Bu Blogda Ara

22 Eylül 2013 Pazar

DEICHMANN ALIŞVERİŞİM: KIŞA HAZIRLIK EV BOTU

     Yazın bittiğine sanırım kendimi inandırmaya başladım kışa hazırlık kapıda :) Deıchmann çok sık alışveriş yaptığım bir mağaza değil ama nedense aldığım her ürününden de memnun kaldım :)  Tabi şunu da belirtmek isterim hiç ayakkabı alışverişi yapmadım bilmem tavsiye eder misiniz? :) 
ev botu
    Ev botlarını çok seviyorum, mağazada öylesine bakınırken rengini ve desenini beğenip rafa uzandım sonra fiyatını da görünce detaylı incelemeye aldım:) 16,90'dan 19,90'a kadar çeşitleri vardı. Benim aldıklarım 19,90lık olanlardan.

ev terliği
    Tabanı da gayet kalın yumuşak ve rahat, ihtiyacınız varsa mutlaka bir tane edinin. Ayakları sıcak tutmak benim için çok önemli, yoksa regl günlerim ciddi ağrılı geçiyor, dikkat edilmeli!
deichmann
     Ayağında bir türlü terlik tutamayan benim gibi biriyseniz mutlaka kışın şu sevimli ev botlarından edinin. Dışarda giyilebilecek kadar şık bence :) Her oda da bir çift terlik bırakma alışkanlığım sayesinde son buldu :) Ayrıca alt kısımları yumuşak yumuşak yürümesi o kadar keyifli ki. Bot şeklinde olunca soğuğuda hiç mi hiç geçirmiyorlar. Geçen sene kullandığım ev botlarımı çamaşır makinesinde yıkayınca tabanı, tüyleri tamamen bozulmuştu çok üzülmüştüm :( Elde yıkamanızı tavsiye ederim.
örme panduf ev botu
      Siz ev botu kullanıyor musunuz? Deıchmann mağazasından hangi ürünleri tercih ediyorsunuz? 

13 yorum:

  1. Ben yıllardır bu tarzda ki pandufları kullanıyorum hem sıcak hem yumuşak hem rahat oooh daha ne olsun dimi :) elde yıkamak benim gibi tembellere göre değil makinede yıkıyorum hep sağlam ve kaliteliyse bozulmuyor ama kalitesizse ilk yıkamada mahvoluyorlar maalesef :/ kipadan almıştım onları 2 sene giydim geçen sene deichmanndan aldım kışın sonunu göremedi garibim :) aynı şekilde kızımın pandufları 3. gün yırtıldı çok güzeller ama kalitesizler tabi ben genede görünüşlerine aldanıp alıyorum :) güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın pek kalite aramamak lazım :)Çocukluğumdan beri bende panduf hastasıyım çok seviyorum, iki senedirde ev botlarına sardım uzun uzun güzel ısıtıyo :) Bunlarında görünüşüne aldandım ama tabanını da çok sevdim kolay aşınacak gibi değil umarım kışın sonunu görebilirim :) Geçen sene bende avondan almıştım tüylü tüylü inanılmaz şık ama hiç memnun kalmadım hemen tabanı ezildi :/ Makinede yıkayınca da tabanı kartondanmış içinde eridi büzüldü falan :D

      Sil
    2. Teşekkür etmeyi unuttum canım bu arada :)

      Sil
  2. bana da bir arkadaşım hediye etmişti bunlardan kış gelsin istiyorum bir an önce giymek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. :)) aynen sabırsızlık bende de var ama kış gelsinde istemiyorum biz biraz daha beklesekte olur bence :)

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel canm gule gule gıy bende kısın hiç çıkarmam ayagımdan :)
    Bana da beklerim

    YanıtlaSil
  5. Bende de kopecikli panduflar var . Daha onceden bizde deichmandan almıstık ama altları parcalanmıstı kardeşiminkinin de benimkinin de. Twigyler her zaman favorim. hatta bir cift begnmiştim gecen sene aladıgıma cok pişman oldum bu sene gorursem kacırmam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya benimkilerin gidişatı nereye kadar olacak bakalım :D Eskimesin diye az giyerim canım ben bunları :)))))

      Sil
  6. Çok tatlılar bende vazgeçemiyorum bu botlardan her renginden alacağım utanmasam :) Blogunu ayrıca beğendim yeni paylaşımlarda buluşmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim yorumun için beğenmene çok sevindim :)
    Bende çok seviyorum ev botlarını kullanmak için sabırsızlanıyorum canım ;) görüşmek üzere....

    YanıtlaSil
  8. OMG!! Mükemmel senin ev botların daha da muhteşem bayıldım şuan. :D Güle güle kullan pofuduk pofuduk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım sende güle güle kullan cicilerini :) Bende bunun tipine hayran kalıp aldım, kalitesi ile ilgili şüphelerim var ama kullandıkça o da kendini belli eder şimdilik taş gibi :D

      Sil