Bu Blogda Ara

30 Nisan 2014 Çarşamba

URBAN CARE NATURAL'S: İZMİR LANSMANI

       Geçen haftalar da İzmir Karşıyaka Coffee House'da gerçekleşen marka tanıtımında, Selen Kozmetiğin yeni markası olan Urban Care Natural's ürünlerinin tüm serilerini tek tek inceleyip bilgilendik ;)


     Daha öncesinde Gratis'ten Urban Care Natural's Collagen serisini alıp kullanmıştım ve memnuniyetimi instagramdan anında paylaşmıştım. Blogumdaki ayrıntılı yazısını okumadıysanız eğer tık tık ;) 

28 Nisan 2014 Pazartesi

YVES ROCHER: %100 ORGANİK FERAHLATICI ROLL-ON DEODORAN

      Yves Rocher'dan yaptığım indirimli alışverişimde, doğal içeriği sebebiyle sepete atmıştım kendisini. Roll-on ihtiyacım olduğu için sepete eklediğim bir üründü, çok fazla da inceleme imkanım olmamıştı aslında. Daha net gözlemleyebilmek için havaların ısınmasını bekledim. Yaklaşık 3 aylık kullanımın sonunda benim deneyimlerimle Yves Rocher roll-on a bakalım haydi;
organik roll on deodorant yorumları

       Öncesinde ürün bilgisine bir bakalım: 
%0 Paraben - %0 Renklendirici - %98 Doğal İçerik
Aloe Vera bitkisinin yenileyici gücü ile kendinizi gün boyu daha ferah ve temiz hissedin... 
Uygulandığı anda ferahlatır, vücudun doğal terleme mekanizmasını bozmadan ter kokusunu engeller.
%98'i doğal içeriklerden oluşur, %10'u organik tarım ile üretilen içeriklerden oluşur. Parfümü %100 doğal içeriklidir. Paraben, silikon, mineral yağ (petrol) ve renklendirici içermez. Ter bezlerini tıkayarak sağlığı tehdit eden Alüminyum Tuzu içermez.
Duş jeli birlikte kullanıldığında, gün boyu ferahlık sağlayacaktır.

....Ve dahası: Posası su ve nemlendirici maddelerle dolu olan Organik Meksika Aloe Vera'sı onarıcı ve yatıştırıcı özelliğiyle cildi rahatlatır, ciltteki gerilmeleri hafifletir. İçerisindeki Organik Nane Özsuyu cildi ferahlatır.
Dermatolojik kontrol altında test edilmiştir.

25 Nisan 2014 Cuma

Eda Taşpınar ile buluşma 26 Nisan’da Watsons’ta!

26 Nisan Cumartesi günü Cevahir AVM Watsons mağazasına uğrayanlar, Eda Taşpınar ile tanışıp bronzluğun altın kurallarını kendisinden dinleme ve  Eda Taşpınar’ın bronzlaştırıcı ürünlerini deneme fırsatı yakalayacak!  


Yaz yaklaşırken doğru ve kalıcı bronzlaşmanın püf noktalarını öğrenmek, cildinize en uygun bronzlaştırıcı seçimini nasıl yapacağınızı görmek ve Eda Taşpınar’ın cildinizi bronzlaştırırken korumaya yardımcı olan yepyeni bronzlaştırıcı ürünleri ile tanışmak için 26 Nisan Cumartesi Watsons Cevahir mağazasına uğrayın.

Ayrıca Eda Taşpınar’ın Watsons mağazalarında satışa sunulacak, selüliti doğal yollarla yenmenize yardımcı olacak “Doğal At Kılı Fırçası”nı keşfedin.

Vücudunuzu plajlara hazırlamanın ipuçları 26 Nisan Cumartesi saat 13.00’den itibaren Eda Taşpınar’la Watsons’ta! 



*Basın Bültenidir.

18 Nisan 2014 Cuma

Çantamdan Ayırmadığım Yeni Bir Şey Var!

Gülüşünüzün imzası dişleriniz derler. Gerçekten de öyle bence. Piyasada bembeyaz dişlere sahip olabilmek için pek çok ürün var, ancak ne yazık ki istediğim sonucu verebilen bir tanesiyle hala tanışamamıştım. Ta ki yakın bir arkadaşım bana Signal White Now Gold’u tavsiye edene kadar. Önceden raflarda olan White Now ürününe oranla White Now Gold’da anında beyazlatma etkisini 3 katına çıkartmışlar.

O ışıl ışıl, bembeyaz dişlere gerçekten de tek fırçalamada bile sahip olabildiğimi gördüğüm anda tamam dedim işte aradığım ürün buymuş. Özellikle “diş macunu” da demiyorum “ürün” diyorum çünkü klasik bir diş macunu banyoda aynanızın önünde durur, ancak Signal White Now Gold benim aynamın önünde duran değil, gün boyu çantamda taşıdığım bir kozmetik ürün gibi resmen. Nasıl ki gün içinde makyajımı tazeliyorum ve yenilenmiş gibi hissediyorum, Signal White Now Gold’la da ne zaman mücevher gibi parlayan dişlere sahip olmak istersem, çantamdan çıkartıp dişlerimi fırçalıyorum.

Ayrıca çok keyifli bir web sitesi var White Now Gold’un. www.pariltilihayatim.com Facebook’unuzla bağlanıyorsunuz ve bir anda kendinizi magazinlerin, paparazzilerin dünyasında buluyorsunuz. Ünlü magazin muhabiri Seyhan Erdağ, size ait milyon dolarlık bir villayı dolaşıyor. Fotoğraflarınız da evin duvarlarını süslüyor. Bu da yetmezmiş gibi www.pariltilihayatim.com ‘a girip formu dolduranlar arasından yapılacak çekilişle 75 adet içi Yves Rocher güzellik ürünü dolu Furla'nın efsanevi Candy Bag çantası hediye ediliyor. Daha ne olsun, Furla çantanıza atın Signal White Now Gold’u ve anında bembeyaz dişlere sahip olun!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

14 Nisan 2014 Pazartesi

ÇEKİLİŞ: BEAUTY BOOOP BAHAR ÇEKİLİŞİ

 Bahar aylarının verdiği sevinci siz değerli takipçilerimle pekiştirmek için Bahar Çekilişimi başlatıyorum... Her gün aldığım maillerle, yorumlarla, yaptığımız paylaşımlarla, aldığım tık tıklarla çok mutlu oluyorum, hepinize bu vesileyle teşekkürlerimi iletiyorum :* Haydi bakalım Booop sizler için neler seçmiş ;)

12 Nisan 2014 Cumartesi

DUKAN DİYETİ: HOŞGELDİN SEYİR EVRESİ

         Geçtiğimiz hafta Dukan diyetine başladığımı ilan etmiştim :) Gelişmeleri instagram ve twitter hesabımdan sık sık güncelliyorum eğer ki takip etmek isterseniz. Daha önceki yazımı okumak isterseniz; 
http://beautybooop.blogspot.com.tr/2014/03/dukan-diyeti-diyete-basliyorum-atak.html

       Daha önceki yazımda da bahsettiğim gibi Dukan diyeti ile amacım ciddi anlamda kalıcı kilo vermek çünkü geçtiğimiz kış aylarında bazı özel sebepler nedeniyle 6-7 kilo birden almıştım ve şu an 10 kilo verme hedefiyle bu yola baş koydum :))) 

       31 Mart'ta 3 gün atak evresi ile birlikte başladığım diyette şu an seyir evresindeyim. (Bu evreler kilonuza, boyunuza, yaşınıza vs kriterlere göre dukandiet.com sitesinde hesaplanıyor ve kişiye özel program çıkarılıyor.) 

       Dukan diyetimde 3 günlük Atak evresi sonucunda 1,7 kg verdim bu gayet hızlı bir kilo kaybıydı. Çünkü aç kalmadım,

11 Nisan 2014 Cuma

URBAN CARE NATURAL'S:COLLAGEN SAÇ SERUMU ve SIVI SAÇ KREMİ

        Urbancare Natural's serisine merhaba :) Urban Care şampuanları hakkında yapılan yorumları okumuştum ama farklı ürünler denediğim için henüz sıra geldi kendisine ;) Gratis alışverişim sırasında keşfettiğim Urban Care Collagen serum ve sıvı saç kremi 2 ay kullanımın sonunda yorumlamaya hazır ;) 
Collagen serum yorumları beautybooop
       Beni takip edenler bilir uzun zamandır Morfose'un saç serumlarını kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum. Ancak Gratis mağazasındaki Urban Care standından testerını sıkıp kızkardeşimin saçlarında deneyince o anda kaptım serumunu :) Sadece 1 fıs (ki bizim normalden çok daha fazla gür saçlarımız var) saçlarını orda ışıl ışıl yaptı!!!

INSTABOOOP VOL #5

 İnstagram'da Beautybooop paylaşımlarımda bakalım bu aralar neler var ;)

Benim en büyük zaafım çocuklar ve hayvanlar <3
beautybooop instagram günlükleri

Kışın en en en beğendiğim renk, Avon Luxe Lavender. Detaylı yazısı için tık tık ;)
beautybooop instagram günlükleri

8 Nisan 2014 Salı

Tefal Akıllı Kontrol Teknolojisi ile Tek Dokunuşta En Hızlı ve En Mükemmel Ütüleme!*

Her kıyafete en uygun ütülüme ayarına sahip Tefal Pro Express Total Auto Control ile ütü yapmayı keyifli bir ev işine dönüştürebilirsiniz.   “Hassas”, “Normal” ve “Kotlar”  olmak üzere farklı kumaş türlerine uygun üç ütüleme ayarı bulunan Tefal Pro Express Total Auto Control ile en hızlı ve en mükemmel ütüleme* artık çok kolay.

                      

                        

 

Her kumaş türünde mükemmel ütüleme için farklı ısı ve buhar ayarı gerekir. Üç farklı ısı ve buhar seçeneği olan Yeni Tefal Pro Express Total Auto Control, değişik kumaş türündeki kıyafetler için en hızlı ve en mükemmel ütülemeyi* tek bir dokunuşla sağlar.

Her kumaş türü için en uygun ısı ve buhar ayarını sağlayan Tefal Pro Express Total Auto Control Akıllı Kontrol Teknolojisi ile seçilen kumaş türüne göre ‘ekstra hassas ayar yapma’ ve ‘ısıyı sabit tutma’ özellikleriyle de kusursuz ütülemenin keyfini yaşatır.

Tek dokunuşta en hızlı ve en mükemmel ütüleme* sağlayan Tefal Pro Express Total yanma derdini ortadan kaldırır. Size sadece hangi modu seçeceğinize karar vermek kalır.

  *Kullanma klavuzu temel alınarak Mart 2013’te yapılan bağımsız laboratuar test sonuçlarına göre.

Tefal Pro Express Total GV8960

  • 4 6 BAR 4 Kendi kendini temizleyen AutoClean taban
  • 4 120 gr/dak. sabit buhar çıkışı 4 340 gr/dak. şok buhar çıkışı
  • 4 En hızlı ve mükemmel ütüleme için 3 farklı taban ve buhar ısısı
  • 4 Akıllı Kontrol Teknolojisi 4 Yeni nesil kireç toplama çubuğu
  • 4 Taşıma kilidi 4 Otomatik kapanma 4 Elektrik kablosu sarma bölümü

https://www.facebook.com/tefalturkiye

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.