Bu Blogda Ara

31 Mart 2014 Pazartesi

DUKAN DİYETİ: DİYETE BAŞLIYORUM ATAK EVRESİ

       Yaza girerken ben hep böyle olurum :) Yalnız bu sene diğer senelerden farklı olarak 2-3 kilo ile değil sorunum bariz 10 kilo!!! Allah yardımcımız olsun :)

       Bu sene kışa girerken çeşitli sebeplerden ötürü bir anda 6 kilo kadar aldım, daha önce hiç görmediğim kilolara fırladım ama stres yok! Biraz azim ve irade ile ve Dukan Amcam sayesinde hepsi uçupppp gidecek yaza bomba gibi gireceğiz ;)

       Geçen sene Canan Karatay hocanın Karatay Diyeti ile forma girip, sağlıklı bir beslenme tarzı oluşturmuştum ki maalesef onu koruyamadım tamamen benim hatam. Eğer bu sene de daha öncekiler gibi 2-3 kilo fazlam olsaydı yine Karatay Diyeti ile devam edecektim. Karatay diyetini yapanlarınız var mı bilmiyorum ama artık çoğu diyetisyenin tavsiye ettiği protein temelli beslenmeyi ilk vurgulayan profesörümüz... Yalnız Karatay diyetinde hazır olan hiçbir şeye yer yok! Meyve yok, şeker yok, karbonhidrat yok kısacası. Doğal olan yumurta, tavuk, tereyağı, ceviz, badem, fıstık... ve hatta mayasız hamurdan yapılmış ürünlerde ara ara yenebilir. Çok ciddi kilo problemi olmayanlara onu tavsiye ediyorum.

       Gelelim Dukan Diyetine;
geçen senelerde araştırıp sitesine girerek üye olmuştum. Dukan diyeti formunu doldurduğumda, Dukan Diyeti yapmana gerek yok sonucu çıkmıştı :'(( O zamanlar ince bir kızdım tabi ki :/ Sizde sitesine burdan üye olup dukan diyet programınızı çıkarabilirsiniz.

       Evet benim Dukan Diyeti programım çıktı. 3 gün Atak Evresi, 68 gün Seyir Evresi ve 98 gün de Güçlendirme Evresi. Bu kişiden kişiye değişen bir program onun için 2 dk da kendi Dukan Diyeti programınızı çıkarın ;)
       Dukan diyet programına göre 11 Haziran da 67 kilodan 57 kiloya düşmüş olacağım. Sonraki 98 günde ise Güçlendirme Evresinde sanırım kilomu sabitlemek için.
Beauty booop dukan diyetinde

      Dukan diyeti hızlı sonuç vermesi ile epey bir motive edici. Ne kadar sağlıklı bu tartışılır bir konu. Ancak protein kaynaklı beslenmenin metabolizmayı çalıştırdığı da bir gerçek. Ben bugün itibariye dukan diyetime başladım. Gelişmeleri ara ara sizlerle olumlu/olumsuz her şekilde paylaşacağım. Dukan diyeti ile ilgili hazırlanmış harika bloglar var, mutlaka onlarda yararlanın, şahsen ben öyle yapıyorum ;) 

      1 aydır düzenli spor yapıyorum ve devam edecek, bu hafta Dukan Diyeti, haftaya Kavitasyon seansları, hergün 3 litre su bakalım sonuç ne olacak, takipte kalın ;) 
Beautybooop öpücük

Dukan Diyetinde henüz çok yeniyim, yapanlar varsa özellikle yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorummmmm :*

7 yorum:

  1. Bende spora basladım kolay gelsin ikimize de kuzum :)İnşallah saglıklı bi şekilde verirsin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fazlalığı olan herkese kolay gelsin canım :)))) İnş inşallahhhhh

      Sil
  2. Bende mayıstan evvel 3-4 kilo vermeliyim,daha doğrusu sıkılaşmalıyım biraz :D spor gerek spor. inşallah çarçabuk verirsin kiloları canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol tatlımmm inşş istediğimiz kiloya geliriz :)

      Sil
  3. dukan diyeti son derece olumlu sonuçlar veriyor arkadaşlar kesinlikle tavsiye ediyorum 85 kilodan 62 kiloya düştüm bu sayede artık hedefim şuanda ki kilomu korumak :) güzel bir paylaşım olmuş bu konuda verilen doğru bilgiler için tşkkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ediyorummmm büyük başarı ve irade ;) Ben henüz çok yeniyim umarım aynı sonuçları alır güzel kilo veririm ve en önemlisi onu koruyabilirim...

      Sil
  4. Teşekkürler paylaşım için :*

    YanıtlaSil