Bu Blogda Ara

14 Mart 2014 Cuma

WATSONS: 8 MART GANİMETLERİ

         8 Mart Dünya Kadınlar Günü bahane, indirimler şahane diyerek alışverişlerimizi yaptıkkkk :) Yine merak ettiğim ve denemek istediğim ürünlerle dolu bir alışveriş oldu benim için, yani hepsi ihtiyaç! :Pp
beautybooop alışveriş

Ürünlerin bir çoğunu hemen kullanıp denedim, Garnier Gözaltı Bb Krem Roll-on halihazırda kullandığım ve çok memnun kaldığım bir ürün, gözaltıma inanılmaz uyum sağlıyor. İndirimli fiyatıyla 7 tl'ye aldım. Detaylı yazısını okumak isterseniz tık tık


Yine Garnier'den piyasaya hızlı bir giriş yapan, benimde denemek istediğim Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu. İlk kullanım için başarılı buldum, makyajı nazikçe temizleyip, gözde tahrişe yanmaya sebep olmadı. Detaylı yorumlarım ürünü biraz daha kullandıktan sonra gelecek. Watsons indirimiyle 8,50 civarına geldi.

Maybelline EyeStudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24hr: Eyelinersız dışarı çıkmayan biri olarak en merak ettiğim üründü. Neden daha önce denemedim hiç bilmiyorum!!! Denediğim anda kendime çok kızdım çünkü ürüne ba-yıl-dımmmm ;) Yumuşacık sürümü, asla ve asla dağılmayışı, sabahtan akşama kadar kalıcılığı, kutusunun içerisinde fırçasının da bulunması benim için en büyük artıları oldu. Ben 01 İntense Black rengini aldım, bence tek eksiği ekstra yoğun renk vermesi için 2.kat geçmek gerekiyor, tabi bunu kusur olarak saymıyorum bile ;) Watsons indirimiyle 12,50tl'ye almış oldum.

Rimmel Wake Me Up! Uzun zamandır ülkemize beklenen bir üründü, ne de iyi etmiş getirmiş watsons ;) Yine hemen denediğim bir ürün oldu. Wake me up; ilk izlenim olarak ne fondöten ne bb krem sanki ikisinin arasında bir ürün. Yoğun kapatıcılığı yok ancak cilt tonunu eşitlemesi, cilt ile bütünleşmesi ve içindeki belli belirsiz ışıltıların verdiği aydınlığı ben çok sevdim. İlk sürdüğünde tende koyu gibi dursada dağıttıkça cilde oturan bir ürün, denemenizi tavsiye ederim. Watsons indirimiyle 12 tl civarına gelmiş oldu.
beautybooop alışveriş

Yine Rimmel;) Scandaleyes Retro Glam Maskara; ben ekstra yoğun siyahını aldım ve hemen kullanmaya başladım. Yoğun kirpik sevenler için uygun bir maskara. Fırçası ve sürümü iyi ancak yapısını çok sevmedim. Belirli bir zaman sonra hafif dökülmeler oluştu ve temizlemesi de ciddi anlamda zor bir ürün! İndirimle watsonstan 9 tl civarına aldım. 

Son alışverişim Loreal Paris rujum oldu, nude bir ruja ihtiyacım vardı, bol nemlendirmesi ve rengini çoooook sevdim, kalıcılığının az olması kötü oldu. Watsons %50 indirimiyle 16,50 ye aldım.

20 Tl üzeri alışverişle 4,99'a gelen Gliss Sıvı Saç kremini (Marrakesh Oil& Coconut) denemek için aldım ancak onu henüz kullanmadım, sadece kokusunu çok beğendim. 

Talan edilen Gratis'ten de sadece bu miniği alabildim. The Balm Frat Boy allık, 15 tl'ye gelmiş oldu. Renk tonunu zaten çok seviyorum pembemsi şeftali, kalıcığı da iyi...

Benim indirimden alabildiklerim bunlar oldu. Daha nice nice güzel indirimler bekliyoruz... Siz neler aldınız kendinize hediye olarak :) Alışveriş ganimetlerimi nasıl buldunuz? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...









13 yorum:

  1. Rimmel london rimeli ben çok seviyorum :)
    İyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, bende maskaralarını beğeniyorum ;)

      Sil
  2. güzel günlerde kullan :)) eyeliner çok güzel gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle harikaymış, tüm renklerinden almayı düşünüyorum, teşekkürler canım.

      Sil
  3. wake me up ve eyeliner benimde aldıklarımdandı :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel günlerde kullan tatlım ;)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan hepsini :) Ben de Wake me up aldım. Aynen sana katılıyorum fondöten ve BB krem arası bir ürün bence de :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım ;) Aynen canım aynen, yapısı ve içindeki ışıltılarıyla yaz için çok uygun, yazın kullanmak için stokladım :)))

      Sil