Bu Blogda Ara

11 Mayıs 2014 Pazar

ORİFLAME: THE ONE (ÜRÜN GÖRSELLERİ İLE)

       Oriflame harika bir koleksiyonla mayıs ayına giriş yaptı,, dikkat çekici ve şık tasarıma sahip The ONE...Yaza girerken yoğun pigmentli ve uzun süre kalıcı ürünleri tercih ederim. Özellikle göz grubu ürünlerde, yağlı göz çevresine sahip biri olarak, uzun süre kalıcı ürünler en büyük yardımcım.
Oriflame The One yorumlarım
       Oriflame'in 25 saate kadar kalıcılık vadeden yeni serisi The One tam da aradığım seri diyebilirim. Ayrıca mayıs ayı kataloğunda The ONE serisi Özel tanıtım fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.

Oriflame The One beautybooop



     The One ürünleri henüz elime ulaştığı için genel olarak seri hakkında bilgi verip, ürünleri sizlere tanıtmak istiyorum. Daha sonra elimdeki ürünleri kullanıp tek tek detaylı yorumlayacağım elbet ;)





       The One Volume Blast Maskara: Zengin kremsi formülü ile her an çarpıcı hacim için mükemmel dolgunlaştırıcı VAKS sistemi içerir. 
Volume blast mascara rimel

       Henüz The One maskarayı denemedim, ince plastik uçlu fırçaya sahip bir rimel. Fırçada çok fazla birikme yapmıyor, ince uçlu rimelleri alt kirpiklere uygularken çok seviyorum. Black ve Black Blue olmak üzere 2 ayrı renk seçeneği mevcut. Denedikten sonra detaylı yorumları gelecek ;)

       The One Kalem Eye Liner: Kalem eyeliner, yumuşak keçe ucu ile sizi duraklatmadan, bir kerede pürüzsüz ve keskin bir hat çizmenizi sağlar.
        *Kontakt lens kullanıcıları için uygundur. Oftalmolojik olarak test edilmiştir.
         *25 saate kadar kalıcı
25 saat kalıcı eyeliner inceleme

         Oriflame'in farklı bir serisinin kalem eye linerını kullanıyorum. Günlük makyajım için çok uygun fazla yoğun renk vermediği için ve çabuk sabitlendiği için. The One serisinin kalem eye lineri en önce denenecekler arasında, olmazsa olmazım eyelinerımdır :) Elimde denedim harika yumuşak bir ucu var. Saniyeler içerisinde kuruması ve yoğun pigmentiyle ilk izlenimim olumlu oldu:)

        The One Colour Unlimited Ruj: Lip Grid Teknolojisi ile geliştirilen ruj, dağılma karşıtı içeriklerle dudaklarınızı kaplar ve böylece saatlerce bozulmadan kalır.
       *10 saate kadar kalıcı
10 saate kadar kalıcı ruj oriflame beautybooop yorumları

       Paketi açar açmaz denedim, bendeki rengi Rosewood Eternity inanılmaz güzel nemlendirme sağlıyor, sürer sürmez ipeksi hissi alıyorsunuz. Ayrıca rujun kokusu ŞAHANE! Asla dile değdiğinde rahatsız etmiyor hatta çok hoş kokuyor. Üzerine yemek yedim hala dudağımda :) Detaylı olarak yazısı en kısa zamanda görselleriyle gelecek. Özel Tanıtım Fiyatı 12,90 tl.
    
       The One Uzun Süre Kalıcı Tırnak Cilası: Expert Jel Teknolojisi ile renk daha canlıdır ve eşit dağılır. Parlaklığı arttırılmıştır, solmaya ve çatlamaya dayanıklıdır.
        Müthiş belirginlik Geniş Fırça sayesinde renk hızlıca ve kolayca tırnağa sürülür.

     *İlk/son kat ve rötuş uygulamaları yapılmış tırnaklarda 14 güne kadar kalıcı.
Oriflame The One serisi tanıtım

       Trend yaratan 15 rengiyle özel tanıtım fiyatı 9,90 tl. Bendeki rengi Ruby Rouge. En favori renklerimden, en kısa zamanda uygulayıp fotoğraflayacağım ;)

       The One Colour İmpact Cream Eye Shadow: Bendeki rengi Olive Green. Bileğimde denedim, aldıktan kısa süre sonra sabitlenmesi ve pudramsı bir hal almasını sevdim. Güzel ipeksi bir doku oluşturuyor ve fotoğraflarda da görüldüğü gibi çok zor dağılıyor, sabitlenmesi güzel. Denedikten sonra kalıcılığıyla ilgili yorumlarımı da ekleyeceğim.
kalıcı krem far
Hoş sürprizleri ve ürün gönderimleri için Oriflame'e teşekkür ederim :)
Oriflame Kataloğunu incelemek isterseniz tık tık
Oriflame Facebook sayfasından tüm yenilikleri takip etmek isterseniz tık tık

6 yorum:

  1. bu seriye bayıldım desem az kalır,renklere ve tonlarına hayran kaldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende ilk makyajımı bugün yaptım, gayet başarılı ;)

      Sil
  2. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullan seri çok güzel bencede

    YanıtlaSil