Bu Blogda Ara

30 Nisan 2014 Çarşamba

URBAN CARE NATURAL'S: İZMİR LANSMANI

       Geçen haftalar da İzmir Karşıyaka Coffee House'da gerçekleşen marka tanıtımında, Selen Kozmetiğin yeni markası olan Urban Care Natural's ürünlerinin tüm serilerini tek tek inceleyip bilgilendik ;)


     Daha öncesinde Gratis'ten Urban Care Natural's Collagen serisini alıp kullanmıştım ve memnuniyetimi instagramdan anında paylaşmıştım. Blogumdaki ayrıntılı yazısını okumadıysanız eğer tık tık ;) 


      Çok severek kullandığım markanın lansmanı benim için ayrı bir keyifti bunu başta söyleyerek, sizler için aldığım notlarla ürünler hakkında kısa bilgilerime geçeyim...

      Urban Care Natural's ürünleri paraben içermiyor. Serinin tüm ürünleri "Bitkisel Keratin Teknolojisi" ile üretilmiş. Seriye yeni katılan ürünlerle birlikte daha çok kişiye ulaşan marka, uygun fiyatıyla da cazip ;)



       Sizin Urban Care Natural's seriniz hangisi? Ürünler hakkında detaylı bilgi almak için fotoğrafların üzerine tıklayarak, yeni açılan urbancare.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz ;) 

Kolay Kırılan Cansız Saçlar İçin Argan Oil&Keratin Serisi

       Zayıf ve Dökülen Güçsüz Saçlar İçin Biotin&Keratin Serisi

İnce Telli Kuru ve Hacimsiz Saçlar İçin Collagen&Keratin Serisi

Yağlı ve Kepekli Saçlar İçin Tea Tree Oil&Keratin Serisi
     
Boyalı İşlem Görmüş Yıpranmış Saçlar İçin İntense Keratin Serisi
     
      Saçlarım için daha önce Collagen Serisini kullanmıştım ancak yeni çıkan Urban Care İntense Keratin tam da aradığım seriymiş ;) Selen Kozmetik Bölge Yöneticisi Sevil Hanım ile birlikte saçlarım için en uygun seriyi seçtik. Postu hazırlamayı beklemeden İntense Keratin serisini kullanmaya başladım bile. Önümüzdeki haftalarda yeterli gözlemi yaptıktan sonra serinin tüm ürünlerini tek tek ele alacağım ;) Boyalı, işlem görmüş, yıpranmış saçlarımda Urban care naturals İntense serisinin etkileri nasıl olacak?

      Birazda lansman görüntülerine bakalım mı :) Biz İzmirli bloggerlar olarak, ürünler hakkında geniş bilgiler edinmenin yanı sıra, çok hoş ve keyifli vakit geçirdik. Bunu sağlayan Selen Kozmetik ailesine tekrardan teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sık sık güzel İzmirimizde sizleri görmek istiyoruz :) Ayrıca Coffee House'a misafirperverliği, hizmeti, güzel yüzleri ve şık sunumları içinde teşekkür etmeliyim mutlaka...





   Ayrıca Diva Dergisi de son sayısında bizlere yer vermiş :) Çok çok mutlu oldum :))

4 yorum:

  1. ne güzel bulusmussunuz keşke benıde cagırsadınız:(
    sevgiler hersey cok hos

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogger buluşması ayarladığımız zaman biraraya geliriz umarım :) Burda firma bizlere ulaştığı için hepimiz kendimiz geldik.

      Sil
  2. Bende mavi seriyi kullanıyorum memnun kaldım :)
    Çok şekersin bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :* :) Seninde memnun kalmana sevindimmmm ;)

      Sil