anki sonuçlar nasıl oldu umarım içine sinmiştir ;)

      Sil
  88. Facebook unuza mesaj yazdım lütfen bakın ve cevap yazın yardımıniza çok ihtiyacım var bu sarıdan kurtulmam lazim cevap bekliyorum

    YanıtlaSil
  89. Merhaba Size facebookta mesaj yazdım daha görmediniz lütfen bi cevap yazın sizi bekliyorum bu sarıdan kurtulmam lazım ve bana akıl verecek tek kisisiniz lütfen yardım edin kimse beni anlamıyor resim attım Size faceden şimdiki saç rengi o ama ben küllü kumral istiyorum bunu nasıl ve hangi renk boyalarla yapabilirim bu arada blog'da adım arif özer diye geçiyor eşimin hesabı bu adım hatice özer faceden hatice özer den geldi mesaj.iyi günler sizden cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil