Bu Blogda Ara

5 Haziran 2016 Pazar

BİTENLER VOL#3

              Herkese merhaba!
     Uzun zamandır bitenler yazısı yazmıyordum. Bu ay bitenlerden çok çöpe giden ürünlere yer verdiğim bir yazı oldu. Yaz temizliği yaptım çekmecelerimde :)
beautyboop saç bakım


1.Morfose Keratin Serum: Kaç şişe bitti sayamadım, yorgun saçlarıma çok iyi geliyor. Çok severek kullandığım keratin içerikli saç serumum. Yenisi alındı bile... Fiyat 13-17₺ arası.

2. Gliss Sıvı Saç Kremi: Bu tarz ürünleri indirime girdikçe alıyorum stokluyorum. Yaz aylarında denize girdikten ve çıktıktan sonra, hatta sıcaktan bunaldığım anlarda saçlarıma bol bol sıkıyorum. Saçlar için de nem çok önemli! Fiyat 5-8₺ arası.

3. Natura Therapy Saç Besleyici Yağ: Adnan Akat Kozmetiğe ait bir seri(Morfose gibi), yerli firmaların yeri benim için zaten çok ayrı. Başarılı firmalar arasında, bu serisinin ürünlerini de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Fiyat 8-12₺ arası.

4. Avon Maskeler: Ergenlik dönemleri için evet kullanılabilir ama sürekli makyaj yapıyorsanız daha etkili maskeler denemelisiniz. Siyah maske hariç diğerleri dolu olarak çöpe gitti. Fiyat 8-10 ₺ arası olabilir tam hatırlamıyorum uzun zamandır banyoda sürünüyorlar.
beautybooop
5. Alessandro Lip Gloss: Vanilya kutudan çıkmıştı bir zamanlar. Bir tarafında aynası ve fırça kısmında ışığı olan bir ruj :) Çok severek kullandım hatta bitti bitecek, tabi mat rujlar piyasayı sarınca çekmecenin dibini bulmuş... Fiyatı konusunda emin değilim ama 17-25₺ arası olabilir.

6. Nivea Roll-on: Her ne kadar kol altında doğal ürünlere yönelmiş olsam da, nivea roll-on lardan vazgeçemiyorum... Fiyat 7₺

7. Loccitane (Loksitan) Terlemeye Karşı el kremi: Yine vanilya kutudan çıkan bir krem, yaz aylarında ellerinde terleme sorunu yaşayanlar için güzel bir tercih, hemde ürün içeriği doğal. Nemlendiriyor ve yağlandırmıyor ayrıca ferahlatıyor. Ben kokusunu sevmedim fazla bitki bitki yoksa tam boyu alınabilir!

8.Rival De Loop Tırnak eti besleyici kalem: Pastel markasının tırnak eti kaleminin muadili olabilirmiş ama tam bir hayal kırıklığı, içinden ürün gelmiyor, geldiğinde de yapışık çok berbat, çöpe gitti. Pastelin ki beyaz kalem şeklinde bulursanız kaçırmayın ve bana da haber verin, bulamıyorum çünkü... RL ürünlerini rossmann mağazalarından bulabilirsiniz. Fiyat 7₺

9. Oriflame The One Mascara: Sanırım 2 sene önce çıkmış bir seri ve hala satışı var, rimelini çok severek kullandım, yenisi için sipariş verdim. Kirpikleri çok güzel tarayan, uzatan ve kıvıran bir rimel gayet başarılı ;) Fiyat 19₺

10. Maybelline Rimel: Ergenlik döneminde olanlar alabilir ya da belli belirsiz rimel kullanmak isteyenler, bana göre değil çöpe gitti :) Fiyat 7₺ 

11. Avon Göz Kalemleri: Bazıları iyi çıkabiliyor son kullanma tarihleri geçti sanırım çünkü artık göz kalemi pek kullanmıyorum. 

12. Maybelline Master Smokey Göz Kalemleri : Rezalet tek kelimeyle! İlk çıktığında bir heves aldım, sonra ucunu açmak için 5-6 tane değişik kalemtraş aldım yok açılmıyorrrrr! Ne kadar adi tahta nasıl kullandılarsa, talaşlarına ayrılıyor resmen rezalet verdiğim paraya yazık! 2-3 kez kullanabildim en fazla neyse fazla söze gerek yok çöpe gittiler artık! 

13. Emily Göz Kalemi: Herkes kullanıyor ne güzel kaliteli hemde ucuz bende alayım dedim, alerji yaptı hastanelik oldum. Şaka yapmıyorum gözlerim tüm gün biber sürmüş gibi yandı ve damla kullanmak zorunda kaldım. Ürüne veya firmaya bir sözüm yok çünkü çevremde kullanan kimsede aynı etkiyi görmedim. Benim gibi alerjik bünyesi olanlara almamalarını tavsiye ediyorum. 

14. Flormar Siyah Göz Kalemi: Markayı da ürünlerini de seviyorum. Göz kalemi de yumuşacık, güzel renk veriyor ve akma yapmıyor. Kullandım bitti belki kışa yenisini alabilirim. Fiyat 15₺

       Birkaç ürün grubu daha var ancak yazı fazla uzun oldu, sizi sıkmamak adına onları bir sonraki ay bitenlere eklemeye karar verdim.
       Okumaktan keyif aldığım bu tür yayınları bende düzenli hale getirmeye çalışacağım. Umarım pazar keyfinize eşlik eden bir yayın olmuştur :*
       Hepinize keyifli pazarlar diliyorum...


Snapchat: beautybooop
   Facebook
    İnstagram
  mail: beautybooop@gmail.com

9 yorum: