Bu Blogda Ara

23 Kasım 2013 Cumartesi

WATSONS: SİLİKON YÜZ TEMİZLEME PEDİ

     Birkaç yıl önce tanıştığım silikon pedler, yüz temizleme rutinimin vazgeçilmez parçası haline geldi. Silikon yüz temizleme pediyle daha önce tanışmadıysanız eğer, detaylı olarak inceleme yazıma göz atalım hadi ;)
silikon ped



watsons silikon ped

    Daha öncesinde farklı bir markanın silikon pedini kullanıyordum, çok memnundum yalnız biraz küçük olduğu için elimden düşürüp duruyordum, pek kullanışlı değildi. Watsons'ta benim için geç bir kefiş oldu. Görür görmez hemen aldım renginin cazibesi de ayrı ;)



watsons beautybooop

     Watsons Silikon Yüz Temizleme pedi tamamen silikon yumuşak malzemeden yapılmış. Ciltteki fazla yağı ve kiri temizlemeye yardımcı, ayrıca yüzdeki kan dolaşımını arttırıcı etkisi var. Yani silikon ped ile yüzümüzü hem derinlemesine temizleyip hem de kan dolaşımını hızlandırıyoruz.

    Nasıl kullanıyorum? Watsons Silikon Yüz Temizleme Pedini önce ılık suyla yıkayıp hafifçe suyunu sıktıktan sonra, yüz temizleme jelimi ya da peelingi üzerine döküyorum. Islattığım yüzüme dairesel ve hafif hareketlerle uyguluyorum. 
beauty boop

    Ürün zaten çok yumuşak silikon malzemeden yapılmış ancak yine de bastırmadan uygulamayı tavsiye ederim. Yüzümde yüzlerce parmak masaj yapıyor gibi bir his veriyor :)))Bu şekilde özellikle T Bölgem olmak üzere tüm yüzüme masaj yaparak uygulayıp, yıkıyorum. İşim bittikten sonra silikon temizleme pedimi yine ılık suyla yıkayıp kurumaya bırakıyorum. Veee yüz temizleme jelinin/peelingin ne kadar etkisini arttırdığını görüyorummmmm ;)
beautyboop





    Watsons Silikon Yüz Temizleme Pedi kullanmadığım zamanlarda, özellikle yüz temizleme jelimi önce elimde köpürtüp yüzüme sürerdim. Şimdi en pratik kısmı benim için bu oldu, ürünü pedin üzerine döküp yüzüme uyguladığımda kendinden köpürtüyor, çok çok az ürünle temizleme işlemimi bitirmiş oluyorum.
beautyboop silikon ped inceleme


     İşim bittikten sonra fotoğrafta da göründüğü gibi arkasındaki vakum sayesinde duvara yapıştırıyorum ;) İnanılmaz kullanışlı bulduğum Watsons Silikon yüz temizleme pedini şiddetle tavsiye ederim. Silikon Pedi Watsons mağazalarından satın alabilirsiniz, fiyatı 6.90 tl. 



    Yüz temizliğinde yardımcı ürünleriniz neler?Silikon Yüz Temizleme Pedi kullanıyor musunuz? Hangi markanın ürünlerini denediniz? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

16 yorum:

  1. Bende watsons tan fırça almıştım,yuvarlak olanlardan, ancak memnun kalmadım...Bu gerçekten çok kullanışlıymış...dikkatimi çekmemişti daha önce...mutlaka alacağım...teşekkürler...sevgilerimle...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım beğenmene sevindim, teşekkürler :)

      Sil
  2. watsonsta bunu görmemişim hayret:) lorealin peelingi var, onun içinde vardı, gerçekten kullanımı çoook kolay

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende çok yeni gördüm nasıl gözümden kaçmış inanamıyorum :)

      Sil
  3. Bunu bende denemedim cnm ama bidy shopun fircasini kullaniyorum bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende Body Shop un ürünlerini çok beğenerek kullanıyorum canım ama orda hiç dikkatimi çekmedi, seninki de silikon fırça mı memnun musun?

      Sil
  4. Fırçasını gördüm de bunu görmemiştim, loreal jellerinden de benzer bir ürün çıkıyor ama bu daha işlevsel sanırım:)

    sevgilerle

    YanıtlaSil
  5. İlk kez görüyorum bu pedi !!
    Yüz temizleme fırçası kullanıyorum uzun zamandır ama bunuda deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim, umarım beğenirsin ;)

      Sil
  6. bende kullanıyorum bu ürünü ilk önce rengine vuruldum zaten :) memnunum cildi güzel temizliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çok tatlı rengi var :) yorum için teşekkürler ;)

      Sil
  7. Selamlar :) Ben de bu ürünü daha once gormemiştim, yazınız bu açıdan çok yararlı oldu. Teşekkürler. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Yüzünüzü yıkadıktan sonra kurumaya bıraktığınızı soylemişsiniz. Ama ben mutlaka bir havlu ile yumuşak darbeler şeklinde kurulamamız gerektiğini biliyorum. Bir uzman yüzümüzü mutlaka kurutmamız gerektiğini, kendi kendine kurumaya bırakmanın cildin nemini yok edeceğini soylemişti. Nemlendirici sürerken eğer cildimiz iyi kurumamışsa siyah nokta oluşumuna sebep oluyormuş. Size de soyleyeyim istedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim, faydalı olmasına sevindim ;)
      Yüzümü yıkadıktan sonra pedi kurumaya bırakıyorum demek istemiştim yanlışlık olmuş sanırım orda :) Açıklaman için ayrıca çok teşekkür ederim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var, bende senin gibi havluyla tampon yaparak kurularım herzaman ;)

      Sil
  8. Merhabalar blogunuzu yeni keşfetttim en son posttan başlayarak yazıları okuya okuya bu postta kadar geldim:D Benim magazada sık gitmeme rağmen dikkatimi çekmeyen bir üründü sayenizde öğrendim teşekkür ederim:)
    Ben jel temizleyicileri süngerle uyguluyordum ama bunu da denemeyi çok isterim en kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldin, duyduklarıma çoook sevindim :)
      Bu ürün mağaza içinde kuytularda kalıyor genelde ve bazen de kalmıyor umarım denk gelir ve denersin.

      Sil