Bu Blogda Ara

24 Kasım 2013 Pazar

YVESROCHER.COM ALIŞVERİŞİM

     Yaptığım en karlı alışverişlerden biri Yves Rocher online sitesinden oldu. Yeni üyelere özel bedava kargo kampanyasının yanı sıra, sık sık kişiye özel kampanyalarda sunan bir site.
Yves rocher alışverişim

    Kampanya kodlarımı uzun süredir merak ettiğim Pure System Akneli ve Siyah Noktalı Ciltler için olan serisi için kullandım. Şu an temizleme jeline ihtiyacım olduğu için Pure System temizleme jelini aldım. Temizleme Jeli, Express Göz Makyaj Temizleyici ve Doğa Motifli Çanta toplamda 12.9 tl ye gelmiş oldu.

    Kullandığım indirimler; ilk alışverişe özel kargo bedava, ilk alışverişe özel 10 tl indirim ve yine ilk alışverişe özel Express göz makyaj temizleyici hediyesiydi. Doğa motifli çanta yapılan her alışverişte hediye olarak gönderiliyor. Büyük marketlerde satılan doğa dostu poşet çantalardan. 
pure system alışverişim beautybooop

    Yves Rocherdan yaptığım bu karlı alışverişim 2 gün içinde elime ulaştı. Ürünleri kullandıktan sonra yorumlarımı yazacağım, özellikle Pure System serisini çok merak ediyorum.

     Yves Rocher online sitesine üye olmadıysanız, üye olmak için sitesine tık tık yapınız :)))

     Yves Rocher'ın en beğendiğiniz ürünü hangisi?Pure System serisini denediniz mi? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

12 yorum:

  1. Tatlim bu kampanya internet sitesi icin mydi ? Yeni uye derkenbyani ve hala gecerli mi blyo msn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım online alışverişte geçerli ve yeni üye olan herkes yararlanabiliyor ;) Dün geldi kargom yani kampanya hala geçerli. Şöyle bir durum var yalnız, sitesine üye olduktan 1 gün sonra ilk alışverişinizde kargo bedava kodu, daha sonra 10 tl lik alışveriş indirimi kodu geldi ;) 2 hafta sonra kadar da makyaj temizleyici hediyesinin kodu geldi. Yani kodlar parça parça geliyor. Bende bir blogger arkadaşımın yazısında gördüm makyaj temizleyici hediyesini, bana gelmedi demiştim 2 gün sonra bana da geldi. Bence hemen üye ol bak 12,90 tl ye neler aldım :)) Ayrıca sık sık güzel kampanyalar da yapıyor ;)

      Sil
    2. Canim ne guzel anlatmssin tesekkur ederim. Hepsini guzel gunlerde kullan . Bu fiyata bu kadar sey almak da sahane. Baya karli alisveris olmus :)

      Sil
    3. rica ederim tatlım :*

      Sil
  2. aaa harika bir indirim olmuş çok sevindim :) güle güle kullan cicilerini ^,^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canımcım darısı tüm online alışverişlerimize inşallah :D

      Sil
  3. çok güzel indirim gerçekten keşke aylar önce üye olmasaymışım :D saç bakım yağını da tavsiye ederim memnuniyet garantili :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, saç bakım yağından memnun olmayan bir kişi bile görmedim :) En yakın zamanda alacağım elimde çok yağ var şu an ama indirime girerse de kaçırmam :)) Tavsiyen için çok teşekkür ederim, sevgilerle...

      Sil
  4. Çok iyiymiş kargonun bedava olması. Güle güle kullan bu arada aldıklarını yazısını bekliyoruz en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  5. Aynen canım ama sadece ilk alışverişe özel :) En kısa zamanda kullanıp yorumlarımı paylaşacağım :*

    YanıtlaSil
  6. İndirim süper olmuş :) iyi günlerde hepsini

    YanıtlaSil