Bu Blogda Ara

3 Kasım 2013 Pazar

MORFOSE: KERATİN SERUM

     Yoğun tavsiyeler üzerine deneyip  kullandığım ve uzun süre de kullanmaya devam edeceğim Adnan Akat kozmetik ürünü olan Morfose Keratin Saç serumunu 1 aydır kullanıyorum. Tavsiyelerin haklı çıktığı bir ürün oldu benim için... 
beautybooop saç serumu inceleme
     Morfose genelde kuaförlerde karşılaşabileceğiniz bir marka. Daha önceden turuncu renk şişesi olan normal saç serumunu almıştım ve beğenmediğim için aylarca dolapta sürünmüştü. Bu kadar fark nasıl olur bilemiyorum ancak Morfose keratin serum bu zamana kadar kullandığım en başarılı serumlardan diyebilirim. 


morfose

     

     Öncelikle şişesi 75 ml çok kaliteli cam şişe, fıs fıslı ve kapaklı ağız kısmı güvenlikli. İstediğiniz kadar miktar almanızı sağlayan kullanışlı bir tasarımı var. 

     
morfose keratin serum

    Morfose Keratin Serum oldukça yoğun yapısı olduğu için az miktarla çok iş yapıyor diyebilirim. İpeksi ve parlak saçlar vadediyor ve bence bu konuda yeterince başarılı. İçeriğindeki Keratin ile saçın yapısını güçlendirip, saç uçlarındaki kırıkların onarılmasına yardımcı oluyor ve görünümünü hafifletiyor. Saçların kolay taranmasını sağlıyor, bu sayede saçlardaki kırık oluşumunu da önlemiş oluyor.
keratin serum yorumları
     Banyo sonrası, fön ve maşa öncesi ve sonrası severek kullandığım bir serum oldu.Benim saçlarımda kendimi bildim bileli aşırı kuruluk olduğu için ben gün içinde de elektriklenmeye karşı 1-2 damla sürüyorum mutlaka. Hatta ve hatta çantamda bile taşıyorum çoğu zaman :) Banyo sonrasında 3-4 damlası fazla fazla yetiyor. Fön yada maşadan sonra oluşan elektriklenmeyi almak için 1-2 fıs damlatıp üzerinden geçiyorum. Hem harika bir parlaklık veriyor hemde elektriklenmeyi önlüyor.
morfose serum yorumları beautybooop
     

     Morfose Keratin Serum fiyatına göre de olduçta hesaplı bir tercih. Büyük kozmetiklerden 13-15 lira arası bulabilirsiniz. Kuaförlerde fiyat biraz katlanıyor bilginize ;)

     Sizin favori Saç serumunuz hangisi? Morfose un hangi ürünlerini denediniz? Morfose Keratin serumu kullandınız mı? yorumlarınızı bekliyorum... ;)

40 yorum:

  1. Daha önce hiç saç serumu kullanmak gibi bir ihtiyaç hissetmemiştim ama keratin denince işin rengi değişiyor tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle aynı fikirdeyim, keratinin bir cazibesi var resmen :)

      Sil
  2. Arkadaşım kuaförden 30 tl ye aldı :) Fiyatı okuyunca güldüm çünkü alma demiştim..
    Keratin olunca bende hemen alasım geliyor. İyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya neredeyse 2 katı yazık günah :/ Bende ilkini kuaförden 25 liraya aldım sonra arkadaşlarım bunu tavsiye edince fiyatını da duyunca çok şaşırmıştım, çoğu kozmetikçide de satılıyormuş hemde :/ O yüzden kusura bakmasınlar ama kuaförlerden tavsiye dışında birşey almışyorum artık :)))) Teşekkür ederim canım, ihtiyacın varsa tavsiye ederim ;)

      Sil
  3. Bu morfose ürünleri fena değil aslında. Bende şampuanını ve argan yağlı saç serumunu kullanmıştım. Fiyat olarak uygun olup iş gören ürünleri var..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Argan yağlısını kesin denemeliyim, olduğunu bilmiyordum :) Türkiye de üretildiği için belki fiyatları uygun olabilir.

      Sil
  4. Bende kullanıyorum hemde çok uzun zamandır 4şisem sanırım.Ve 10tl üzeri para asla vemedim :/
    Aman yarabbi 30tl mi?Ayrıca morfose çok iyi bir üründür bizzat yetkilileriyle görüşme fırsatını yakaladım.
    En lüks kuaförlerin bile kullandığı üründür bunlar ama insanlar kazık yemeği ve daha kullanışsız markaları kullanmaya bayılıyorlar.Hatta saçlarım o kadar yıpranmışlardı ki saçımı yüzlerce kez boyayıp sonra açtırdığım için sünüyordu resmen 2 ayda maske ve morfose serumlarla adam ettim.Şimdide aklım başıma geldi her vakit kullanıyorum.Çünkü böyle ürünler sadece gerektiğinde değil her zaman kullanılması gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu benim içinde ;) Saç spreyi dışında bir ürününü kullanmadım ama gerçekten keratin serum dediğin gibi sünen saçlarımı toparladı benimde. Her banyoda, her işlemden önce sonra, saçlarım elektriklendiğinde kullanıyorum. Kullandığın maskede yine morfose muydu?

      Sil
    2. peki en uyguna nerden bulabilirim yazabilirmisiniz

      Sil
    3. peki en uyguna nerden bulabilirim?

      Sil
    4. En uygun kuaför malzemeleri satan kozmetikler oluyor genelde. 10-13 tl arası bulabilirsin.

      Sil
    5. n11.com da bulabilirsiniz ben de oradan almayı düşünüyorum fiyatları gerçekten çok uygun

      Sil
  5. Bunu okuduğum çok iyi oldu bende o kozmetikçilerden bulup bakayım kuaföre kalırsam beni soyar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen aynen kesinlikle kozmetikçilerden almak lazım ;)

      Sil
  6. Daha önce duymadığım bir üründü. Bu güzel tavsiyeyi not ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. ben de çok duydum bu ürünü çok da merak ediyordum. Fiyatı da iyiymiş ve ben serumsuz yapamayanlardanım:))) bir de bunu deneyim:P

    takibindeyim beklerim ben de:)))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen bende serumsuz yapamıyorum :) Umarım sende benim kadar memnun kalırsın ;)

      Sil
  8. bende kullanıyorum çok memnunum

    YanıtlaSil
  9. Ben de saç serumu arayışındaydım iyi oldu bu yazı :)

    YanıtlaSil
  10. Merhabalar. Benim saçlarım geçen sene yandı ve kestirmek zorunda kaldım. Ama hala tam olarak kurtulamadım yanık kısımlardan. Morfose argan yağlı mı, yoksa keratinli serum mu önerirsiniz? Ve başka tavsiye edebileceğiniz bir ürün varsa sevinirim. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Morfose keratin serumu çok severek beğenerek kullandım ancak argan yağlısını deneme fırsatım olmadı, kullananlar yorum yaptılar ancak ben denemediğim bir ürün hakkında yorum yapamam. Şu an Urban care natural's intense serisini kullanıyorum. Kuru, yanmış yıpranmış işlem görmüş saçlar için yeni çıkan bir seri, ilk izlenimlerim olumlu. İsterseniz ona da göz atın hangisi içinize sinerse ;)

      Sil
  11. bu kadar övgüyü görünce kullanmaya karar verdim. Sanırım 4 kez kullandım ve hiçbir faydasını görmedim. yapış yapış. bir an önce bitirmek için bol bol sürdüm bu arada elim kayganlaştı ve şişe devrildi ve parçalandı bu arada cam elimi kesti. Elseve in extraordinary oil kullanıyordum, onun şişesi de cam ancak bunun şişesi o kadar ince ki hemen kırıldı. Tekrar elseve geri dönüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumların beni çok şaşırttı canım çokta üzüldüm memnun kalmamana, şişesini mi değiştirdiler acaba? İnanılmaz kalın bir şişesi vardı ben aldığımda.

      Sil
  12. Ben üründen oldukça memnunum. Ürün için 13-15 TL de vermedim hiç, alışveriş yaptığım tüm kozmetiklerde fiyatı 6.5 TL, herkese tavsiye ederim. Şişesi çok kalın 2 defa düşürdüm kırılmadı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatının değişiklik göstermesi sinir bozucu, en son sorduğum yerde 20 tl dediler hatta kızdım almadım :/

      Sil
  13. Ürünü n11 den almıştım. yenisini gönderdiler.

    YanıtlaSil
  14. Ben de morfose keratin serumu aldım ve daha ilk gunden yumuşak parlak saçlara kavuştum. Saç uçlarım üst üste boya yuzunden kırılmıştı, keratinden sonra görünümü hafıfledi çok memnunum. Tavsıye ediyorum

    YanıtlaSil
  15. bende kullandım ama ilk kullanımdan sonra mısır püskülü gibi oldu saçlarım neden ki :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım onun serumdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Ağırlaştırırsa, fazla yağlandırırsa o zaman serumla alakalı diyebiliriz. Şampuanını değiştirmiş miydin yada belki kullandığın su? Bazen şebeke sularıda keçe gibi yapyor saçları :/

      Sil
  16. benim kıvırcık saçlarım var hangisi kullanmalıyım karar veremedim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bilemedim ki, kıvırcık saç için yeterli olur mu ama benim saçlarım çok kabarık güzel yatıştırıyor :)

      Sil
  17. ya arkadaslar bende kullanıyorum sacımın ucundaki kırıklarda bi değişiklilk göremedi şişe yarıya indi sadece parlaklık oluyo neden kırıklarımda sanki coğaldı gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırıkları onarmaz zaten canım ama oluşmasını engellemekte faydasını ben çok gördüm.

      Sil
  18. Merhaba Morfose ürünlerini toptan ve set halinde www.ladyscoco.com. adresinden de alabilirsiniz. Hem fiyat uygun hem ürünler orjinal tavsiye ederim. http://ladyscoco.com/urun/5li-morfose-milkshake-set/

    YanıtlaSil
  19. Merhaba arkadaşlar ben de daha önce morfose keratin serumunu kullanıyordum siyah olanı gayet güzel memnundum ama bugün yeni bir ürününü gördüm onu aldım "morfose smart keratin complex" 100 ml keratin yağı kokusu birz daha yoğun ama 20 dk.sonra daha hoş kokuyor, yapısı siyah şişedekine göre daha akışkan, fiyatı 25 tl. Aranızda kullanan varsa yorumunu yazabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hala keratin serumda devam ediyorum canım ama yeni çıkan bu ürünle ilgili yorumlarını ilerleyen zamanlardaki gözlemlerini bekliyorum :*

      Sil