Bu Blogda Ara

30 Ocak 2014 Perşembe

MAYBELLİNE: THE FALSİES BLACK DRAMA MASKARA

        Maybelline The Falsies Black Drama maskara; son derece siyah son derece yoğun kirpik sevenler için güzel bir tercih.

beautybooop

       Benim için makyajın en önemli kısmı kirpikte biter. Bunun için yoğun görünüm veren rimelleri severim. The Falsies Black Drama maskara bu açıdan benim için çok kullanışlı bir ürün oldu. Watsons indiriminden aldığım rimelimi 2 ay boyunca kullandım bitirdim ve yorumlarıma bakalım o halde ;)

rimel yorumları beautybooop

          Fırçası ne çok kalın ne de ince, yumuşak bir fırçaya sahip bu açıdan hızlı davranmak gerekiyor, fırçası pek tarama özelliğine sahip değil. Benim gibi rimeli 2-3 kat sürüyorsanız kurumasına izin vermeden hızlı uygulama yapmak gerekli ;) 
beauty boop
          Özellikle gece makyajlarında takma kirpik etkisi yaratabilecek kadar iyi bir maskara ;) Gün içerisinde kuruma yada dökülme yapmadı. Ayrıca eğimli fırçası sayesinde tüm kirpiklere eşit şekilde uygulama yapmayı kolaylaştırıyor.

Beautybooop rimel inceleme
       


       Maybelline The Falsies Black Drama maskara benim gibi yoğun kirpik severlerin favorisi olabilir ;) Oldukça yoğun ve oldukça siyah renk veren bu rimeli temizlerken suya dayanıklı makyaj temizleyici kullanmaya dikkat edin, yoksa pek kolay çıktığını söyleyemem.

Maybelline'in Black Drama'sı benim için indirimlerde tekrar tekrar alınacaklar listesinde. Dayanıklılığı, kuruma dökülme yapmaması, güzel yoğun ve kıvrık kirpikler oluşturması en alınası yanları ;) Tüm Maybelline ürün çeşitlerini Watsons mağazalarından bulabilirsiniz ;) İndirimle bu ürünü 8 tl ye aldığımı da belirteyim.

 Siz Black Drama Maskara'yı denediniz mi? Maybelline'in en sevdiğiniz maskarası hangisi? tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum...

6 yorum:

  1. Benimde en sevdiklerimden bu maskara! Maybelline'in diğer maskaralarını pek beğenmedim ama buna bayılıyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok eskiden kullanmıştım maybeline, kaliteli ürünleri var.
    Kirpiklerinizde görmek isterdim bloger hanım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Tatlım tek başıma beceremiyorum onu bir gün buluşalım da bol bol çek beni :D

      Sil
  3. Bende maybeline nin maskaralarını kullanıyorum ve çok beğeniyorum. güle güle kullan.

    YanıtlaSil