Bu Blogda Ara

1 Kasım 2013 Cuma

KOZMETİK DİYETİ: PROJECT PAN 3

     Bugün Kozmetik Diyetimizin son günü :) Diyette yaklaşık 40 ürüne yer vermiştim. Bu yazımda ilk günden itibaren Kozmetik Diyetinde olan tecrübelerimi özetlemek istiyorum...
project pan
     Son zamanlarında bir kaç kaçamak yapsam da genel olarak kendimi başarılı bulduğum diyetimde bakalım hangi ürünlere yer verip, hangilerini çöpe gitmekten kurtarmışım ;)

     Project Pan 1. (tık tık)
kozmetik diyeti
    Bu gruptaki ürünlerden sadece 5 numara kaldı, gerisini bitirdim :)
kozmetik diyeti
      Bu gruptaki ürünlerden de sadece 8 numara kaldı, geri kalanların hepsini bitirdim :)))
project pan
   
En zor tüketim renkli kozmetik grubunda olduğu için bitirdiğim çok az ürün var bu grupta. Kapatıcıları yapısı bozulduğu için attım, Avon jel eyelinerları hiç kullanamadım yoğun renk vermiyor biraz da kurudular beklemekten onları da attım. 13 numaradaki rujlardan kahve olanını attım yapısı bozulduğu için.




veee Project Pan1 listemden kalanlar aşağıdaki ürünlerim oldu:

 
 Bunlarda Ekim ayı içerisinde bitirdiğim ürünlerim :)
tükenen ürünler

    Bunlarda Eylül ayında bitirdiğim ürünlerimdi;
bitenler



       Project Pan 2. ( tık tık )
     İkinci listeme sadece 10 ürün eklemiştim;
project pan

  Bu listeden de sadece aşağıdaki 3 ürün kaldı onlarda bitmek üzereler zaten, geri kalanları kullanıp bitirdim :)

kozmetik diyeti

     Ve artık benim için Kozmetik Diyeti sonlandı. Sadece elimde kalan ürünlerime devam edip, bitirmeye çalışacağım. Onlar içinde yeni yıla kadar zaman veriyorum, bitmeyenler bozulmuş olup çöpe gidecek yoksa. 2014 te hiçbirisini görmek istemiyorum :) 

     Genel olarak iyi ki yapmışım dediğim bir hareket oldu Kozmetik Diyeti. Bu sayede rafta bekleyen ürünlerin birçoğu tüketildi veya arkadaşlara verildi. İsrafı önlediğim için vicdanen de çok rahatladım... Stoklama alışkanlığımı az da olsa aştığıma inanıyorum :) Kenarda köşede bekleyen onlarca kozmetiği gördükçe kendime çok kızdım çünkü, artık en fazla 1 yedek alacağım. Belki 2014'te yeni bir Kozmetik Diyeti yapabilirim, şimdilik benden bu kadar.... ;)

Sizler Kozmetik Diyeti yaptınız mı? Kozmetik Diyetinde başarılı olduğunuzu düşünüyor musunuz? Kozmetik Diyeti süreciniz nasıl geçti? yorumlarınızı bekliyorum...

18 yorum:

  1. Tek kelimeyle "süpersin" !!
    Ben de kozmetik diyetindeyim. Ne kadar fazla ve gereksiz yere ürün almış olduğumu farkettim.
    Hem bu açıdan hem de cüzdanım açısından gayet başarılı oldu :p

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmmm ^_^ Aynen bir hevesle aldığım çok fazla ürün vardı elimde çok şükür büyük bir kısmı gitti ve rahatladım, darısı herkesin başına ;)

      Sil
  2. Tebrik ediyorum. Diyet deilde elimden geldiğince var olan ürünleri kullanmaya çalışıyorum, pudralarımdan birini seçtim hep onu kullanıyorum bitsin diğerlerine geceyim diye yoksa bitmek bilmiyor. Bir ürünün benzer ve türevlerini almamaya dikkat ediyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmmm :) Aynen bende bundan sonra o şekilde devam edeceğim. Bu diyet bana çok şey öğretti kesinlikle benzer ürün almamaya dikkat ediyorum artık :)

      Sil
  3. Aslına bakarsan evet çok iyi yapmışsın , bütün kadınların bence kullanmadığı kenarda bıraktığı ürünleri için kozmetik diyeti yapması gerek , böylece kenarda köşede ne varsa temizlenir. Ohhh ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürleeeer :) Gerçekten inanılmaz ferahladım, bittikçe bittikçe mutlu oldum :)

      Sil
  4. Canim supersin valla . Bende baslamstim ama basarili olamadim . Gerci onumzdeki hafta tekrar baslamak gibi bir niyetim var cunku alacagim bir sey kalmiyor ve zaten yilbasi indirimlerini bekliyorum . Gerci project pan yapambilecegimi sanmiyorum urun bitirme konusunda sorunlarim var cunku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün bitirme konusunda sorunların olduğuna hayatta inanmam :) Daha yeni yazını okudum bir sürü ürün bitirmişsin ;) Bence yılbaşına kadar dişini sıkıp 2 aylık bir kozmetik diyeti yapabilirsin, yeni gelecek olanlara yer açılsın ;)

      Sil
  5. Çok iyi bir sonuç almışsın bence :) Tebrik ediyorum seni :) Ben de paylaşacağım son değerlendirme yazımı yakında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aliceciğim çok teşekkür ederim sana iyi ki arkadaş olmuşum bu projede ;) Senin yazını da sabırsızlıkla bekliyorum ;) Çok sevdimmm 2014 te tekrarlayalım derim :)))

      Sil
  6. Yorumun için teşekkür ederim canım :) Sen de harika bir sonuç elde etmişsin bence. Kalanlar da yavaş yavaş biterler merak etme. Diğer arkadaşların Bitirme Projelerinin sonuçlarını bende çok merak ediyorum. İnşallah herkes amacına ulaşmıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım ;) Kalanları 2013 te bitireceğim, 2014 te yenilerine yer açmak istiyorum :)

      Sil
  7. Diyetine gayet sadık kalmışsın bence :D süpersin valla :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Çok çok az kaçamak yaptım ama genel anlamda iyi ürün bitirmişim değil mi :) Artık 5-6 ay sonra bir daha gerekir bu diyetten :)

      Sil
  8. tebrikler çok iyi sonuç :) bende bloğuma beklerim

    YanıtlaSil
  9. Başka diyetlerde görüşmek üzere :) başarılı olmuşsun ne güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) Şimdi senin diyet yazını okuyordum tesadüfün bu kadarı :) 2014 te şöyle yaza doğru tekrarlayalım bence bu olayı o zamana yine stoklar dolar kesin :)))

      Sil