Bu Blogda Ara

11 Nisan 2014 Cuma

URBAN CARE NATURAL'S:COLLAGEN SAÇ SERUMU ve SIVI SAÇ KREMİ

        Urbancare Natural's serisine merhaba :) Urban Care şampuanları hakkında yapılan yorumları okumuştum ama farklı ürünler denediğim için henüz sıra geldi kendisine ;) Gratis alışverişim sırasında keşfettiğim Urban Care Collagen serum ve sıvı saç kremi 2 ay kullanımın sonunda yorumlamaya hazır ;) 
Collagen serum yorumları beautybooop
       Beni takip edenler bilir uzun zamandır Morfose'un saç serumlarını kullanıyorum ve inanılmaz derecede memnunum. Ancak Gratis mağazasındaki Urban Care standından testerını sıkıp kızkardeşimin saçlarında deneyince o anda kaptım serumunu :) Sadece 1 fıs (ki bizim normalden çok daha fazla gür saçlarımız var) saçlarını orda ışıl ışıl yaptı!!!
Hemmen tabi ki kendime de denedim gördüğüm etki benim için fazlasıyla yeterliydi, normalde internet araştırması yapmadan ürün almam ama kokusuna, etkisine bayıldımmm, hemen sıvı saç kreminden de attım sepete. 


Nasıl kullandım?
      2 aydır Urban Care Collagen saç serumunu kullanıyorum. Saçlarım ıslakken, kuruyken, fön veya maşadan sonra ya da gün içerisinde parlaklığını yitirip matlaştığı anda bir fıs sıkıp elimde güzelce ısıtıp saç uçlarımdan başlayarak sürüyorum. Saçlardaki elektriklenmeyi alıyor. Saçlara anında bakımdan çıkmış pırıl pırıl bir etki veriyor. Muhteşem koktuğunu da söylemeden edemeyeceğim :)

      Urbancare Sıvı Saç Kremi ise; saçı ağırlaştırmadan nemlendirici özelliğe sahip, bu şekilde duştan sonra saçları kolay taramayı sağlıyor. Kırık oluşumu ve saçın yıpranmasını da azaltmış oluyorum. Benim saçlarım çok karışır birbirine Urban Care Sıvı Saç Kremi bunu azalttı. Saçlarım daha önceden açıcıdan ve boyadan yandığı için; gün içinde saçlarım çok kurursa, neme ihtiyaç duyduğunda Urbancare Collogen sıvı saç kreminden saçlarıma sıkıyorum. 


Kimler denemeli?
     Saçlarınızda mat bir görünüm varsa, benim saçlarım gibi kuru ve yıpranmış saçlarınız varsa, gün içerisinde sık sık neme ihtiyaç duyuyorsa ve hoş kokulu ürünleri seviyorsanız, anında etki Urbancare Natural's collagen saç serumunu ve sıvı saç kremini tavsiye ederim. 

Gratislerden Urbancare Natural's collagen ürünlerini satın alabilirsiniz. Serum 25tl, sıvı saç kremi ise 14 tl civarındaydı yaklaşık olarak ;)

Siz Urban Care Natural's ürünlerini denediniz mi? Sizin favoriniz hangisi? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

25 yorum:

  1. Bu serumu çok çok çok merak ediyordum yorumlar süper olmuş artık alma vakti geldi. :-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmm teşekkürler ;) Gerçekten ilk anda etkisini gördüm yani Gratiste öylesine denemiştim ışıl ışıl yaptı saçlarımı, umarım sende memnun kalırsın :****

      Sil
  2. banada gratis de verdiler bunun saç bakım maskesini saçımı iyice kuruttu halbu ki saçlarım kuru tam bana göre içeriği diğerlerini deneyeceğim belki bu bende faydalı olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım neden öyle oldu ki acaba? İlk anda bende bu seriyi deneyip memnun kalınca geçen haftada pembe olanın maskesini aldım ondan da memnun kaldım diyebilirim şimdilik...

      Sil
    2. bende anlamadım ki çok da memnun kalanlar var benim saçımı garipsedi sanırım ya da başka sampuanla birleşince mi faydası olmadı
      seri halince kullanmak her zaman için daha iyi oluyor sanki bir de öyle deneyim bakıyım :)

      Sil
    3. Umarım öyle iyi gelir ;)

      Sil
  3. Collegen serisine yeni başladım bende şimdilik sevdim gerçekten işe yarıyor gibi. Biraz daha deneyip hemen blogda yazacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bekliyorum yorumlarını, bakalım senin saçlarındaki etkisi nasıl olacak ;)

      Sil
  4. canım blogun çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) :*

      Sil
  5. en kısa sürede bende edineceğim bu üründen...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka edin Tuğbacığım senin yorumlarını da bekliyorum ;)

      Sil
  6. Yeni aldigim bir urun olmakla birlikte sizinde yorumlarinizi okuyarak bilgi edindim . Fakat benim kullandigim Urganın serisi Argan yagli olan fikirleriniz nedir acaba? Kullanan varmi aranizda .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan serisini de kullandım ancak her saç tipine göre urbancare serisi farklı, saç tipinize göre uygun olanı kullanırsanız daha olumlu verim alırsınız. Argan seri benim için pek olumlu değildi.

      Sil
  7. geçen cumartesi satıcı kızın tavsiyesi üzerine şampuan ve bakım maskesini aldım büyük bir merakla kullandım ama beklediğim gibi bulmadım saçlarım yumuşak oldu fakat cılız zayıf ve mat saç rengim daha mat durdu. kedi tüyü gibi oldu galiba benim saçlarım bu şampuanı beğenmedi. çok büyük hayal kırıklığı yaşadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok üzüldüm olumsuz sonuç almana ancak hangi seriyi kullanmıştın collagen mi? Birde şöyle bir durum var ürünleri kullanmaya başladığımda şampuanını hiç beğenmemiştim, temizlemediğini hissediyordum kullanmaya devam ettikten 2 hafta sonra gerçek sonucu almaya başladım. İçeriği temiz ve deterjan vari dediğimiz köpüren maddeler içermediği için bir süre saç adapte olamıyor. 1-2 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim, daha sonra mutlaka yorum bekliyorum ;)

      Sil
  8. Ben de alali iki hafta kadar oldu.Fakat saclarim iyice birbirinden tel tel ayrildi hacim beklerken daha sonuk saclarla karsilastim ve saclarimin dalgasini azaltti.Acikcasi memnun kaldigimi soyleyemem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kuru ve mat saçlar için olan seri, hacim vermez aksine nemlendirme ve anında parlama sağlar, bu senin saçlarına ağır gelmiştir tabi ki. Mor serisini biotini tavsiye edebilirim bir incele ;)

      Sil
  9. ben aldım kullandım şampuanı ve bakım kremi var kullanıyorum.1 saat sonra saçlarım kabarıyor ve eski haline dönüyor. 1 saat önce istedigim şekle verebiliyorum ve saclarım güzel görünüyor yanlışmı kullanıyorum bilmiyorum yorumun cevabını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen kabarma mevsimden kaynaklı olabilir, çünkü havadaki neme hiç bir ürün dayanmıyor. Belki köpük veya sprey uygulayarak bu durumu bastırabilirsin. Saçların fazla kuruysa eğer üründen biraz daha fazla uygulayabilirsin.

      Sil
  10. peki benim şampuan ve bakım kremi var diger ürünlerini alsam yada almasam farkedermi ?
    cevapladığınız için Teşekkürler...
    ( başka blog olsa 1 yılda anca cevaplar :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırsan tabi set olarak kullanmak etkisini arttıracaktır, almazsan ne olur istediğin etkiyi alırsın ama verimli olmayabilir. Destekleyici benzer ürünlerin yoksa yine aynı bu serinin setini tamamlamanı öneririm ;)

      Sil
    2. Rica ederim bu arada :) Bazen çok yoğun olabiliyoruz biryerden bir yer gözden kaçabiliyor. Ben blog yorumlarıma özellikle sık sık bakmaya çalışıyorum.

      Sil
  11. bugun aldığım urun daha hiç denemedım ama benım saçlarım da kuru umarım faydalı olur uçlarına:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalacağına inanıyorum eğer yetersiz kalırsa pembe serisini de deneyebilirsin ;)

      Sil