Bu Blogda Ara

1 Eylül 2013 Pazar

VICHY PURETE THERMALE ARINDIRICI KREM PEELİNG

     Vichy Purete Thermale serisinin uzun zamandır severek kullandığım Arındırıcı Krem Peeling'i artık bitmek üzere. Bu kadar memnunken yazısını yazmamak olmazdı. 
Purete Thermale Arındırıcı Peeling krem dokusunda, cildime peeling uygularken aynı zamanda da beslendiğini hissettiriyor.
Çok yumuşak bir şekilde ölü hücrelerden arındırıp gözenekleri nazikçe temizliyor. Bunu yaparken de içeriğindeki termal su ile besliyor. Bence fiyatına göre çok başarılı bir ürün, paraben içermemesi de ayrıca güzel!

    

     Benim cildim karma ve hassas, zaman zaman akne ve sivilcelenme yaşıyorum (dönemsel olarak). Peeling yaptıktan sonra bazı ürünler yüzde gerilme hissi uyandırır, tahriş eder veya kızarıklık oluşturur, Vichy purete thermale arındırıcı krem peeling bunların aksine kullandıktan sonra yumuşacık bir ten bırakıyor.


     Ben genelde banyo sonrası iyice yumuşamış cildimde kullanıyorum. Islak yüzüme nohut tanesi kadar ürünü dairesel hareketlerle ( göz ve dudak çevresi hariç) 3-5 dk sürdükten sonra soğuk suyla yıkayıp, tonikleyip nemlendirip cilt bakımımı tamamlıyorum.

    


     Vichy Purete Thermal serisinin tüm ürünlerini beğenerek kullanıyorum bu zamana kadar biten her ürünümü yeniledim, aynı şekilde peelingim de yenilenecekler arasında ;)


    Vichy Purete Thermale Arındırıcı Krem Peeling'i eczanelerden veya internet üzerinden satış yapan sitelerden 30-35 lira arasında satın alabilirsiniz. 




  
      Parabensiz, nonkomedojenik, hipoalerjenik formüllü bu ürünü hassas cilde sahip, nazik arındırıcı peeling isteyenler için tavsiye ederim.

      Detaylı incelemek isterseniz kendi sitesine bakabilirsiniz.
     
    Serinin 3ü 1 arada temizleyicisiyle ilgili yazıma gözatmak isterseniz Vichy Purete Thermale Temizleyici 


     Sizin en beğendiğiniz peeling ürünü hangisi? Vichy Purete Thermale serisini denediniz mi?

13 yorum:

  1. Alinacaklar listeme ekliyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Ben geldim :) Bana da bekliyorum :)
    http://nebihanakca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin canım :) Ziyarete geliyorum bende...

      Sil
  3. 41. takipcin ben oldum derken 41 kere maşşallah bloguna aarkadaşım . Bloguna herşeyden bir tutam ın bloguna biraktığın mesajla ulaştım . Ve iyikide blulmuşum seni diyorum .Benimde blogumu açalı çok kısa bir zaman oldu . Sanırım seninle fikir alişverişinde bulunabilriz diye düşünüyorum.Zeynep YILDIRIM ben. www.yildirimzuzu.blogspot.com benim blogumun adresim.
    aktif mail hesabım ise yildirimzeynep86@gmail.com :)
    sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah canım çok teşekkür ederim :) hoşgeldin bloguma... Hepimize maaşallah nice güzel bol paylaşımlarımız olsun :)Ziyaretine geliyorum sevgiler ;)

      Sil
  4. Merhaba :) Hoşgeldin canım çok mutlu oldummmm, yakınmışız bende sık sık geliyorum izmire ;)Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Canım tanecikleri sermi bunun ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır canım çok yumuşak bir peeling, içinde iki tür tanecik var birisi eriyip peelinge karışıyor diğeri de çok ince olduğu için hassas bir şekilde temizliyor.

      Sil
    2. peelinge karışıyor derken anamadım canımya :/ ben sert olsun istiyorum çünkü zor peeling oluyor yumuşağın hiçbir anlamı yokki * hangisi daha sert isim yazda nor alayım ben şimdi

      Sil
    3. Canım içindeki mavi renkli tanecikler sert ama çok minik minikler sanırım senin istediğin hissi vermez, birde içinde şeffaf taneler var onlar peeling sırasında eriyorlar. Yüz biraz hassas olduğu için çok sert peelingler tercih etme bence sivilce akne varsa iyice tahriş eder :/ Ben daha önceleri Neutrogena Deep Clean kullanmıştım o jel peeling bundan daha sert taneleri onu da yine tavsiye ederim ;)

      Sil
    4. Ya çok haklısın ama soyulmalar oluyor alnımda bazen soğuklardan,oyüzden ancak çaresi seert tanecikliler :/ yumuşaklar peeling görevi yerine cildi temizleme görevi görüyor.neyse bakıcaz artık çok teşekkürler tatlm...:**

      Sil
    5. Rica ederim canım :*

      Sil