Bu Blogda Ara

28 Kasım 2013 Perşembe

LİLA KUTU: KASIM AYINDA NELER VAR?

       Lilakutu'nun her ay satışa sunduğu, içinde çeşitli ürünlerin tam ya da deneme boylarının bulunduğu keşif kutusunu bu ay bende yakalayabildim. Yakalayabildim diyorum çünkü satışa sunulduğu andan itibaren site kilitleniyor ve yaklaşık 1saat içinde tüm keşif kutuları tükeniyor :) 
kasım ayı
     Bakalım Kasım Ayı Lila Kutu'su beni nasıl karşılamış içindekilere birlikte göz atalım ;)

26 Kasım 2013 Salı

Aşkınızı Şansa Bırakmamak için Bayer'den Tavsiyeler

askisansabirakma.com web sitesi ve i-phone/ipad aplikasyonu; kadın ve erkeklere mutlu bir ilişki için rehberlik ediyor.

Sunduğu yenilikçi çözümlerle alanında lider olan Bayer Kadın Sağlığı Bölümü, cinsel sağlık ve doğum kontrol yöntemi konusuna dikkat çekmek ve gerek kadınları gerekse erkekleri bilgilendirmek amacıyla; askisansabirakma platformunu kurdu. Web sitesi ve i-phone/ipad uygulaması ile kullanıcılara ulaşan platform; yakın zamanda android uygulamasını da kullanıcıların tercihine sunacak.

askisansabirakma.com; kadınların bir ay içinde oluşan hormonal değişimleri konusunda hem kadın hem de erkekleri bilgilendirmenin ve bu konuda tavsiyeler vermenin yanı sıra; karşı cins hakkında yüz yüze sormaya çekinilen soruları yöneltebileceğiniz bir forum da sunuyor. Aynı zamanda Aşkı Şansa Bırakma uygulamasını Iphone ve Ipad’inize yükleyerek istediğiniz her yerde ve her zaman erişim sağlayabiliyorsunuz.

Aşkı Şansa Bırakma iphone/ipad uygulamasında yer alan periyod takibi bölümü, bir ay içindeki hormonal değişimleri ve bunların etkileri konusunda daha fazla bilgi edinmek ve bu konuda gerekli önlemleri almak isteyen kadınlar için ideal bir çözüm sunuyor. Bunun için, adetinizin ilk günü, süresi gibi bilgilerinizi bir kere girmeniz yeterli. Periyod takibi, sizin hormonlarınızdaki değişimlere göre bu süreçte size yol gösteriyor. Hatta dilerseniz partnerinizi bu konuda önceden uyarabiliyorsunuz. Uygulamanın erkek kullanıcıları ise; partnerleri için aynı bilgileri girerek; adet öncesi sendrom, doğurganlığın yüksek seviyede olduğu, cinsel isteğin arttığı günler gibi konularda uyarılabiliyorlar.

Aşkı Şansa Bırakma, “acaba bugün doğum kontrol hapımı almış mıydım?” sorusunu tamamen ortadan kaldırıyor. Tek yapmanız gereken; hap kullanımınızı günlük olarak işaretlemeniz. Bırakın, uygulama sizin için takip etsin ve size hatırlatma yapsın. Üstelik bu uyarıları, dışarıdan anlaşılmayacak şekilde özel şifrelerle yapıyor.

Karşı cins ne düşünüyor?

Herkesin aklında karşı cinsle ilgili cevaplayamadığı ve sormaya çekindiği sorular vardır. Bayer Kadın Sağlığı bu düşünceden yola çıkarak Aşkı Şansa Bırakma kullanıcıları için bir forum oluşturdu. Karşı cinsle ilgili merak ettiğiniz ve yanıt aradığınız soruları sorunduğunuzda, karşı cinsten gerçek kişiler sizin için yanıtlıyor.

Aşkınızı Şansa Bırakmamak için Özel Tavsiyeler

askisansabirakma, kadın ve erkeklere doğum kontrol yöntemleri ve cinsel sağlık konusunda doğru ve bilgilendirici bir kaynak olma niteliği taşıyor. Modern doğum kontrol yöntemleri hakkında detaylı bilgi alabileceğiniz uygulama aynı zamanda, sağlıklı bir cinsel ilişki için hayatınızı kolaylaştıracak ipuçları sunuyor.
Uygulamaya erişmek için hemen www.askisansabirakma.com adresine girebilir veya App Store’dan telefonunuz veya tabletinize indirebilirsiniz.

Bir boomads advertorial içeriğidir. bayer

25 Kasım 2013 Pazartesi

EVDE SAÇ BOYAMA: AÇIK KÜLLÜ KUMRAL

      Daha önce; kahve-karamel olan saçlarımı evde nasıl küllü kumrala boyadığımla ilgili detaylı bir yazı yayımlamıştım. Benimle aynı konudan müzdarip o kadar çok arkadaşımdan mail aldım ki, ikinci yazıyı bekletmeden yayınlamam gerektiğini düşündüm. Hepinize değerli yorum ve mailleriniz için teşekkür ediyorum :)

     Daha önceki yazımda aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz uygulamamı anlatmıştım. Kahve-karamelden küllü kumrala dönüş yazımı okumak isterseniz  tık tık. ;) 
küllü kumral beautybooop

24 Kasım 2013 Pazar

YVESROCHER.COM ALIŞVERİŞİM

     Yaptığım en karlı alışverişlerden biri Yves Rocher online sitesinden oldu. Yeni üyelere özel bedava kargo kampanyasının yanı sıra, sık sık kişiye özel kampanyalarda sunan bir site.
Yves rocher alışverişim

23 Kasım 2013 Cumartesi

WATSONS: SİLİKON YÜZ TEMİZLEME PEDİ

     Birkaç yıl önce tanıştığım silikon pedler, yüz temizleme rutinimin vazgeçilmez parçası haline geldi. Silikon yüz temizleme pediyle daha önce tanışmadıysanız eğer, detaylı olarak inceleme yazıma göz atalım hadi ;)
silikon ped



watsons silikon ped

    Daha öncesinde farklı bir markanın silikon pedini kullanıyordum, çok memnundum yalnız biraz küçük olduğu için elimden düşürüp duruyordum, pek kullanışlı değildi. Watsons'ta benim için geç bir kefiş oldu. Görür görmez hemen aldım renginin cazibesi de ayrı ;)

22 Kasım 2013 Cuma

NEUTROGENA VİSİBLY CLEAR: SİYAH NOKTA TEMİZLEYİCİ TONİK

    Neutrogena'nın problemli ciltler için piyasaya sunduğu Visibly Clear serisiyle tanışmam Siyah Nokta Temizleyici Tonik ile oldu... 
visibly clear
    Tonik ihtiyacım için araştırma yaparken içeriği, vaat ettikleri ve fiyatıyla tercihim Neutrogena visibly clear den yana oldu. Bu aralar dönemsel akne problemi yaşadığım için bendeki etkilerine detaylı bir şekilde yer vereceğim.

19 Kasım 2013 Salı

Veet, Her 10 Kadından 9'unun Tercihi!

Dünya depilasyon pazarının lider markası Veet, 80 yıllık tecrübesiyle ve kullanımı kolay ürünleriyle her yıl 30 milyondan fazla kadının güzelliğine hizmet ediyor. Farklı yaşlardaki ve yaşam tarzlarındaki kadınların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek için Veet, geliştirdiği ürünlerini 2001 yılından beri Türk kadınlarına da sunuyor.

Kadınların parlak ve ipeksi pürüzsüz bir cilde sahip olmalarını sağlayan ve güzelliğine ışık tutan Veet, üstelik Türkiye’de de her 10 kadından 9’unun tercihi!

Kadınların Veet ile kavuştukları pürüzsüz ve yumuşacık ciltleriyle istedikleri kıyafeti özgürce giyebilmeleri ve kendilerini her zaman bakımlı ve güzel hissetmelerinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Veet, moda, güzellik ve bakım önerileriyle de her zaman kadınların yanında olmayı hedefliyor.

Bu sene Türkiye’nin en güzel ve bakımlı kadınlarından biri olan Bade İşcil Süalp ile sosyal medyada “Hissettiğin Gibi Giyin” adlı, stil dolu bir kampanya hayata geçiren Veet, her kadının hissettiği gibi giyinerek çok daha güzel ve alımlı görüneceğini söylüyor. Bu doğrultuda Veet, sosyal medya hesaplarından da her zaman hissettiği gibi giyinen Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan kadınlara özel paylaştığı moda, stil ve bakım önerileri ile de kadınların büyük beğenisini kazanıyor.

Veet ve Bade İşcil Süalp tarafından hazırlanan moda trendlerini, stil önerilerini ve kendini daha güzel hissettirecek bakım önerilerini öğrenmek ve göz kamaştırmak için hemen tıkla:
facebook.com/Veetturkiye
twitter.com/veettr
instagram.com/veettr

Bir bumads advertorial içeriğidir.

10 Kasım 2013 Pazar

NİVEA: CALM&CARE ROLL ON

    Bugün uzun zamandır severek kullandığım Nivea'nın roll-on larından Calm&care hakkındaki yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Roll-on
   Nivea koltuk altı roll-on'larının hemen hemen birçok çeşidini kullandım ve en başta ne kadar kalıcı olduğunu söylemeliyim. Eğer yoğun terleme yaşıyorsanız, uzun süre koltuk altınızın kupkuru, temiz ve hijyenik kalmasını sağlayacaktır.  

3 Kasım 2013 Pazar

MORFOSE: KERATİN SERUM

     Yoğun tavsiyeler üzerine deneyip  kullandığım ve uzun süre de kullanmaya devam edeceğim Adnan Akat kozmetik ürünü olan Morfose Keratin Saç serumunu 1 aydır kullanıyorum. Tavsiyelerin haklı çıktığı bir ürün oldu benim için... 
beautybooop saç serumu inceleme
     Morfose genelde kuaförlerde karşılaşabileceğiniz bir marka. Daha önceden turuncu renk şişesi olan normal saç serumunu almıştım ve beğenmediğim için aylarca dolapta sürünmüştü. Bu kadar fark nasıl olur bilemiyorum ancak Morfose keratin serum bu zamana kadar kullandığım en başarılı serumlardan diyebilirim. 

2 Kasım 2013 Cumartesi

EVDE SAÇ BOYAMA: ÇİKOLATA KAHVEDEN AÇIK KÜLLÜ KUMRALA DÖNÜŞ

     Sık sık kötü kuaför deneyiminden yakındığımı biliyorsunuz. Neredeyse belime uzanan kalın telli sağlıklı saçlarım, kuaför oyunlarıyla maalesef koptu/yandı/yıprandı/kurudu... 

   İşini hakkıyla yapan kuaförlerde var elbet ama bana son 1 yıldır denk gelmediler nedense :/ Postun en başında şu uyarıyı yapmak istiyorum ki benimle aynı duruma düşmeyin; asla sık sık saç renginizi değiştirmeyin, istediğiniz saç renginin ancak açıcıyla olacağını söyleyen kuaförlere 2. şansı vermeyin. Bir defa açıcı uygulanan saçta eğer renk beğenilmezse üzerine tekrar boyayı akıtmak için açıcı uygulayıp iyice yıpratıyorlar. En azından bana o şekilde yaptılar!
Karamel saç rengi     


    Geçen sene Jessica Alba'nın bakır-karamel saçlarının birebir aynı rengini yaptırmıştım. Sık sık boyanması gereken bir tondu bu. Parlaklığını ve canlılığını kolay kaybediyordu. Üzerine aynı şekilde ışıltı attırmak isterken zebra desenli bir hale döndüm :/ Beni 10 yaş yukarı attı.

1 Kasım 2013 Cuma

KOZMETİK DİYETİ: PROJECT PAN 3

     Bugün Kozmetik Diyetimizin son günü :) Diyette yaklaşık 40 ürüne yer vermiştim. Bu yazımda ilk günden itibaren Kozmetik Diyetinde olan tecrübelerimi özetlemek istiyorum...
project pan
     Son zamanlarında bir kaç kaçamak yapsam da genel olarak kendimi başarılı bulduğum diyetimde bakalım hangi ürünlere yer verip, hangilerini çöpe gitmekten kurtarmışım ;)