Bu Blogda Ara

8 Ocak 2014 Çarşamba

BİTENLER VOL #1

        Kozmetik Diyeti boyunca bol bol elimdeki ürünleri bitirdiğim için, yeni bir yazı 2 ay sonrasına uzamış oldu. Kozmetik diyeti süresince elimde yarım kalan unutulan tüm ürünlerimi bitirdim, bitmeyenler içinde 31 Aralık'a kadar süre vermiştim. Okumak isterseniz en son burada bırakmıştım; Project Pan 3 tık tık .
    
biten kozmetikler beauty boop
Bu yazımda 2013'le birlikte geride kalan bitirdiğim ürünlere yer verdim, toplamda 18 ürün bitirmişim ;)


Bitenler Beauty booop
  1. Cyrene Saç Maskesi: Lila kutudan çıkan maske benim saçlarıma tek seferde yetti, kokusu çok güzel, yoğun bir maske ama benim saçlarım aşırı kuru olduğu için yetersiz kaldı.
  2. Watsons Burun Bandı: İçerisinde 10 adet burun bandı olan bu ürünü severek kullanıyorum. Hafta 1 banyodan sonra kullanıyorum, bandı çekince ortaya çıkan görüntü feci :)
  3. Lux- Watsons Pamuk: Lux normal bildiğimiz pamuk marka olarak pek fark etmiyor. Watsons'ın dikdörtgen şeklindeki bu pamukları o kadar ince o kadar hacimsiz ki 2-3 tanesini birlikte kullanmak gerekiyor, bitsin diye 3er 5er her şeyde kullandım, 3 paket almıştım çok şükür hepsi de bitti bir daha almam.
  4. Dia Lavantalı Bebe Yağı: Bebe yağlarını bildim bileli çok severek kullanırım ama dianın ki maalesef pek başarılı değil banyodan sonra bol bol sürerek bitirdim.

       bitirdiklerim
        5. Avon Sassy Swirls Çanta Boy Parfüm: Vanilya kokusuna aşık biri olarak serinin 3 çeşidini de severek kullanıyorum, Yazın bol bol yedeklerim tanesi 5 tl ye geliyor indirimle. 
        6. Cosmo Shop Oje Çıkarıcı: Asetonsuz oje çıkarıcı denemek için ilk defa aldım bir daha asla almam, tırnağımı o kadar kuruttu ki inanılmaz keskin bir ürün tavsiye etmiyorum.
        7.BC-Acil Kurtarma Şampuan: Belki biraz iddialı olacak ama şu ana kadar kullandığım en şahane şampuan. Çok çok az miktarı tüm saça yetiyor, inanılmaz güzel temizlemesinin yanında sonrasında bakım kremine ihtiyaç bile kalmadan, ipek gibi yapıyor saçları. Benim gibi yoğun işlem görmüş, kurumuş, yıpranmış saçlarınız varsa şiddetle tavsiyem <3
       8. Matrix Yoğun Nem Maskesi: Verdiğim paraya acıdığım bir ürün kesinlikle benim saçlarım için yetersiz kaldı. Yoğun bir saç kreminden farksız. Sevmediğim için düzenli de kullanmadım, bir daha alacağımı sanmam.
      9. Down Under Natural's Argan Sıvı Saç Kremi: İndirimle 3 tane almıştım tanesi 8-9 liraya gelmişti. Fiyatını düşünerek iyi diyebilirim,sadece anlık bir yumuşaklık sağlıyor tarama zorluğu çekenler için uygun.

bitenler beauty booop
        10. Arko Nem El Kremi: Bu kremi o kadar çok seviyorum ki elimde son 2 tane yarım kalmıştı birisini Kozmetik Diyetinde bitirdim 2.de şimdi bitti :) Çok çok güzel kokulu bir krem! Ne zaman sürsem yanımda kim varsa ister o kadar hoş kokuyor ;) Nemlendirmesi de gayet başarılı, yoğun bir krem. Elimdeki kremler bitince tekrar alacağım kesinlikle.
       11. Gilbert Nasır Bandı: Nasıra merhaba dediğim şu günlerde bir çare alıp kullandım ama 1 kutu çöpe gitti yapışkanı çok zayıf sürekli yerinden oynadığı için faydasını göremedim, başka markaya geçiş yaptım.
       12. Avon Simply Delicate Genital Bölge Temizleyici Mendil: İş yerinde veya dışarıda tuvaleti kullanmak zorunda olduğum için hep çantamda. İndirime girdiği zamanlarda o kadar çok aldım ki bitsin yine alacağım.
       13. Neutrogena Visibly Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik: Yazısını da yazdığım güzel bir tonik. Özellikle alkollü tonik sevenlere tavsiye ederim Watsons mağazalarında indirimde 10 tl ye bulabilirsiniz ;) Detaylı yazısı için tık tık ;)
       14. Planet Spa El/Ayak Kremi: Avon Planet Spa ürünlerini genel olarak beğeniyorum, bu kremde yine aynı şekilde çok güzeldi. Özellikle topuk çatlaklarına birebir, yatmadan önce ellerime ayaklarıma sürüp çoraplarımı giyip yatıyorum, sabaha pamuk gibi oluyorlar. Daha önce Kozmetik Diyetinde de bir tane bitirmiştim, yarım kalan 2.sini de çok severek bitirdim :)
BeautyBoop bitirdiklerim

        15. Alix Avien Allık: Pembe allığın tonu ışıltısını çok severek aldım ama uzun süre kalıcı olmaması gün içinde yenilenmesi gerektiği için tekrar almayı düşünmüyorum. 
        16. Avon Pudra: Tene uyum sağlaması çok zor, yazın kullanabildim sadece o da matlık verdiği için, sonunda içindeki kalanlar kırıldı bende çöpe gönderiyorum.
        17. Nuxe Makyaj Temizleme ve Yıkama Jeli/  El Kremi: Kozmetik Diyetimde bitirdiğim ürünlerdi ama detaylı yorumlamak için bu yazıya eklemek istedim. Vanilya kutudan çıkmışlardı, deneme boy ürünler olsa da bende satın alacak etkiyi uyandırmadılar maalesef :/
        18. Flormar Asansörlü Göz Kalemi: Göz kaleminde siyahtan ziyade koyu kahve tonlarını seviyorum daha doğal duruyor bence. Flormar'ın göz kalemleri yumuşak, kalıcı, pigmentasyonu gayet iyi, sık sık yeniliyorum.

         İlk bitenler yazım umarım çok uzun olmamıştır ;) Elimdeki ürünleri bitirerek dolapları ferahlatmak gibisi yok. Bunun vermiş olduğu mutlulukla 2014'e elimde kalmış tüm ürünlerden arınarak girdim ;) 
      Sizin listemden deneyip beğendiğiniz ürünler var mı? Biten ürünlerim yerine tavsiye edeceğiniz ürünler var mı? Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

8 yorum:

  1. ooo bir sürü ürün bitmiş tebrikler :) Ben Watsons burun bandlarını merak ediyorum. Bantları hiç kullanmadım gözenekleri büyütüyor dedikleri için. Böyle bir etkisi var mı gerçekten?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Ben burun bantlarını çok sık kullanmayı tercih etmiyorum genelde 10-15 günde 1 yeterli oluyor bana. Bu zamana kadar gözeneklerimde büyüme gözlemlemedim aksine içlerini temizlediği için görünümleri azalıyor. Tabi sonrasında güzelce yıkayıp toniklemek çok önemli. Toniğin sıkılaştırıcı özelliği gözeneklerin tekrar tıkanmamasına yardımcı oluyor. Denemeni tavsiye ederim ;)Watsons'ın bantları fiyat ve kalite göze alınırsa bence gayet başarılı. Bantı çekince gördüklerimmm inanılmaz :)))

      Sil
  2. Nasırda tuba markasını dene bir tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım Tuba'nınkini aldım daha sonra, şimdi beklemedeyim çok sinir bozucu birşeymiş şu nasır :/

      Sil
  3. Uuuu bir sürü ürün bitirmişsin valla tebrikler. Sanırım biara benimde böyle bir temizlik yapmam gerekiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım nasıl rahatladım anlatamam :)

      Sil
  4. cok begeniyorum bitenler yazılarını canım, eline saglık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Aynen benimde en keyifle okuduğum yazılar bitenler oluyor :)

      Sil