Bu Blogda Ara

23 Kasım 2014 Pazar

MORFOSE: BİTKİSEL SAÇ PARLATICI NEMLENDİRİCİ SPREY

     Severek kullandığım morfose ürünlerine yeni katılan Bitkisel Saç Parlatıcı Nemlendirici spreyi yazdan beri kullanıyorum. Benim için vazgeçilmezler arasına girdi, neden mi nasıl mı? yorumlarımla inceleyelim...
morfose saç parlatıcı nemlendirici sprey yorumlarım


 Morfose profesyonel kuaför malzemeleri üreten bir Türk firması. Fiyatları da kalitesine oranla gayet uygun. Severek kullandığım serumunu da paylaşmıştım; Morfose keratin serumun yazısını okumak isterseniz tık tık. 



    Morfose'un en son keşfettiğim saç parlatıcı bitkisel spreyine ba-yıl-dımmmm. Yaz boyunca yanımdan ayırmadım hatta yazısını yazmak için çok geç bile kaldım :/



    Morfose bitkisel saç parlatıcı nemlendirici spreyin ürün bilgisinde bakalım neler var;
    "Saçlara ağırlık vermeden uzun süreli parlaklık sağlar. Tüm saç tiplerine uygundur. Saçları besler, nem dengesini sağlar ve korur. Serbest radikallerin olumsuz etkilerinden korur. Saçları olumsuz dış etkenlerden korur."
morfose saç parlatıcı nemlendirici sprey inceleme
     Morfose bitkisel saç parlatıcı nemlendirici spreyi nasıl kullanıyorum?
     Kuru ve şekil verdiğim saçıma normal saç spreyi gibi az miktarda sıkıyorum. Özellikle de maşa yaptıktan sonra saçlarımı karıştırırken bu spreyi sıkıyorum, pırıl pırıl yapıyor. 

     Maşalı saça serum sürmekten çok daha kolay ve etkili. Saçlarımı topuz yaptığım zamanda, düz fönlediğimde de her işlemden sonra hem pırıl pırıl olmasını sağlıyor hemde nemlendiriyor. Tüm bunların yanında en büyük artılarından biride yazın nemden tiftik tiftik olan saçlarımın kabarmasını önlemesi :) 

    Saç parlaklığını nasıl veriyor derseniz? İçerisinde sim yada ışıltı verecek bir şey yok, serum sürmüş etkisi uyandırıyor. Hatta kısaca ürünü anlatmam gerekirse Sprey Saç Serumu diyebilirim ;)

morfose saç parlatıcı nemlendirici sprey inceleme    Eğer saçlarınız çok yağlıysa iyice yağlı gibi bir görünüm ortaya çıkabilir, kullanırken dikkatli olmakta fayda var, saç diplerinden uzak tutarak uygulayın mutlaka!

     Keşke çanta boyu olsa da yanımda da taşıyabilsem diyecek kadar sevdiğim bir ürün. Özellikle boyalı, röfleli, işlem görmüş ve matlaşmış saçların çok seveceğine inanıyorum. Fiyatı 14-15 tl civarındaki morfose spreyi denemenizi tavsiye ederim ;) Morfose spreyin aslında bir kapağı var ancak ben yazın düğünden düğüne koşarken yanımda götürdüğüm için kapağı yolda kırıldı ama olsun böylede sorun olmuyor :)
Yazımdan da anlayacağınız üzere Morfose'un Saç parlatıcı spreyi tekrar tekrar alacağım ürünler arasına çoktan girdi bile. Bu arada Haziran ayından beri kullanıyorum ve hala bitmedi :) Kışın yağmurlu havalardaki etkisini de denemiş oldum, çok gür ve çabuk tüleren saçlarıma çok iyiiii geldi kalp kalp kalp :)

   
     Siz Morfose Bitkisel Saç Parlatıcı Nemlendirici Spreyi denediniz mi? Kullandığınız farklı bir markanın benzer ürünü var mı? En çok hangi morfose ürününden memnunsunuz? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

21 yorum:

  1. Paylaşımın için teşekkürler... Bunu hemen almalıyımmm saçlarım yağlı değil ama saç derim yağlı diplerden uzak tuttuğum sürece sorun olmaz herhalde di mi canım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok hafif bir ürün zaten, sprey olduğu içinde şöyle bir fıss gezdirsen yeter ;)

      Sil
    2. Ben wax'ını almıştım Morfose'un niye aldım bilmiyorum sanırım meraktan :) bir kere kullandım yağlandırdı öylece duruyor :)

      Sil
    3. Haaa bu arada küstüm sana sen benim çekilişime katılmadın olmaz ki çok ayıp :)))

      Sil
    4. Ooo yaptın mı çekiliş haberim yoktu bakıyorum hemen ;)

      Sil
    5. hemde bitmek üzere 1 haftası kaldı :)

      Sil
  2. Hem nemlendirme hem parlaklık hemde kabarıklığı önleme tam saçlarımın ihtiyacı olan şeyler :)
    Saç parlatıcı spreylere pek güvenmiyordum ama siz böyle anlatınca benimde deneyesim geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende benim kadar memnun kalırsın ;)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Al tatlım al beğeneceğine eminim ;) Senin yorumlarını da merak ediyorum mutlaka...

      Sil
    2. Valla hemen arastırdım buldum da tatlım. Burada bir magazaya bakacagım yoksa netten sipariş verecegim hemen :)) Sac parlatıcı benim tercihim The Body Shop'un bir urunu var ama o sekillendirici - parlatıcı diye geçiyor. Düz saçta etkisi görülüyor ama kıvırcık sacta o kadar parlatmıyor :)

      Sil
    3. Ayy çok sevindim balımm :) Ben özellikle maşa sonrası için kullanıyorum hem yumuşacık yapıyor hemde ışıl ışıl sağlıklı ;) İnşallah tam istediğin gibi bir şey çıkar :)

      Sil
  4. Benim saçlarım yağlı :( galiba bana olmaz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımcım senin saçların zaten pırıl pırıl ;*

      Sil
  5. nerelerde satılıyor acaba ? ben hiç görmedim de .....
    bu tarz bir ürün bende arıyorum , denemem lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kozmetik mağazalarında bulabilirsin, özellikle mahalle aralarındaki küçük dükkanlarda bulunuyor yada kuaför malzemelerini satan yerlerde ;)

      Sil
    2. araştırmalarıma başlayayım o zaman :)

      Sil
  6. Merhaba. Bende yakin zamanda bu urunu aldim ama cok kptu kokuyor acaba benimkinde mi bi sorun var yoksa sizinkide oyle mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmiyorum canım benimkisinde herhangi bir sorun yok :/

      Sil
  7. Benim saçlarim çok ince telli , seyrek ve mat.bende de ise yarar mi acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarar tabi ki neden yaramasın, sadece daha az ürün kullanmaya özen gösterin yağlandırmasın ;)

      Sil