Bu Blogda Ara

1 Aralık 2014 Pazartesi

ESSENCE: I LOVE STAGE FAR BAZI

     Far bazı bildiğimiz üzere; göz makyajının dayanıklılığını arttırır ve göz farını yoğunlaştırır. Gratislerde satılan Essence markasının I Love serisinin çok meşhur I Love Stage far bazını inceleyelim bakalım ;)
essence ı love stage far bazı



essence ı love stage far bazı yorumları
    Küçük şişesi, fırçalı oluşu gayet pratik kullanım sağlıyor. Rengi koyu, kremsi yapısı yoğun ve sarı alt tonlu bir far bazı. Uygulandığı zaman göz üzerinde görüldüğü kadar koyu durmuyor. Göz çevresinde renk tonu eşitliği sağlıyor. Ben verdiği rengi çok sevdiğim için günlük makyajımda tek başına ı love stage far bazını uygulayıp, eyelinerı üzerine çekiyorum. Bu şekilde de ipeksi, kadifemsi bir doku sağlıyor göz kapağımda. Yine alt kirpik diplerime de uyguluyorum bu şekilde de uyguladığım kalem veya farın dayanıklılığını arttırıyor.

  Burda elimin üzerindeki duruşu, çok koyu görünse de uygulandığında ciltle uyum sağlıyor.
essence ı love stage far bazı yorumları   Essence I Love Stage far bazını uygulayıp üzerine kapatıcı ve far sürerek kullandığımda yaklaşık 8 saate kadar çizgilerde birikme yapmadan makyajımı sabitledi. Yağlı göz kapaklarım olduğunu da hesaba katarsak iyi denilebilir. Birde kış aylarındaki performansıyla yaz aylarındaki farklılık gösterecektir. Yazın bu sürenin daha kısalacağını göze alarak kullanmak lazım. 
 ı love stage far bazı yorumları
      Sabahtan akşam geç saatlere kadar dayanıklılık için ideal bir süre değil bence, sabah yaptığım makyaj öğleden sonra birikmeye başlıyor, o yüzden I Love Stage far bazının günlük kullanım için daha uygun olduğunu düşünüyorum. Günlük makyajınızda far kullanmıyorsanız güzel bir renk eşitleme özelliği de var. 

       Essence I Love Stage Far Bazı benim için fiyatına göre başarılı bir far bazı. Hızlı makyajımın büyük kurtarıcısı olduğu için bittikçe yenilenecekler arasında ;) Sizde çok uzun süre kalıcılık beklemeden günlük makyajınızda kullanmak isterseniz Gratislerden 8 Tl civarına alabilirsiniz. 

     Daha uzun süre etkili bir far bazı ihtiyacınız varsa, daha önce yazdığım ve yazın düğünlerde, gün boyu makyajım bozulmaması gereken özel günlerde kullandığım Put a lid on it far bazı yazıma göz atın.

     Sizin favori far bazınız hangisi? Günlük makyajınızda hangi far bazını kullanıyorsunuz? I Love Stage far bazını denediniz mi? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum ;)

2 yorum:

  1. Benim halen bir far bazım yok :(
    Alacağım bende ama ilk olarak the balm put a lid on it deneyecekleirm arasında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa inanamiyorum sana :) Tatlim ikiside birbirinden cok farkli, bunu gundelik kullanim icin tavsiye ederim ben cok sevdim ;)

      Sil