Bu Blogda Ara

8 Şubat 2014 Cumartesi

SEVGİLİLER GÜNÜNE NE YAPMALI NE ALMALI?

      Sevgililer Gününe geri sayım başladı, hediye almalı mı, el emeği bir hediye mi hazırlamalı? Güzel bir sürpriz hazırlamak mı yoksa klasik bir kutlama planı mı yapmalı??? Tüm bunlar arasında kaldıysanız, sizin için derlediğim önerilere bir göz atın ;)

     Bence 14 Şubat'ın en büyük amacı; sevgililerden öte henüz sevgili olamamış çiftlerin, aşkını itiraf edemeyenlerin önüne bir fırsat sunmak! Sevdiğimize aşkımızı itiraf etmek, onu ne kadar sevdiğimizi göstermek için bize verilen 14 Şubat nimetini iyi değerlendirelim ;) Tabi siz yine de Sevgililer Gününü ticari bir gün olarak düşünüyor olabilirsiniz ;)


      Evde güzel bir sürpriz hazırlamak isteyenler için öneriler;
    Sevgilinize evde güzel bir ortam hazırlayarak onu aşktan öldürebilirsiniz :) 
     Öncelikle aşkın yolu mideden geçer bunu unutmamak lazım ;) Mutfakta her ne kadar hünerli olmasam da zamanında kalpli köfteler hazırladığım doğrudur! Hazır köfte harcı kullanarak yada internetten kolay tariflere göz atarak köfteler hazırlayabilir, daha sonra bunları kalpli kurabiye kalıplarından basarak pişirebilirsiniz ;) Çok çok şirin olacaklarına emin olun. Yanına pilav ya da makarna yapıp yine aynı kalpli kalıplarla süsleyebilirsiniz ;) Tabağa ketçap ve mayonezle kalpler çizmek sizin yeteneğinize ve yaratıcılığınıza kalmış ;) 
       Tatlı olarak; hazır kalpli pasta keki alıp, çilekli pasta kremasıyla, arasına meyvelerle çikolatalarla süslemek en fazla 15 dk alacak lezzetli bir ikram :) 
      Yemek masasına mumlar, kuru gül yaprakları, kırmızı kalpli kadehler ve tercihe göre kırmızı şarapta ekleyebilirsiniz. 

       Bu kadarı bana yetmez derseniz, evin giriş kısmını da kalpli balonlarla, mumlarla ve güzel sözler yazdığınız kartlarla süsleyebilirsiniz ;) Balonları tavana çift taraflı bantla sabitleyebilir, balonun uçlarındaki iplere not kağıtları yapıştırabilirsiniz ;)))
    
     Sevgililer Gününü dışarıda kutlamayı planlıyorsanız, açık havada bulunma imkanınız da olacaksa, kalpli dilek balonlarından mutlaka alın ;) En güzel dileklerinizi dileyip gökyüzüne bırakın... Kalpli dilek feneri bu siteden 14.90tl satın alabilirsiniz:
 http://www.buldumbuldum.com/hediye/love_heart_flying_lantern_ucan_atesli_kalpler/?an=sevgililer_gunu

     Hediyenizi kendiniz hazırlamak istiyorsanız;
   Şık bir kavanozu süsleyip içerisine minik kağıtlara sevgiliniz için güzel sözler, anılar, notlar yazabilirsiniz ;) Hergün birtane çekip okusun :))) Ya da linkteki siteden hazır yapılmışını 49,90tl ye satın alabilirsiniz;)
 http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask_dolu_kavanoz/?an=sevgililer_gunu

     Ya da kendi fotoğralarınızdan S E N İ S E V İ Y O R U M harflerini çıkararak bir kolaj hazırlayabilirsiniz ;) Fotoğraflarınızdan kalp şeklinde bir çerçeve de hazırlayabilirsiniz. Puzzle dan hoşlanıyorsanız, fotoğraflarınızdan puzzle yaptırabilirsiniz...

     Hediye satın alacaksanız eğer sizler için internet üzerinden yaptığım küçük bir araştırma sonucu gözüme takılanlar;
      
     Mesajınızı çikolatalarla vermek isterseniz aşağıdaki linke göz atın ;)
http://www.buldumbuldum.com/hediye/message_chocolate_mesajli_cikolatalar/?an=sevgililer_gunu

     Bana çok keyifli gelen bir diğer hediye de Aşk Tapusu oldu :) Eğer yeteneğiniz varsa kendiniz hazırlayabilir ya da siteden sipariş verebilirsiniz :)))) 
http://www.buldumbuldum.com/hediye/ask_tapusu_kalbimin_tapu_senedi/

        Ya da böyle dolu dolu bir kutuyla sevgilinizin kalbini fethedebilirsiniz ;) 14 şubat için aşağıdaki linkten 89tl ye bu dopdolu paketi satın alabilirsiniz ;)

http://www.hediyedenizi.com/Hediye-/426563/35/Sevgililer_Gunu_Hediyesi/Seni_Seviyorum_Demenin_En_Dolu_Hali.htm

   Biraz esprili biraz da iğneleyici bir hediye almayı düşünüyorsanız, aşağıda linkini verdiğim siteye mutlaka göz atın. Sevgiliye dair hazırlanmış harika kitaplar sizin için güzel bir hediye olabilir ;) Benim favorim bunlar oldu açıkçası :)

http://www.sevgilikitabi.com/kitaplarimiz/sevgiliye-kitaplar
Görseller alıntıdır.
   
    14 Şubat klişelerinden uzak bir kutlama yapmayı düşünüyorsanız Little Butterfly blogunun yazarı tatlı ve dobra arkadaşım Sena'nın gözünden birde okuyun, yazısı burada ;)

   Sizin 14 Şubat planlarınız neler? Sevgililer gününden neler bekliyorsunuz?
  Hepimize aşk dolu bir sene diliyorum...

2 yorum:

  1. Bence de aşkın yolu mideden geçer :)
    güzel araştırman için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim tatlım, bende senin yazına bayıldım, yine çok içten ve dobra bir Little Butturfly yazısı olmuş ;)

      Sil