Bu Blogda Ara

26 Ağustos 2014 Salı

Tatil Dönüşü Saç Bakımınız İçin 1 Dakika Yeterli!

Hepimiz için yılın en keyifli zamanı, yaz aylarının sonuna yavaş yavaş geliyoruz. Bu güzel yaz aylarında deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkarırken, ne yazık ki saçlarımız tüm koruma önlemlerimize rağmen yıpranabiliyor.

Yepyeni bir döneme, sonbahara sağlıklı ve ışıltılı saçlarla girebilmeniz için önerimiz aşırı yıpranmış saçlara özel 1 dakika da saçınıza uygulayabileceğiniz URBAN Care Intense Keratin saç bakım maskesi.

Fiyatı: 14.90tl

2 yorum:

  1. Meraba sac boyamak ve sac konularinda iyi oldugunuzu %100 soyleyebilirim az cok bende youtuber sayilirim :Dlafi uzatmadan sorumu sormak istiyorum saclarimin uclarini hafif bi sekilde rengini acmak istiyorum ama cok belli olmasinda istiyorum daha once denemistim ve sonra vakit gectikce kestirmistim simdi cok az bi sekilde sacima nasil uygularim yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimm, kendi çapımda evde uygulamalar yapmaya çalışıyorum :) Ablamın saçlarında krepe balyaj gibi bir uygulama denemiştim. Yazısına gözatmanı tavsiye ederim o zaman. Tam tarif ettiğin gibi sanki güneşten açılmış belli belirsiz bir geçiş yapmıştık.

      http://beautybooop.blogspot.com.tr/2014/03/evde-ombre-sac-yapimi-krepe-balyaj.html

      Sil