Bu Blogda Ara

31 Ocak 2014 Cuma

INSTABOOOP VOL #1

       Blogumu açtığım ilk günden itibaren aktif olarak instagram hesabımı da kullanıyorum ve inanılmaz sevdiğim bir uygulama, ayrıca bilgisayar üzerinden de takip edilebilmesi çok hoş!

       Gün içerisinde daha çok paylaşımda bulunduğum instagram hesabımdan ara ara blogum içerisinde paylaşımlarda bulunmak için sanırım yeterince birikimim oldu ;)

       Ağustos 2013'ten bu zamana BeautyBooop'ta kısa bir tur hazırlamaya çalıştım ama olmadı yine uzun oldu :))) Hadi bakalım neler olmuş neler ;
penti alışverişi
        İlk yazım Pentinin mükemmel indiriminden aldıklarımdı. Yazısı için tık tık ;) 

30 Ocak 2014 Perşembe

MAYBELLİNE: THE FALSİES BLACK DRAMA MASKARA

        Maybelline The Falsies Black Drama maskara; son derece siyah son derece yoğun kirpik sevenler için güzel bir tercih.

beautybooop

       Benim için makyajın en önemli kısmı kirpikte biter. Bunun için yoğun görünüm veren rimelleri severim. The Falsies Black Drama maskara bu açıdan benim için çok kullanışlı bir ürün oldu. Watsons indiriminden aldığım rimelimi 2 ay boyunca kullandım bitirdim ve yorumlarıma bakalım o halde ;)

23 Ocak 2014 Perşembe

GÜNÜN OJESİ: AVON LUXE LAVENDER

        Günün ojesi avondan gelsin ;) Yine kışın kullanmayı en çok sevdiğim renk tonlarından lila veya lavanta rengi diyebilirim. 
beautybooopavon luxe lavender

21 Ocak 2014 Salı

MİM: KIŞA DAİR FAVORİLER

      Uzun zamandır mimlenmiyorum, canım arkadaşım Little Butterfly blogunun sahibesi Sena beni mimlemiş, içten samimi cevaplarıyla çok keyifli bir yazı olmuş, okumak isterseniz tık tık.

    Kış gelmemek için her ne kadar dirense de biz mevsimine uyduruyoruz kendimizi. Umarım bu kadar kurak devam etmez kış, yoksa yaz aylarında susuzluk çekeceğiz...

16 Ocak 2014 Perşembe

NEUTROGENA: VİSİBLY CLEAR HIZLI ETKİLİ SİVİLCE JELİ (Sadece 4 Saatte Sivilcelere Etki Eder!)

      Neutrogena'nın özel geliştirdiği formülünün ürünü olan Visibly Clear; birçok kullanıcı tarafında etkisi ve uygun fiyatıyla, sevilerek tercih ediliyor. Daha öncesinde aynı serinin Siyah Nokta Temizleyici Tonik yazısına yer vermiştim ve severek kullandığım bir üründü. 
Hızlı etkili sivilce jeli

     Watsons mağazalarından indirimle yaklaşık 10-13 tl'ye düşen serinin ürünlerini bulabilirsiniz. Toniğinden memnun kalınca, hali hazırda hassasiyet oluşturan sivilcelerim/aknelerim de varken, hızlı etkili sivilce jelini de denemek istedim.

15 Ocak 2014 Çarşamba

MORFOSE: İKİ FAZLI SAÇ KONDİSYONERİ (SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ FÖN SUYU)

     Morfose'un daha önce Keratinli Saç Serumu yazısını paylaşmıştım. Markanın memnun kaldığım bir ürünü olunca fön suyunu da denemek istedim. Boyalı saçlar için olan iki fazlı saç şekillendiricisini tercih ettim. Normal saçlar için olanı tek faz ve mavi renkti sanırım.
saç kondisyoneri


    Fön sularıyla tanışmam kuaförlerde oldu, bir diğer tabiriyle Mavi Su. Fön suyunun birçok işlevi olmakla birlikte temel amacı saçı ısıl işlemlerin verdiği zararlardan korumak ve fönün kalıcılığını arttırmak. Tabi şimdilerde o kadar güzel ürünler çıkarmaya başladılar ki örneğin şu an elimde olan Morfose Fön Suyu aynı zamanda özellikle boyaları saçlar için, banyo sonrası saçların kolay taranmasını sağlıyor, yatıştırıyor, koruma altına alıp yıpranmasını kırılmasını da önlüyor. 

8 Ocak 2014 Çarşamba

BİTENLER VOL #1

        Kozmetik Diyeti boyunca bol bol elimdeki ürünleri bitirdiğim için, yeni bir yazı 2 ay sonrasına uzamış oldu. Kozmetik diyeti süresince elimde yarım kalan unutulan tüm ürünlerimi bitirdim, bitmeyenler içinde 31 Aralık'a kadar süre vermiştim. Okumak isterseniz en son burada bırakmıştım; Project Pan 3 tık tık .
    
biten kozmetikler beauty boop
Bu yazımda 2013'le birlikte geride kalan bitirdiğim ürünlere yer verdim, toplamda 18 ürün bitirmişim ;)