Bu Blogda Ara

27 Ekim 2013 Pazar

MAGICARE: CANLANDIRICI KERATİNLİ SAÇ BAKIM KREMİ

    Saçlarım daha önceden yoğun işlem gördüğü için, saç bakım ürünlerini ihmal etme gibi bir lüksüm yok maalesef. Saçlarım normalde de kalın telli ve kuru bir yapıya sahip olduğundan kendimi bildim bileli nemlendirmeden tarayamam bile! Bu konu üzerinde birçok ürün denedim hala da deniyorum. Magicare Professional bir internet alışverişimde merak edip denemek için aldığım bir ürün. Daha önce kullandığım hiçbir saç bakım maskesine benzemediğini öncesinde belirtmeliyim. 
Canlandırıcı keratinli saç bakım maskesi
   Magicare Professional Canlandırıcı Keratinli Saç Bakım Kremi, yıpranmış, boya, açıcı ya da ısıl işlem görmüş saçların yapılanmasında destek bir ürün. İçeriğinde keratin olduğu için ısıyla uygulanması gerekiyor çünkü keratin ısıyla aktive oluyor. 


Keratinli saç bakım maskesi inceleme   Banyodan sonra havluyla nemi alınmış saça diplerden başlayarak uçlara kadar sürüyorum, daha sonra saç bonesi takıp 5-10 dk boyunca saç kurutma makinesiyle ısı uyguluyorum. Ben ekstradan üzerine sıcak havlu koyup 10 dk kadar daha bekliyorum iyice etkili olsun diye :) Daha sonra dayanabildiğim kadar soğuk yada ılık suyla saçlarımı duruluyorum.

   Ürün bittiği için maalesef yapısını fotoğraflayamadım ama yapısı yağsız briyantin gibi köpük köpük sanki, oldukça değişik. Yenisini aldığım zaman fotoğrafını eklemeliyim kesin :)
Keratinli maske Beauty Boop yorumları



   Klasik saç bakım kremleri gibi saçı ağırlaştırıp, yağlandırma durumu yok. Kullanımdan sonra tek tek saç tellerinin nemlendiğini hissedebiliyorum. Yumuşacık, neme doymuş saçlar için Magicare Keratinli Saç bakım kremini tavsiye ediyorum.

   Ürünü internet üzerinden ya da büyük kozmetik dükkanlarından (Özellikle kuaför malzemeleri satan kozmetikçilerden) 25-30 Tl arasında bulabilirsiniz. Ürün 500 ml olduğundan oldukça bereketli ve ekonomik, bir kutusu bana 8-9 ay hatta belki daha fazla süre yetti. 
keratinli saç maskesi içindekiler
    Siz Magicare Professionel Canlandırıcı Keratinli Saç Bakım Kremini denediniz mi? Magicare Professionel ürünlerinden deneyip memnun kaldıklarınız hangileri? Sizin favori saç bakım kreminiz hangisi? yorumlarınızı bekliyorum ;)

12 yorum:

  1. Bunu hep gorup almiyordum ama cok merak ettim. Istanbul a gittigimde alacagim . Benim favori urunum selective pro tek ammino keratin. Harika bir maske. Alt komsumza kuafor 50 liraya satmis. Saclari cok guzel olms annem de almaya karar verince bana sordu ben de begendigimu soylynce 2 tane aldi. Bu tarz urunleri kuagorden almamak lazim kesinlikle. Ustune fahis fiyat farklari koyup satiyorlar. Ustelik uzun senelerdir musterisi olan insanlara bile boyle yapanlar var. Ayip yni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha kesinlikle çok fenalar canım ya :))) Bende kuaförlerde tavsiye edilen ürünleri bir araştırayım diyorum, mutlaka nette veya kozmetikçilerde daha uyguna buluyorum, öyle alıyorum :) Nedense bazen sırf satmak için satıyorlar geçen sene 50 liraya aldığım bir maske vardı benim saçım için çok yetersizmiş mesela cık cık cık !!! Bunu da denemeni tavsiye ederim yoğun nem veriyor doygun bir his veriyor memnun kalırsın umarım ;)

      Sil
  2. Annem alıp getirmişti, ben de meraktan kullanmıştım. Benim saçlarımda biraz ağırlık hissi yarattı ama genel sonuçtan oldukça memnun kaldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa bende ağırlık hiç oluşturmadı belki benim saçlarım çok kuru olduğundan olabilir. Tabi iyice de durulamak gerekiyor haklısın yoğun bir ürün.

      Sil
  3. Bu yazınızı gördüğüm çok iyi oldu . Bu tarz bir ürüne ihtiyacım varki saçlarım resmen bir mısır püskülüne döndü ve alttan dipleri çok dolaşıyor nedense resmen ayırmak için koparıyorum saçlarımı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hay allah çok üzüldüm :( En ince saçlar ensede olduğu için dolaşmaya çok müsaitler. Banyo sonrası kolay tarama için sıvı saç kremi ve serum kullanmanı öneririm. Ben şu an morfose un keratinli serumunu kullanıyorum tavsiye ederim ;) Hatta yazısını birkaç güne yayınlayacağım.

      Sil
  4. magırcare bahsettiginiz sac maskesini nerden ala bilirim yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben internet üzerinden almıştım ama hangi site olduğunu şu an hatırlamıyorum :/ Yalnız büyük kozmetikçilerde de satıldığını biliyorum, özellikle kuaför malzemesi satan yerlere bakabilirsin.

      Sil
  5. Bu maskeden ben de çok memnunum, ömür boyu da bunu kullanırım diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende elimdekilerden fırsat bulursam tekrardan alacağım :)

      Sil
  6. meraba benim saçlarım kısa ve boyalı annem bu dediginiz kremden almıs aynı dediginiz sekilde uygulamıstım. saclarımı yıkadım nemli saça surdum güzelde sonra kurutma makinesiyle 5-10 dk kuruttum duruladm falan ama saçlarım kuruduktan sonra farkettimki saclarım yanmıs ucları :( eskiden boyle degildi fazlasıyla yanıklar ortaya cıktı acaba keratin kremin ustune kurutma makisini tutuncamı boyle yandı. acilen bakım yapmam gerek suan berbat :( tavsiyesi olan yazsn plss

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım ben bone takarak saç kurutma makinesi ile ısı uyguluyorum. Nasıl uyguladın tam olarak anlayamadım ama eğer kremi sürüp direkt yüksek ısı ile kuruttuysan ondan olabilir :/ Sen kullanmaya devam et ama mutlaka saçına ya bone yada sıcak havlu ört.

      Sil