Bu Blogda Ara

31 Ekim 2014 Cuma

GRATİS: 200. MAĞAZA KUTLAMA İNDİRİMİNDEN ALDIKLARIM

Gratis 200 mağaza olmasının sevinciyle hepimizin gönlünü fethetti galiba :) 2 Kasım tarihine kadar geçerli, tüm ürünlerde %40 , Gratis Kart ile +%10 indirim bitmeden gratise uğrayın ;)

Stokçu zihniyetimden kurtulmaya çalıştığım şu dönemlerde, indirim ve kampanyalardan oldukça kaçmaya çalışıyorum. Gratis'in tüm ürünlerde yaptığı %40+%10 indirim gerçekten çok cazipti. 

Neler aldım bu indirimden kısmına gelirsek, gerçekten belkide ilk defa gratise alınacaklar listemle beraber gittim. Listede 5 ürünle gittim 15 ürünle döndüm ama olsun bu bile büyük başarı :Pp


Gittiğim mağazada Gratis'e yeni gelen Gosh markası maalesef yoktu, denemek istediğim birkaç ürünü vardı maalesef kaldı. Real Techniques fırçalar aslaaaa kaçırılamazdı zaten öylede olmuş, ilk anda tükenmiş. The Balm'dan istediğim tüm ürünleri daha önceki %50 indirimde yakaladığım için bu sefer hiçbir şey almadan çıktım. 

3 Ekim 2014 Cuma

WATSONS BAYRAM İNDİRİMİ 4-12 EKİM ARASI DEVAM EDİYOR!

       Hepinize şimdiden iyi bayramlar dileyerek, devam eden Watsons büyük bayram indirim görselleriyle sizleri başbaşa bırakıyorum :) Mutlu bayramlar...