Bu Blogda Ara

1 Şubat 2014 Cumartesi

BİTENLER VOL#2 OCAK 2014



       Yılın ilk bitenler yazısı raflarımı epey rahatlattı ;) Ürünlerimi bitirip yenilerine yer açmanın verdiği gururla yazımı hazırladım. Bakalım bu ay neler bitmiş, neler gitmiş ;)

        1. Down Under Natural's Sıvı saç Kremi: İndirim zamanında 3 tane aldım, tekrar alır mıyım? sadece indirimde denk gelirsem alırım. Kendi adıma istediğim verimi alamadım.

        2. BC Acil Kurtarma Serisi Maske: Bu seriyi ne kadar övsem ne kadar anlatsam az, sanırım her yerde de tavsiyelerimi beğenilerimi belirtiyorum. Aşırı işlem görmüş, yanmış, yıpranmış hatta kopma noktasına gelen saçlar için gerçek anlamda tam bir acil kurtarma serisi. Şampuan ve sıvı saç kremini de kullandım yine aynı şekilde çok memnun kaldım. Detaylı yazılarını en yakın zamanda yazacağım.

        3. Morfose Keratin Serum: Bu serumdan kaç tane bitirdim hatırlamıyorum o kadar memnunum. Benim yanmış saçlarıma bile etkisi oldu. Şu an bulabilirsem aynı markanın argan yağlı serumu tavsiye edildi onu deneyeceğim. Morfose Keratin Serum detaylı yazımı okumak isterseniz tık tık ;)

         4. Watsons Burun Bandı: Kutu içerisinde 10 adet bant var. Bende ayda 2 tane kullanıyorum yüzümü fazla alıştırmamak için. Çok severek kullanyorum, çektiğimde bant üzerine çıkan siyah noktalar sevindiriyor beni :)

         5. Nivea Pearl&Beauty Koltukaltı Roll-on: Niveanın roll-on ları severek kullanıyorum. Harika kokuyorlar ve terlemeyi kontrol alma konusunda başarılılar. Bu seri de güzel koltukaltları yaratmayı hedefliyor ve bence gayet başarılı. Epilasyondan sonra koltuk altımda renk tonu eşitsizliği olurdu, çok şükür ki bu seriyi kullanmaya başladığımdan beri kol altlarım pamuk gibi :) Serinin kullandığım diğer roll-on yazısı için tık tık.

        6. Watsons Ağız Çalkalama Suyu: Daha önce nanelisini kullanmıştım çok keskin olduğu için bu sefer bunu tercih ettm ve çok sevdim. Seyahatlerde çantaya atmak için pratik ve ucuz ;)
             7. Betty Boop Asetonsuz Oje Temizleme Pedi: Ojeyi temizlerken ayrıca tırnak ve etlerini besleyen bir ürün. 2-3 ped ile tüm tırnaklarımı temizleyebiliyorum. Değişik bir yapısı var sanki yağ ile oje siliyormuş gibi. 
             8. Lancester Güneş Koruyucu Krem 15 spf: Sanırım Vanilya Kutu'dan çıkmıştı, yapısını beğenmediğim için ayrıca düşük koruma faktörlü olduğu için ellerime sürdüm bitirdim.

             9. Vichy Aqualia Nemlendirici Yüz Kremi: Nemlendirmesi gayet başarılı bir krem. Elimde bir tane daha var sıra ona geçti ;)

            10. Avon Hızlı Oje Kurutucu Sprey: Öyle aman aman bir ürün değil. Kokusu güzel hoş ama etkisi normal. Aklıma farklı bir marka var onu deneyeceğim.
              11. Cecile Lip Gloss: Nerden aldım yada nerden geldi hatırlamıyorum bile. Vıcık vıcık simli hiç sevmediğim ve kullanmayacağım ürünler muhtemelen bozulmuştur.

             12. LipFusion Dolgunlaştırıcı Lip Gloss: Yurt dışından bir arkadaşıma sipariş etmiştim, çok severek kullandım. Ben nude renk tercih ettim, gerçekten dudakta dolgunluk etkisi oluşturuyor. Mutlaka yenisini alacağım.

             13. Avon Sassy Swirls Parfüm: Çanta boyu bu parfümler vanilya tabanlı olduğu için çok seviyorum. Çantaya atmalık kalıcı ve güzel bir seri.

             14. Maybelline The Falsies Black Drama: Hem hacim hemde kıvrım veren kullanışlı bir rimel. Benim için orta seviye diyebilirim İndirimle watsonstan 8 liraya almıştım, bu fiyata bulursam yine kaçırmam. Detaylı yazısı için tık tık.

             15. Emily Göz Kalemi: Çok uygun fiyatlı olmasıyla bilinen bu kalemler aynı zamanda gayet kalıcı ve güzel renkte veriyor ancak bu mavi kalem epey eskiden kalma sanırım yapısı bozulmuş.

             16. Flormar Göz Kalemleri: Siyah kalemini bittikçe yeniliyorum, kahverengi olan eskiden kalmış hemde bitmiş o yüzden çöpe gidiyor.

        Bu ay biraz değişik ürünler bitirmişim gibi geldi bana :) Yine büyük bir ferahlama yaşıyorum şu anda. 


        Sizler bu ay en çok hangi ürünleri bitirdiniz? Kullandığınız ürünler var mı? yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...

6 yorum:

  1. BC seridini mutlaka görünce almak lazim o zaman, morfosenin bende fön ve s. islemler öncesi koruyucu yagini kullaniyorum çok memnunum, daha nice bitenlere.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ;) BC den ben çok memnun kaldım o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ;)

      Sil
  2. Sassy parfümleri ben de sevmiştim.
    Down Under'ın saç kremindense serumu daha başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım Down Under'ın sadece serumu başarılı! Ben ne argan yağından ne saç kreminden ne de şampuanından pek verim alamadım :/

      Sil
  3. Maşallah diyorum biten ürünlerine canım.
    Burun bantlarını çekmeyi bende seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım ;) Aynen çok zevkli oluyor bağımlılık yapıyor resmen :)

      Sil