Bu Blogda Ara

30 Ekim 2013 Çarşamba

TCHİBO: YAĞMUR ZAMANI KAMPANYASI (ÜCRETSİZ KARGO)

     Tchibo'dan bu haftanın teması, ücretsiz kargo fırsatıyla Yağmur Zamanı. Kampanyada neler var; çok kullanışlı yağmurluklar, yağmur çizmeleri, pançolar, montlar, şemsiyeler... 
yağmur zamanı
Tchibo.com.tr alıntıdır.

29 Ekim 2013 Salı

WATSONS: KİŞİSEL BAKIMDA BÜYÜK İNDİRİM (28 EKİM- 3 KASIM)

    Watsons'ta indirimler hiç bitmiyor. Yine birçok marka ve üründe %50 ye varan indirim var. Eğer geçen bayram indirimini kaçırdım diye üzülüyorsanız, 3 Kasım a kadar watsons mağazasına uğramanızı tavsiye ederim. 
indirimler
  Özellikle saç bakım ürünleri çok cazip, sırf denemek için bile alınabilir. Bu sayfada Gliss ya da Elseve den yana olacak benim tercihim.

CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLU OLSUN

   ULU ÖNDERİMİZ BÜYÜK ATATÜRK İLE BU TOPRAKLARI VATAN YAPAN ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZİ SAYGI, RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUM,
Cumhuriyet bayramı 90 yaşında beauty booop

    TÜM ZORLUK VE SIKINTILARA RAĞMEN İNANÇ VE KARARLILIKLA ELDE EDİLEN BÜYÜK ÖNDERİMİZİN ARMAĞANI CUMHURİYETİMİZİN 90. YILI KUTLU OLSUN...

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!









27 Ekim 2013 Pazar

MAGICARE: CANLANDIRICI KERATİNLİ SAÇ BAKIM KREMİ

    Saçlarım daha önceden yoğun işlem gördüğü için, saç bakım ürünlerini ihmal etme gibi bir lüksüm yok maalesef. Saçlarım normalde de kalın telli ve kuru bir yapıya sahip olduğundan kendimi bildim bileli nemlendirmeden tarayamam bile! Bu konu üzerinde birçok ürün denedim hala da deniyorum. Magicare Professional bir internet alışverişimde merak edip denemek için aldığım bir ürün. Daha önce kullandığım hiçbir saç bakım maskesine benzemediğini öncesinde belirtmeliyim. 
Canlandırıcı keratinli saç bakım maskesi
   Magicare Professional Canlandırıcı Keratinli Saç Bakım Kremi, yıpranmış, boya, açıcı ya da ısıl işlem görmüş saçların yapılanmasında destek bir ürün. İçeriğinde keratin olduğu için ısıyla uygulanması gerekiyor çünkü keratin ısıyla aktive oluyor. 

26 Ekim 2013 Cumartesi

CLINIQUE ANTİ-BLEMİSH SOLUTIONS S.O.S./ AKNE KARŞITI ÇÖZÜM SERİSİ

     Clinique'in akneli ciltler için özel formüle edilmiş 3 aşamalı serisini yaklaşık 2 ay düzenli olarak kullandım. Üzerinden 1 ay kadar geçti ve yazısını yazmaya bence hazırım. 

Anti blemish sos
    Clinique Anti-Blemish serisi beni çok memnun etmedi aslında, yazısının gecikmesi de biraz bundan kaynaklı.

    Clinique anti-blemish serisini kimler kullanmalı ve bu seriden beklentiler nedir?

     Benim cildim yazın karma/yağlı, kışın ise karma/kuruya dönük :) Epey hassas bir cilde sahibim maalesef...Hiçbir zaman (ergenlik dönemim dahil olmak üzere) sivilceli bir cilde sahip olmadım. Eğer sizde benim gibi ergenlik dönemlerinizde hiç akne/sivilce problemleriyle karşılaşmadıysanız ne yazık ki 25 yaşından sonra patlama yaşamanız muhtemel :/ Benim ne zaman düzenim bozulsa, strese girsem cildime vurur, irili ufaklı akneler şeklinde :( 

15 Ekim 2013 Salı

KURBAN BAYRAMINDA KALORİLERLE MÜCADELE: DOYUMLUK DEĞİL TADIMLIK OLSUN...

     Bayramlıklar hazırlandı, tatlılar şerbetlendi, şekerler, çikolatalar, kuru yemişler ve daha birçok karşı konulamaz ikramlıklar bizleri bekliyor. Kurban Bayramı vesilesiyle ikramlıklara birde kırmızı etler, mangallar, kavurmalar eklendi mi vay halimize :)
beslenme diyet
    Bayramları seviyorum özellikle büyüklerimizi ziyaret edip, onları memnun etmeyi. Fakat en büyük stresim her gittiğimiz evde bol bol ikramlar sunulması ve bunları geri çevirememe durumları...

14 Ekim 2013 Pazartesi

MİM: BENİMLE İLGİLİ 20 GERÇEK

    Sevgili Arkadaşım Bal Böceği yazısında unutmayıp bana da yer verip mimlemiş. Aslında uzun uzun düşündüm neler yazsam diye ama hepsini unuttum :D Şimdi anlık aklıma gelenlerle cevaplamak en doğrusu olacak sanırım. Haydi başlayalım Boop... ;)
Mim hakkımdaki 20 gerçek
  1. 1.22 Ekim tarihinde doğup, Terazi Burcunu son dakikalarda yakalayan şanslı kişilerden biriyim. Burçların karakterler üzerindeki etkilerine inancım çok fazla. 
*En sevdiğim en yakın dostlarım hep ama hep İkizler Burcundan, o yüzden İkizler Burcu kadınlarının bendeki yerleri çok özeldir, aramızda inanılmaz bir enerji uyumu var.  En kalabalık ortamda bile çeker bulurum İkizler Kadınını :)*

  1. 2.Aşırı kararsız olduğumdan son dakika anlık kararlar verip sonra pişman olduğum çok olmuştur.

  2. 3.Kavgadan çok korkarım, gördüğüm an saklanacak delik ararım :)Kavga demişken; içinde bende varsam kendimi kaybedip içimdeki canavarın ortaya çıktığı olmuştur 1-2 defa :Pp

11 Ekim 2013 Cuma

PARFÜM KULLANMANIN İNCELİKLERİ ve KALICILIĞINI ARTTIRMANIN PÜF NOKTALARI

     Hangimiz parfümlerden hoşlanmayız ki? Özellikle her kadın daima ardında onu anımsatacak hoş bir koku bırakmayı ister ;) Parfüm kullanımı günlük hayatımızda o kadar alışılagelmiş bir davranış ki, çoğu zaman inceliklerini bilmeden yada dikkat etmeden uyguluyoruz.
parfüm nasıl kullanılır

    Parfüm nasıl ve ne kadar kullanmalı? Parfümün kalıcılığını arttırmak için neler yapmalı? Parfüm kullanırken farkında olmadan yapılan yanlışlar ve altın kuralları neler?

8 Ekim 2013 Salı

Teknoloji Harikası Yataklarda Büyük İndirim...

İyi uykunun, sağlıklı yaşamın olmazsa olmazlarından biri olduğuna inanan İşbir Yatak, herkes sağlıklı uyusun diye yaptığı Büyük İNDİRİM KAMPANYASI ile 2013 yılına damgasını vurdu...


Yaşamımızın 3’te birini uykuyarak geçiriyoruz…

Uyku, nefes almak, yemek yemek ve su içmek gibi sağlıklı bir yaşam için vazgeçilmez bir zorunluluktur. Vücudun kendisini yenilediği dönemdir. Bu yenilenmeye izin vermezseniz bedeniniz ruhunuzdan önce yaşlanır. İyi yaşamanın, huzurlu ve sağlıklı olmanın yolu, her şeyden önce iyi bir uykudan geçer. İyi bir uyku içinse doğru yatağı seçimi çok önemlidir. Doğru bir yatak, vücudun doğal omurga eğrisini korumasına yardımcı olurken, yanlış seçilmiş bir yatakta uyumak, kaslar, sinirler ve damarlar üzerinde baskı yaparak bel ve sırt ağrılarının oluşmasına neden olabilir. Yaşamımızın 3’te birini geçirdiğimiz uyku ortamı aslında en fazla yatırım yapmamız gereken alanlarından biridir.

6 Ekim 2013 Pazar

MİM: Blogger Buluşması

     Sevgili arkadaşım Pamuk Şeker beni mimlemiş, teşekkür ederim kendisine :) Fazla vakit kaybetmeden sorulara ve cevaplarına geçelim;

     Bloğunuzun Adı?
     Beauty Booop
  
     Hangi ilde yaşıyorsunuz ve semtinizi söyler misiniz?
     İzmir/Bornova


     Blogger buluşmalarına katıldınız mı?
       Henüz katılma fırsatım olmadı.

     Bulunduğunuz ilde bir blogger buluşması gerçekleşse katılmak ister miydin?
        Evet uygun olduğum bir zamana denk gelirse çok isterim ;)

     Sizce bir blogger buluşma etkinliği nasıl olmalı?
     Hmm güzel ve sakin bir kafede yemek eşliğinde bol sohbetli, bol neşeli sıcak bir ortamda, benim gibi acemi bloggerların kaynaşmasını sağlayacak türden olmasını dilerim :)

      Bende;
Benimle Herşey      mimliyoruuuum ;)

5 Ekim 2013 Cumartesi

GÜNÜN OJESİ: AVON COSMİC BLUE

      Günün ojesi bugün Avon'dan gelsin. 

     Ne kadar çok sevsem de yazın mavi-yeşil tonlarına çok sık gitmiyor elim. Eh hazır havalarda bir anda soğuyunca fırsat bu fırsat bende mavi ojelerime geçiş yaptım :) 
beautybooop

    Avon Cosmic Blue içerisinde çok hafif mor yansımalar bulunan dikkat çekici bir oje.

3 Ekim 2013 Perşembe

LCW TAKI/AKSESUAR BÖLÜMÜNDEN SEÇMELER...

       Lcw sadece çocuk reyonuna gözüm takılan bir mağaza kendileri. Ya da sırf vakit geçsin diye dolaştığım bir mekan. Nerde benim çocukluğumdaki kalitesi? Yok! Yahu insanın eline bir tane güzel, kaliteli ürün gelmez mi vallahi benim gelmiyor. Her neyse alışverişimize dönelim :)
alışveriş beautybooop

     

2 Ekim 2013 Çarşamba

TCHİBO TEPEDEN TIRNAĞA GÜZELLİK KAMPANYASI KAÇMAZ!

     Son zamanlarda esprili reklamlarıyla da geniş kitleye sesini duyuran Tchibo'dan harika bir kampanya haberi geldi ;)

    Onlar sadece kahve satmıyorlar evet :) İç çamaşırından nevresim takımına, yağmur çizmesinden havluya saç şekillendiriciye kadar geniş ürün yelpazesi var. Özellikle indirimlerde göz atmayı ihmal etmeyin.
tepeden tırnağa güzellik

     Cilt bakımı, makyaj malzemesi, saç vücut bakımı, manikür, pedikür kitlerinden oluşan kampanya 2-8 ekim tarihleri arasında ücretsiz kargo ile tchibo.com tr de ;) Tüm ürünlerin stoklarla sınırlı olduğununda altını çizeyim...