Bu Blogda Ara

16 Ocak 2014 Perşembe

NEUTROGENA: VİSİBLY CLEAR HIZLI ETKİLİ SİVİLCE JELİ (Sadece 4 Saatte Sivilcelere Etki Eder!)

      Neutrogena'nın özel geliştirdiği formülünün ürünü olan Visibly Clear; birçok kullanıcı tarafında etkisi ve uygun fiyatıyla, sevilerek tercih ediliyor. Daha öncesinde aynı serinin Siyah Nokta Temizleyici Tonik yazısına yer vermiştim ve severek kullandığım bir üründü. 
Hızlı etkili sivilce jeli

     Watsons mağazalarından indirimle yaklaşık 10-13 tl'ye düşen serinin ürünlerini bulabilirsiniz. Toniğinden memnun kalınca, hali hazırda hassasiyet oluşturan sivilcelerim/aknelerim de varken, hızlı etkili sivilce jelini de denemek istedim.

Neutrogena Visibly Clear     Bakım ürünlerini etkisini görene kadar kullanıp daha sonra yorumlarını yapmayı tercih ediyorum. Yaklaşık 1 aydır kullandığım Neutrogena hızlı etkili sivilce jelini yorumlamaya hazırım ;)  
     Önce ambalaj üzerindeki vadedilen bilgilere göz atalım;

 "Cildin temiz ve sağlıklı görünmesine yardımcı olur. Çabuk kuruyan formüllü jelin, uyguladıktan 4 saat sonra sivilce ve kızarıklıkların görünümünü cilde zarar vermeden azalttığı klinik olarak kanıtlanmıştır. 

  Temiz bir cilt için: İçeriğindeki patentli MicroClear Teknolojisi sayesinde sivilcenin büyüklüğünün ve kızarıklığının azalmasına yardımcı olur. Bunun yanında, içeriğindeki sivilce karşıtı bileşenler sayesinde tıkanmış gözeneklerin açılmasına yardımcı olur. 

   Sağlıklı bir Cilt için: Cildi, kurutmadan temizler."

      Nasıl kullandım?
beautybooop      Akşam cilt temizliğimi yaptıktan sonra sivilce/akne olan ve kızarıklık olan bölgelerime ince bir tabaka halinde sürdüm. Ben gündüzleri kullanamadım çünkü kuruyunca bazen uhu gibi beyaz beyaz kabuklar oluşturuyordu. Belki yeterince ince süremediğim için.

      Nasıl uyguladım? 
       Tüpün ağız kısmı fotoğrafta görüldüğü gibi incecik. O yüzden çok az miktar almayı sağlıyor. Çok az miktar jeli gerekli gördüğüm yerlere hızlıca sürdüm (Göz çevresine asla değdirmeden). Jel yapı çok çabuk kuruduğu için hızlıca sürmek gerekiyor.
Neutrogena Visibly Clear

      Sonuç olarak; özellikle ilk gün kullandığımda belirgin bir şekilde kızarıklıklarda, sivilce/akne görünümlerinde hafifleme gözlemledim. Daha sonraki günlerde bu kadar belirgin olmasa da yine aynı etki devam etti. 

Neutrogena Visibly Clear      Neutrogena Visibly Clear Hızlı etkili sivilce jeli sivilce ve akne tedavisinde yardımcı ürün olarak kullanılabilir uygun fiyatlı bir jel. Cilt sorunu ciddi boyuttaysa etkili olacağını hiç sanmıyorum. 

     Neutrogene Visibly Clear Hızlı Etkili Sivilce jeli denemek isterseniz Watsonslardan 12 tl civarına alabilirsiniz. Visibly Clear serisinin Siyah Nokta Karşıtı Toniği hakkındaki yazımı okumak isterseniz tık tık
       Neutrogena Visibly Clear serisini başarılı buldunuz mu? Serinin hangi ürünlerini denediniz? Sivilce/akneler için kullandığınız ürünler hangileri? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

53 yorum:

  1. Denemeye cesaret edemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ara ara çıkan sinir bozucu sivilceler için fena değil canım ;) Daha kısa sürede hafifletiyor o kadar.

      Sil
    2. 11 YAŞ İÇİN UYGUNMU ACABA YANITLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

      Sil
    3. Tatlım uygun olacağını düşünmüyorum :(

      Sil
  2. Tatlim ben arada cikan sivilcelerim icin avonun boyle bir jelini kullanip memnun kalmayinca uzak durmaya karar vermisim boyle urunlerden. Ama simdi cok merak ettim. Bu arada benim sivilcelrim genelde kirmizi cikar ve onlar icin cildime dalin pisik kremi suruyorum. Hatta itiraf edeyim cildmde kizarikliklar varsa sivilce disinda gece yatarken gene pisik kremi suruyorum. Cok memnunum. Tek sorn bitmiyor . Bitmesine imkan yok yani :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım bende pişik kremini denedim ama ciltten çok zor çıkıyor :/ Kızarıklıkları hafifletiyor ama çok yağlı yapısı olunca yüzüme sürmeye çekiniyorum artık. Avonunkini bende beğenmemiştim uzun süre önce denemiştim belki şimdi değişmiştir içeriği. Bu üründe mucizevi değil ama 4-5 günde geçen sivilceyi 1-2 günde kurutuyor, hafifletiyor. Mucize bir dokunuş beklemiyorsan eğer denenebilir :)))

      Sil
  3. Neutrogena visibly clear yüz temizleme jelini kullanıyorum. Çok memnunum. Pembe greyfurt yüz temizleme jeli de harika.
    Aslında Neutrogena'nın tüm ürünleri harika. Bu tanıttığınız ürününü kullanmamıştım. Denemekte fayda var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirdeyim fiyat uygunluğu ve etkisi göz önüne alınınca gerçekten tüm ürünleri çok güzel. Serinin tüm ürünlerini birlikte kullanmak en iyisi ;)

      Sil
  4. Ben cilt temizleyici tonikleri kullaniyorum. Yaglı bir cilde sahipseniz uyguladikyan sonra pürüssüz hissediyorsunuz. Bir kaç kez daha kulandım. Yagli olan bolgeler yavas yavas duzenli kulanilirsa normale donuyor. Adı deep clean.

    YanıtlaSil
  5. Fiyatı ne kadar tam olarak biliyor musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıtım fiyatı 10,90 tl olarak satışa sunuldu şu an da da 15 tl civarında bildiğim kadarıyla ;)

      Sil
  6. Bu üründen aşırı fazla memnunum cidden çok etkili oluyor ben ilk garnier exfo fircali ürünle cildimi temizliyorum daha sonra tuzlu Buhara yüzümü tutup sivilceleri ve siyah noktaları aletle temizliyorum sonra bu ürünü kullanıyorum hatta şimdi de yüzümde var eğer doğru kullanılırsa başarısı çok fazla zaten sürdükten sonra cildi bayagi yakıyor ve kasindiriyor bu da iyileşmesini sağlıyor bence her neyse benim bir sene önce yanaklarim da çok fazla kırmızı iz vardı şimdi bir tane bile yok isteyene fotoğraf atabilirim ^^ ayrıca sivilce için cildi temiz tutmak çok önemli ve ürünleri düzenli kullanmak ayrıcaelma ssirkesi ve soda da büyük mucize herkese tavsiye ederim ^^ benden bilgi almak isteyen olursa söylesin ben ulaşırim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detaylı yorum ve tavsiyelerin için teşekkürler canım :)

      Sil
    2. Ben istiyorum canim benim cene kisimlarda var sivilce hatta smdi 10tane birden cikms ya sadce sol tarafımda bu ürünü kullandim smdi yuzumde baska onerin varsa tuce_gs571@hotmail.com burdan yazabilirsen sevinirim cerencim

      Sil
    3. sivilce ve siyah noktaları hangi aletle temizliyosunuz acaba?

      Sil
    4. Özel bir cihaz kullanmıyorum canım sadece watsonstan aldığım silikon yüz pediyle temizleyicimi uyguluyorum. Ben daha çok siyah nokta bantlarını tercih ediyorum ve düzenli buhar banyosu çok faydalı.

      http://beautybooop.blogspot.com.tr/2013/11/watsons-silikon-yuz-temizleme-pedi.html

      Sil
  7. ben 15 yaşındayım kullanabilrmiyim acaba bu ürünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım herhangi bir yaş sınırlaması belirtilmemiş ancak önce cildinin ufak bir kısmında denemeni tavsiye ederim ;)

      Sil
  8. ben bu ürünü bugun aldım ama bir problem yaşadım.. ilkten biraz sürdüm aradan 15-20 dk geçti merak ettim nasıl oldu falan diye sıvılcemin sürdüğüm yerin etrafındaki ten rengim açılmış elimle bir dokundum orası soyuldu neden oldu acaba ! ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ürün jel kıvamında olduğu için sürdüğün yerde şeffaf ince bir tabaka oluşturuyor. Acaba derin mi soyuldu yoksa jel mi?

      Sil
    2. Benim de huzumu haşladi sivilce sivilcelikten cikti yara olmaya basladi. Derim pul pul soyulur oldu. Her cilde yaramiyor

      Sil
    3. Çok üzüldüm... Acaba açık deri üzerine mi uygulama yaptınız? Ben sadece daha çıkmamış sivilceler üzerine uyguladım, kızarıklık ve şişkinliğini alsın diye.

      Sil
  9. 15 yasndym uygunmu ve erkekler icin mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünü her ihtimale karşı önce bir kısımda deneyin, sakıncası olacağını sanmıyorum.

      Sil
  10. 4 saatte etki ettiği konusunda ciddi misin acaba canım :) elma sirkesini denemiştim iyi geliyordu. Daha önce doktora gitmiştim imex krem vermişti. sonra imex krem sitesinde yazılanlara baktım kullanmaktan vazgeçtim :D
    Son çare baktık olmuyor bunu da alıp deneyecem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben gece kullandığım için 4 saatteki etkisini tam olarak gözlemleyemedim :) Hala kullanmaya devam ediyorum, sivilcenin şişlik ve kızarıklığı sabaha azalmış yada geçmiş oluyor ;) Umarım sana da iyi gelir...

      Sil
    2. Bakalım artık inşallah kurtulurz bu pisliklerden :)

      Sil
    3. hahahaha aiyy inşallah :)))

      Sil
  11. Bende kullaniorm rastgele denk geldi aldm çok memnunum çok kisa surede kurutuo sivilceleri bi deneyin gorrsnz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim :) Bende özel günlerimde kullanıyorum özellikle

      Sil
  12. ürünü tam 6 saat once aldım küçük bi aknemi haşat ettim tahriş oldu cumartesi gününe kadar gecsin diye denemedim bişiy kalmadı ve en sonunda morartım ve şişti sert bi şişligim vardı elmacımda ürünü sürdüm korkarak çünkü eczane tavsiyesiydi muayne olmadan aldım suan dua ediyorum sişlik kızarıklık gecti ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim canım, ama tahriş olmuş kısımlara sürme sakın

      Sil
  13. iz kalmış sivilceler içinde geçerlimidir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanmıyorum canım en azından bende öyle bir etkisi olmadı

      Sil
  14. Hiçbir işe yaramıyor. Bir tüp bitti hafif derecedeki sivilcelerim aynen duruyor. Üstünde 4 saat yazıyor.4 saatten geçtim 4 haftada bile etki etmiyor hemde HİÇ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki cildinizdeki problem çok daha ciddidir, bunlar medical ürünler değil sonuçta minik sivilceler için etkilidir. Sizdeki durum akne gibi daha ciddi bir boyuttaysa bu tarz ürünler çözüm olmaz...

      Sil
  15. Kızlar bir sorum olacak. Bu ürünü kullandıktan sonra yüzümü yıkamama gerek var mı yoksa tüm gün yüzümde mi kalacak ?

    YanıtlaSil
  16. Kızlar bir sorum olacak. Bu ürünü yüzüme sürdükten sonra yıkamama gerek var mı yoksa tüm gün böyle yıkamadan mı kalacak ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım gece yatmadan kullanmanı tavsiye ederim. Gündüz kullandıysan da dışarı çıkmadan önce sil çünkü kuruyunca beyaz beyaz iz bırakıyor.

      Sil
  17. Peki karma ciltte nasıl olur etkisi fikri olan var mı? sizin cilt tipiniz ne?

    YanıtlaSil
  18. Çok guzel ama yakiyoo bayaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. açık yara veya sivilce üzerine uygulama canım yakar o zaman.

      Sil
  19. Sivilce izlerini de geçiriyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım sadece günü kurtarma amaçlı, sivilce çıkarken ki şişkinliği ve kızarıklığı söndürmede etkili.

      Sil
  20. Uyguladıktan sonra yıkamak gerekiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gece uygulayıp sabah yıkayabilirsin mesela.

      Sil
  21. Sivilceleri yok ediyor mu yoksa hafifletip siskinlik mi gideriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafifletip şişkinlik gideriyor, mesela ertesi gün çıkacağı belli olan sivilceler vardır ya acısı şişkinliği başlar geceden, işte onların ertesi güne kızarıklığını ve şişkinliğini hafifletiyor. Tabi yok etmesi gibi bir mucize beklemeyin.

      Sil
  22. sacreyonu.com olarak blog sayfanızı yakından takip ediyoruz. inclemelerinizin devamını bekliyoruz.

    YanıtlaSil