Bu Blogda Ara

1 Mayıs 2014 Perşembe

INSTABOOOP VOL #6

İnstagram paylaşımlarımda en son neler olmuş, sizleri bol fotoğraflı bir post ile baş başa bırakıyorum ;)

"Rimmel London Nail Nurse Nail Base& Top Coat" yeni denemeye başladığım ve fazlasıyla memnun kaldığım bir ürün hem oje altına hemde oje üzerine uygulanabiliyor. Detaylı yazısı mutlaka yazılacak ve bittiğinde yenisi alınacaklardan ;) Watsonslardan 6 tl civarına satın alabilirsiniz. Not düşmek istiyorum her gün ojesi soyulan biri olarak Nail Nurse uyguladıktan sonra 1 hafta aynı ojeyi hiç hasarsız kullandım. (Oje Alessandro)
nail nurse top coat

 Kız kardeşimin saçlarına evde röfle setiyle hafif geçişli ombre/ krepe balyaj yaptım, detaylı yazısı için tık tık 
evde ombre krepe balyaj yapımı



Kalyon bakım ürünlerini severek kullanıyorum. Sadece Tırnak ve Tırnak Eti yağının fırçasını pek sevmedim, birde fazla ağır geldi bana ama bitene kadar kullanacağım. Yine Watsons mağazalarından 6-7 tl arasında bulabilirsiniz Kalyon ürünlerini.
beauty booop kalyon tırnak peelingi

L'action Kırışıklıklara Karşı Göz altı maskesi 3. haftada kullandım bence fiyatına göre devamlı kullanılabilecek ürünlerden. Kazayağı bölgemdeki ince çizgilerin hafiflediğini gözlemledim. Gratis mağazalarından satın alabilirsiniz. Fiyatını net hatırlayamıyorum 9-10 tl arasındaydı sanırım, içerisinde 3 çift var her haftaya bir çift şeklinde.
l'action maske inceleme
Dukan diyetine başlamadan önce Magnum'un 25. yılını kutlamak istedim :) Gümüş renkli bu dondurma gerçekten harika :)
25.yıl özel seri
Yine bir watsons alışverişi ve bu aralar bayılarak kullandığım Bioblas saç boyaları, 1 alana 1 bedavaydı bende bunları kaptım :) Rebul Mandarin bir harika bu arada ;)
Bioblas kum sarısı saç boyası
Bioblas Kum Sarısı boyama öncesi/sonrası. Eğer yoğun küllü renkleri seviyorsanız mutlaka göz atın ;) Detaylı yazısı çok yakında gelecek ;)
Bioblas küllü kumral beautybooop

Bioblas küllü kumral
Göründüğü gibi kutunun üzerindeki renk ile çok yakın sonuç elde ettim. Bioblas Kum Sarısı. Eğer bu renk size açık geldiyse 7.1 Sahra Kumrala göz atabilirsiniz... Ürün fiyatı 16,50 tl indirimsiz.
Bioblas küllü kumral beautybooop kum sarısı

Beni İnstagram'dan takip etmek isterseniz

4 yorum:

  1. Laction göz altı maskesi aklımda ama bir türlü almadım :)
    Galiba senin yorumdan sonra alacağım

    YanıtlaSil
  2. benim saçlarım şuan sarı yoğun küllü
    kumral istiyorum ve kendi saç rengim kestane diplerimden kendi rengi gelince küllü yapıyorum ama sarımtırak doreli renk oluyor halbki küllü vuruyorum diplere yardımcı olursaız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kendi sa rengin koyu olduğu için doreliği yok etmek biraz zor, ya yüksek volümlü bir boya uygulamalısın yada dip boyana ekstra gümüş boya ekleyebilirsin ;)

      Sil