Bu Blogda Ara

16 Ağustos 2014 Cumartesi

YVES ROCHER: PURE SYSTEM YÜZ TEMİZLEME JELİ (AKNELİ ve SİYAH NOKTALI CİLTLER İÇİN)

     Yves Rocher'ın akneli ve sivilceli ciltler için geliştirdiği Pure System serisinin "Yüz Temizleme Jelini" indirimli online alışverişimde sepetime eklemiştim, kullandım, bitirdim, gözlemledim ve yorumlamaya hazırım (yves rocher online alışverişim) .
yves rocher pure system


     Öncelikle ürün açıklaması şu şekilde;

"Siyah Noktaları Yok Eden, Gözenekleri Derinlemesine Arındıran Temizleme Jeli

akneli ciltler için temizleme jeliSiyah nokta ve aknelere son!Akneli ciltler için özel formüle edilmiş bu temizleme jeli, cildi sebum fazlasından derinlemesine temizler, siyah noktaları yok eder, gözenekleri rahatlatır. İçerdiği anti bakteriyel Salisilik Asit, sivilce ve siyah noktaların tekrar oluşumunu engeller. Sabun içermeyen formülü cildi kurutmadan temizler.
Her gün düzenli olarak ıslak cilde masaj yaparak uygulayınız. Ardından suyla durulayınız.
pure system yüz temizleme jeli inceleme

...Ve dahası: Formülündeki cilt yenileyici antibakteriyel Salisilik Asit ve yoğun onarıcı Aloe Vera Özü sayesinde sivilce oluşumunu engeller ve sivilce izlerini yok eder.
Dermatolojik uzmanlık altında geliştirilmiş ve test edilmiştir.
Paraben içermez."


      Yves Rocher Pure System yüz temizleme jeli yapı olarak içerisinde minik tanecikler içerdiği için peeling etkili bir ürün! Bu sebeple akneli cildimde aknelerin yayılmasına neden olabileceği ihtimalini göze alarak sadece haftanın 2-3 günü duş sırasında kullandığım bir temizleme jeli oldu. İçerdiği tanecikler çok küçük ve yumuşak olmasına rağmen akneli ve sivilceli ciltler için sakıncalı buldum bu durumu. 

    Yves Rocher Pure System temizleme jelini kullandığım dönemde, günlük bakımımda Bioderma Sebium serisini de kullandığım için akne, sivilce, siyah nokta ve gözenekler açısından net bir gözlem yapamadım. Ürünü kullandığım dönem boyunca sivilce ve aknelerim tamamen geçti :) Gözenek ve siyah noktalar için ekstra bakım her zaman şart onlar hala direnmekte!
yves rocher temizleme jeli yorumları

   Yves Rocher pure system hafif yapılı, sabun içermeyen, cildi kurutmadan arındıran, içeriğindeki aloe vera kokusunu hissettiren, peeling etkili bir yüz temizleme jeli. Ayrıca paraben içermediğini de tekrar belirteyim bu konuda hassasiyetiniz varsa ;) 

   Benim için sadece banyo esnasında kullanılabilecek peeling etkili bir jel olarak tekrar alınabilir. Serinin diğer ürünlerini de herhangi bir indirim zamanı denemek istiyorum. 

    Sizler yves rocher pure system serisinden hangi ürünleri kullandınız? Akneli ve sivilceli ciltler için önerebileceğiniz ürünler hangileri? tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum...

4 yorum:

  1. Bende bugün toniğiyle birlikte aldım. Selda toniğini kullandı memnundu. Ben her gün kullanacağım düzenli olarak bakalım nasıl olacak etkisi. İlk etapta sivilce çıkartıyotmuş ama,cilt kusuyormuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninde yorumlarını merakla bekliyorum bebeğim :*

      Sil
  2. Benim de cildim cok problemlidir yıllardır sivilcelerim geçmek bilmiyordu ve siyah noktalarım vardı. Yves Rocher de bu seti önerdiler ve aldım. İlk günlerde sivilcelerde ciddi artış oluyor çünkü cilt altındaki kirleri toplayıp temizliyor, yani bu durumun oluşması seti doğru kullandığımız anlamına geliyor. Her gün sabah akşam gerçekten düzenli kullandım ( ilk ve tek düzenli kullandığım cilt ürünüdür ). Önce peelingini ardından toniği en son da nemlendiricisini kullandım. Gerçekten fayda gördüm. Bir sürede sonra kullanmayı bıraktım başka şeyler denedim ve fayda göremedim. Sonra en çok verim aldığım ürünün bunlar olduğuna karar verip bunu kullanmaya geri döndüm. Şu an sivilce sorunu yaşamıyorum lekelerim de azaldı ancak siyah nokta problemim hala devam ediyor. varsa siyah noktalar için bir öneriniz seve seve alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanıp memnun kalmana çok sevindim canım :) Siyah noktalar için ben ekstra bir ürün kullanmıyorum. Maske ve siyah nokta temizleyici bantları tercih ediyorum.

      Sil