Bu Blogda Ara

30 Ağustos 2013 Cuma

DAX SUPERGRO SAÇ GÜÇLENDİRİCİ BAKIM YAĞI

     Saç bakım yağları arasında favorilerime eklediğim bir üründen bahsedeceğim bugün; Dax Supergro Saç Bakım Yağı...
Saç bakım yağı
Dax Supergronun en önemli işlevi; saç uzamasını hızlandırıp dökülmeyi azaltması, saç ve saç derisini beslemesi, saçlarda yumuşaklık, parlaklık ve canlılık sağlaması, nem kaybına karşı saçın direncini arttırması ve saç uçlarını tedavi ederek kırılmayı önlemesi.


    Saç bakım yağlarını arındırması zor olduğu için pek tercih etmiyoruz ama ne yazık ki onlar kadar da saçı besleyen maske yok. Ayrıca yazının sonunda saçınızdan kolay arındırmanın püf noktasını da vereceğim ;) 
saç bakım yağı

Dax diğer bakım yağları gibi sıvı değil, renksiz vazelin kıvamında. Uygularken elinizde sıvılaşıp yağa dönüşüyor.






      Dax Supergro Güçlendirici Bakım yağının içinde neredeyse saçın ihtiyacı olan her türlü yağ var;Jojoba yağı, Hindistan cevizi yağı, Çay özü, Papatya özü, Badem yağı, Aloe vera, Avokado özü, Susam yağı, Buğday özü, Fıstık yağı, Bitkisel yağlar ve mineraller...

Supergro
Nasıl kullandım? 

Haftada 1-2 defa sadece saç diplerime 10 dk kadar parmak uçlarıyla masaj yaparak uyguladım. Eğer saçlarınızda boya varsa sadece diplerine uygulamanızı tavsiye ederim. Boyalı saçlarda bu tür yağ maskeleri sık kullandığımda saç rengimi matlaştırıyor. 

Ürünü parmak uçlarımda ovalayarak elimin ısısıyla eritip o şekilde saç diplerime sürdüm. 1 saat kadar bekleyip duruladım.


beautybooop dax bakım yağı yorumları     
              Peki yıkarken?
Yıkama sırasında saçıma hiç su değdirmeden önce şampuanlıyorum. Evet yağ maskeli saçıma önce şampuanla masaj yapıyorum sonra azar azar suyla köpürterek arındırıyorum.


 Her ihtimale karşı az bir miktar daha şampuan alıp her yerine yine güzelce masaj yaparak 2. şampuanla durulama işlemini bitiriyorum. Yıllardır bu şekilde kolayca yağı saçımdan arındırıyorum, kime tavsiye ettiysem bu zamana kadar memnun kaldı, deneyin mutlaka ;)

 Benim yorumlarıma gelirsek; Dax Supergro Bakım Yağı'nı 3 aydır kullanıyorum, saçlarımı 2 kat daha hızlı uzattı inanılır gibi değil!
 Saçlarımın boyadan açıcıdan ne kadar yıprandığını sürekli dile getiriyorum biliyorsunuz, onun için daha da hızlı uzamasını ve uçlarındaki yanıklardan kurtulmayı istiyordum aradığım ürünü buldum!
Saçlarım zaten açıcı işlem gördüğü ve fönden yandığı için kırık uçları onarmada bende çok kuvvetli etkisi olmadı, kestirmekten başka çarem yok maalesef!
  Saç derimdeki etkisini de sevdim; yaz mevsimini bol deniz bol havuz şeklinde geçirmeme rağmen saç derim ne yağlı ne de kuru. Benim için saç bakım periyoduna eklenmesi gereken ürünlerden biri. Saçlarımda herhangi bir sorun olmasa da kullanmaya devam edeceğim. 

Dax Supergro inceleme
    Ben ayrıca kaş ve kirpiklerim içinde kullanıyorum :) Kulağa garip geliyor belki ama saça iyi gelen doğal bir yağın kaş ve kirpiğe neden iyi gelmesin ki! mantığıyla sürdüm pırıl pırıl oldular hemde gürleştiler :) Yalnız çok çok az ve dikkatli uygulamak gerekiyor, ben pamuklu çubukla sürdüm geceden sabaha kadar da durdum. 
    Ürünü tavsiye üzerine Watsons mağazasından indirimle 27 liraya aldım. Büyük kozmetik mağazalarından daha uygun fiyata da bulabilirsiniz. 

    Sizin favori saç bakım ürününüz hangisi? Daha önce Dax Supergro Saç Bakım Yağını Denediniz mi?

113 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Bende arkadaşımda görmüştüm, daxın genelde saç şekillendirici ürünleri olduğu için hiç aklıma bakım yağı gelmezdi ;)

      Sil
    2. Gratis'lerde de var mı acaba??

      Sil
    3. Bildiğim kadarıyla yok :/

      Sil
    4. Fakat bazı youtuber'lar gratisten aldıklarını söylemişlerdi.

      Sil
    5. Ben denk gelmedim canım öyle diyorlarsa doğrudur...

      Sil
  2. bende arada unutmazsam kullanıyorum ama sac diplerime surmuyorum bu tarz urunler bende seboreik dermatite yol açtıgı icin . bir de ben istedigim miktarı alıp mink bi kaba koyup benmari usulu ertitip oyle kullanıyorum hem surumu cok daha kolay oluyr hem de sıcak yag kurumus ve yıpranmıs saclar icin cok daha faydalı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle miiii hmm bu yağı o şekilde hiç kullanmamıştım, ben saçıma bone takıp 5-10 dk fön makinesiyle ısıtıyorum sonra üzerine havlu sarıp bekliyorum o şekilde deneyim bir dahaki sefere teşekkürler canım ;)

      Sil
    2. Rica ederim canim . Bende denemeni oneririm cok hos oluyor hemde sivilastigi icin surmesi oldukca kolaylasiyor :)

      Sil
    3. Elde çok çabuk sıvılaşıyor aslında kullanırken zorlanmadım ben ama sıcak uygula fikri hoşuma gitti deneyeceğim mutlaka ;)

      Sil
  3. kesin denicem bunu çok güzel anlatmıssın:)

    http://beautybysyln.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim, teşekkür ederim ;) Saçların uzama hızını gerçekten arttırıyor umarım memnun kalırsın ;)

      Sil
  4. İstanbul'da mısın bilmiyorum ama bu tür ürünler Eminönü Zaza Han'da çok daha uygun yolun düşerse gitmelisin bence. Manikür , fön gibi ürünler ağdalar falan yani aklına gelebilecek kuaför malzemeleri :)
    Bende denemek istiyorum bunu uzun zamandır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy öyle mii çok teşekkür ederim canım aklımda bulunsun İstanbul'da değilim ama geliyorum ara sıra. İzmir'deyim aslında arasam buralarda da daha uygun satan yerler vardır mutlaka, ya da İstanbul'a geldiğimde bir Eminönü yapalım şart oldu :)

      Sil
  5. Ben de bunu almak istiyorum ama böyle anlatımını görmemiştim, çok açıklayıcı oldu benim için :)) Bir de küçük boyları varmış, ilk önce onu denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, faydalı olduysa ne mutlu bana :) Küçük boyu bile en az 2-3 ay gidecektir emin olabilirsin, benim kullanmaya başlayalı 6 ay oldu hala yarısı duruyor ve saçlarım çok gür olmasına rağmen, haftada en az 1-2 defa kullanmama rağmen ;) Sevgilerle...

      Sil
  6. oov tam aradığım şey.. dökülen ve yavaş uzuyan saçlarım var. gerçi biraz toparlandılar allaha şükür ama yinede bakımla desteklemek şart. watsons da da varmış. daha ne olsun :) Çok güzel yazmışsın keyifle okudum. ben henüz ürün tanıtmada o kadar iyi değilim. aklıma her detay gelmiyor yazarken. 1 haftalık blogum var melekcildi.blogspot seni de beklerim tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim çok memnun oldum, umarım sende de faydalı olur ürün ;) Aramıza hoşgeldin :)

      Sil
  7. Güzel yazı olmuş ellerine sağlık ben de severek kullanıyorum bu ürünü...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. boyadan yıpranan ve uzamayan saçlarım için harika olucak :) ama maalesef ızmırde bunu bornova ve buca cevresınde bulmak olnaksız gbı bırsey hıc bıryerde kalmamıs oyle dıyorlar. bulana kadar arıcam :) bır arkadasım 10gundur kullanıyor ve sacımın uzadgnı hıssedıyorum resmen dedı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Watsonslarda yoksa kuaför malzemeleri satan büyük kozmetiklerde mutlaka vardır hem biraz daha uygun olur oralarda ;)

      Sil
    2. Bulunmayan birşeymiş gibi yazıyorsunuz manisa allı parfümeride var ben oradan aldım genelde tüm parfümeride bulunuyor

      Sil
    3. Bende kullanıyorum memnunum fakat bulunuyormuş gibi bahsediliyor yorumlarda ben manisa allı parfümeriden aldım tüm parfümeride var

      Sil
  9. bı arkadasımın tavsıyesı uzerıne bende aramaya basladım 10gundur kullanmasına ragmen saclarının yumusaklıgı yuzunden ellerını sacından alamadıgın soyluyor ve uzadıgnı hıssedıyorm dıyor:) benımde saclarım yavas uzuyo ve boyadan dolayı yıpranmıs durumda. aradıgım urun kesınlıkle bu ama cok kolay bulunan bırsey degil acıkcası ızmırde suana kadar baktgm yerlerde kalmadıgı soylenıyo sanıırım ınternnetn sıparıs verıcem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle arkadaşına katılıyorum bende çok memnunum çok hızlı uzatıp besliyor saçları ;) Umarım en kısa zamanda bulup kullanmaya başlarsın, sevgiler...

      Sil
  10. Saçlarım uzamıyor bugün aldım bu ürünü ve saç diplerime sürmeye çalıştım ama erimesini beklemedim. saç diplerime uğraştım ama iyice sürdüğümü hissedemedim çok katı çünkü. Ne yapmalıyım? Yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet katı bir yağ olduğu için mutlaka ısıtıp kullanmak gerekiyor. Ben avuç içimde ısıtıp öyle sürüyorum, benmari usulü sıcak suyun üstüne bir kap içinde koyarakta ısıtabilirsin, saçlarına uyguladıktan sonra fön makinesi ile üzerinden ısı verirsende saçlara daha iyi nüfuz etmesini sağlayacaktır ;)

      Sil
    2. Benim saçlarımda çok aşırı kuru çok şey duydum bir kaçın uygladm ama bunu ilk defa duydum bu gerçekten işe yarıyormu ya ne kadar zamanda farkedysn uzadıgını? artk bnde saçlarımı uzun görenek istyrm

      Sil
    3. Bende 1 ayda farketti canım ama herkesin saç yapısı birbirinden farklı. Düzenli kullanırsan seninde hızla uzar umarım...

      Sil
  11. merhaba Beauty Boop, benim saçlarım yıllardır uzamıyordu. dax supergro kullanıyorum ve aynı zamanda vitaminde kullanıyorum. saçlarım çok az dökülür,hatta banyoda bir kaç tel dökülüyor, dax supergroyla birazcık artmıştı ama bir kaç aydan sonra geçti. saçlarım uzuyor herkes farketti ama dax supergro kullandığım zamanlar daha çabuk yağlandığını hissediyorum. gerçi dax supergro kullansamda kullanmasamda gün aşırı saçlarımı yıkıyorum çünkü saç tipim yağlı ve ince telli. genel olarak memnun kaldığım bir ürün. yağlandırma konusunda yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ;) Benim saçlarım aşırı kuru olduğu için maalesef yağlı saçlara önerebileceğim bir ürün bilmiyorum. Bende keşke saçlarım yağlansa diye bekliyorum çünkü saç derisindeki yağa da saçların ihtiyacı var.
      Dax supergro ne kadar sıklıkla kullanıyorsun bilmiyorum ama mesela ayda 4 defa kullanıyorsan onu 2 ye düşürebilirsin ;) Yağlı saçları ne kadar sık yıkarsan o kadar çok saç derisinin yağ üreteceği söyleniyor onun için çok sık yıkamak yerine "Kuru şampuan" kullanabilirsin, günü kurtarmak için çok etkili bir ürün. Saçları yıkanmış gibi yağlı histen arındırıyor. Watsons'tan bulabilirsin uygun fiyatlı. Sevgilerimle...

      Sil
  12. Bu tür yağlı saç maskelerini Down Under Naturals, Nude Organics şampuanı çok güzel temizliyor. Hatta çok kirli olmayan saçı hafif kurutuyor. Temizleme kabiliyeti fazla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  13. Bu tür yağlı saç maskelerini Down Under Naturals, Nude Organics şampuanı güzel temizliyor. Hatta çok kirli olmayan saçı biraz kurutuyor. Temizleme özelliği fazla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  14. acilen yardım istiyorum 2 gündür dax saçımdan çıkmıyor lütfen yardımcı olun :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıda da bahsettiğim gibi önce kuru saça şampuan sürüp yedir, daha sonra azar azar suyun altına girerek masaj yap bu şekilde çok kolay çıkması lazım ;) Ben bu şekilde 1 defa da çıkarıyorum arkasından tekrar şampuan geçiyorum umarım faydası olur ;)

      Sil
    2. teşekkür ederim ama 2 gündür bu şekilde deniyorum ve çıkmıyor lütfen yardım edin :(

      Sil
    3. başka bi öneriniz var mı lütfen yardımcı olun çıkmıyor 1 kutu şampuan bitirdim ama olmuyor :(

      Sil
    4. Çok şaşırdım yani en kötü ihtimalle 3-4 şampuanda çıkması lazım. Ben her hafta yağ maskesi yapıyorum yağdan saç görünmeyecek kadar hep bu şekilde çıkarıyorum :/ Saçlar kuruyken diplere masaj yaparak şampuanı yediriyorsun değil mi? En son suyun altına giriyorsun azar azar su akarken bol bol köpürtüyorsun? İnan ki ne diyeceğimi bilemedim yani başka bir yöntem yok benim bildiğim :/

      Sil
    5. maalesef çıkmadı ne yapacağımı ben de bilmiyorum yine de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim :)

      Sil
    6. Çok üzüldüm umarım bir şekilde çıkar, durulama suyuna biraz elma sirkesi eklemeyi de dene istersen belki faydası olur arındırmaya ;)

      Sil
    7. ekledim onu dün denemiştim, ne yapıcam bilmiyorum :( daxın üstüne argan yağıda sürdüm tekrar yıkadım biraz yumuşadı ama yağlı yağlı oturuyorum hala :(

      Sil
    8. Saçlar hiç olmadığı kadar bakımlı olacak bu gidişle :) Çok zorlama olduğu kadarıyla yıka madem elbet çıkacak, üzerine saç kremi yağ vs sürme artık ;)

      Sil
    9. bitlenirim falan diye korkuyorum bir şey olur mu acaba :(

      Sil
    10. Yok canım bişey olmaz ;) Ben bilerek 1 gece bekletiyorum özellikle, hatta bazen saçlarım çok kuru olduğu için tamamen arındırmıyorum bile ;) Sadece bu aralar saçların biraz fazla uzayabilir :))))

      Sil
    11. biraz morale ihtiyacım var saçlarım yıkadığım halde yağ içinde zamanla çıkar dimi ya :(

      Sil
    12. Çevremde de o kadar çok kullanan arkadaşım var ki, ilk defa böyle birşey duydum yani mutlaka çıkar canım strese girme ;) Bir daha dene dediğim gibi eğer yine çıkmazsa bir kuaföre git onlar çıkarır ;)

      Sil
    13. böyle olacağını hiç düşünmemiştim ama oldu bi kere yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

      Sil
  15. dax saçımdan 2 gündür çıkmıyor lütfen yardım edin :((((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıdaki yorumuna cevap yazdım, faydası olacaktır ;)

      Sil
    2. benimki de çıkmıyor şu an iki kutu şampuan ve bir de sabun kullandım yok kaldı öyle saçımda

      Sil
    3. Tatlım su değdirmeden önce güzelce şampuanla ondan sonra yavaş yavaş ıslatarak yıka 2 seferde arınır ;)

      Sil
  16. Cnm bu erkekler icinde kullanilabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde herhangi bir uyarı yok, bence kullanılarbilir ;)

      Sil
  17. Cnm bu urun erkek ler için de kullanılabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzerinde herhangi bir uyarı yok, bence kullanılabilir ;)

      Sil
  18. Merhaba...bende benim saclarim ince delli ve seyrek...bunun icin yves rocher volum sampuanini ve bakim yagini kullaniyorumm...onerdiginiz daks ise yararmii acabaa...biraz girlessin istiyorum...sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç bakım yağlarının özelliklede çam terebentinin, saç dökülmesi üzerine büyük etkisini gördüm ben. Aktardan saç bakım yağı karışımlarından almanı tavsiye ederim. Dax'ı saçı beslemek ve en çokta hızlı uzamasını sağlamak için kullanıyorum, yine daxında büyük etkisi olacaktır.

      Sil
  19. Merhaba , ürünü merak ettim ve bulunduğum ilçe küçük olduğu için burada olduğunu sanmıyorum ben de online satışı var mı diye baktım ve hepsiburada.com'da var 26.0 lira .. Siz kaç liraya alıyorsunuz ürünü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben watsons mağazasından indirimle 24 liraya almıştım sanırım uzun zaman oldu tam emin değilim. Küçük ilçelerde de bulabilirsin aslında, kuaför malzemeleri satan kozmetikçilerde hemde daha uygun fiyata bulunuyor bende aldıktan sonra görmüştüm.

      Sil
  20. Merhaba siteye seninsayende üye oldum yazıların çok iyi. Bu ürün bende de var küçük olanını almıştım ben 15 tlydi 2-3 sene önce. Ürünü kullanıyorum ama pek memnun olduğumu söyleyemem. Benim saç yapımdanmı bilmiyorum saçlarımı çok döküyor. Ama uzatıcı etkisi kesinlikle var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım hoşgeldin :) Beğenmene çok sevindim yazılarımı :* Saç dökülmesini bende azalttı ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyor demek ki :/ Biraz daha seyren kullan canım ya da diplerine fazla sürme belki o zaman sorun olmaz ;)

      Sil
  21. Tatlım saçımı sadece bu değil sürdüğüm bütün yağlı şeyler döküyor saçıma değmeleri yetiyor yani :) Ama kullanmaya devam edicem ürün hakikaten iyi diğer taraftan sinamekili kürü de kullanıyorum. İnşallah saçımızın uzaması hızlanır da bende ek saçlardan vazgeçerim :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanına çam terebentini eklemeyi denedin mi? Onunda büyük ölçüde faydası olur ;) Sinameki kürünü hiç duymadım ama vardır elbet faydası, eğer olursa yorumunu bekliyorum canım ;) :*

      Sil
  22. Evet canım çam terebentini denedim bayadır kullanıyorum hatta. Sinamekili kür de internette çok meşhur bende çok etkili olduğunu düşünerekten yapıyorum haftada bir kez. İnternetten araştır canım hakkaten herkes övüyor. Bana gelince ben sinamekiyi düzenli olarak yapmadım o yüzden bir etkisi olmadı şimdi yeniden başladım bu 2. haftam toplamda 8 hafta uygulanıp uzama dönemine giriyomuş saçlar. Etkisi olursa mutlaka paylaşırım canımm :))

    YanıtlaSil
  23. Ben hem sinema ki(kesin yanlış yazdım ) hem bunu kullanmak istiyorum ama fazla mı gelir hepsini kullanmak bilemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))))) Sinameki kürüyle ilgili inan hiçbir fikrim yok :) İstersen kürü bitirdikten sonra dax kullanmaya başla belki ikisi ağır gelir bilemiyorum canım

      Sil
    2. Sinemaki berbat bisi

      Sil
    3. Memnun kalan da çok var ama bende denemeyi düşünmüyorum şimdilik :)

      Sil
  24. Merhaba yazinizi cok begendim . Bisey danisicaktim . Benim saclarim belime kadar uzundu sonra gaza gelip omuzlarimin birazcik altinda kestirdim ama eski saclarimi ozledim bundan kullanmak istiyorum . Bir de saclarimda hic kirik yok gayet bakimli parlak . Ve uclarinda dogal acici var . Sizce alip kullanayim mi ? Alirsam da butun sacima surmeme gerek var mi ben sadece uzamasi icin kullanicam cunku simdiden sagolun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) Saç diplerine uygulaman yeterli olacaktır, umarım faydasını da görürsün :*

      Sil
  25. Saçlarım boyları ve uçları da çok kuru, sadece diplere değil de saçımın tamamına uygulayabilir miyim? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben tamamına uyguluyorum, bazende uçlarına farklı bir bakım yağı sürüyorum herhangi bir sorun yaşamadım ;)

      Sil
  26. Yazinizi bende cok begendim güzelim saclarim boyadan maf oldu ve simdi kisacik kestirdim. Tabii ki uzamasini cok istiyorum bi sürü yag alip karistirdim biraz uzuyo gibi ama hala yaniklar var. Bunu denemek istiyorum kesinlikle beni cok cesaretlendirdin bu ürüne karsi. Cünkü bende artik cok korkuyorum ve saclarimdadökülüyo bayaa. En kisa zamanda alip uygulamak icin sabirsizlaniyorum :* Nurten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende benim kadar olumlu sonuçlar alırsın, bu arada sadece bakım yağı değil kullandığın şampuan ve saç kremlerininde önemi çok büyük.

      Sil
  27. bende uzun süredir kullanmak istiyorum bu ürünü
    bloguma beklerim canım

    YanıtlaSil
  28. Benim saçlarım kıvırcık ve ne kadar uzasada kısa gibi duruyor uzaması için dax kullandım fakat düzken belime gelsede kıvırcıkken omzumda ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da kıvırcık saçlıların genel sıkıntısı sanırım :) Belki dalgalarını yatıştırıcı bir ürün tercih edebilirsin, sanırım dalgaların fazla hacimli

      Sil
  29. arkadaşlar bende kullanıyorum peki ya kaç sürede anlicaz arkadaşlar ben şey yapıyorum daxı saçıma sürüyorum masaj yapıyom bi beşdakka falan sonra 1 buçuk Saat falan saçımda açıkta kalıyo hava alıyo öyle daha cabuk uzuyor sonrada ılık suyla duruluyorum arkadaşlar argan yağı badem yağı çam terebentini ve evde çabuk yapıcağınız yoğurt zeytinyağı limon bir ayda saçı 10.cm uzatıo yoğurt zeytinyağı limonu tek yapın sadece

    YanıtlaSil
  30. Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katilanlardanim bende bugün dax kullanmaya başladım inşâallâh bende sizler gibi memnun kalırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım o zaman yorumlarını mutlaka bekliyoruzzz muck :)

      Sil
  31. Merhaba bunu ilk defa duyuyorum benim saçlarım çok kuru ve yıprandı birçok yağ dendm ama hiç biri uztmadı bu ürün gerçekten hemen uzatyrmu ya:(

    YanıtlaSil
  32. Merhaba arkadaşlar benim saçlarım çok kuru ve yıpranmış bunu ilk defa duydum çok şey dndm ama birtürlü uzamdı bu uzatyrmu gerçekten ne kadar zamanda uzuyor hemen farkediliyomuki

    YanıtlaSil
  33. Meraba bişey sorabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki sorabilirsiniz :)

      Sil
    2. Pahalı oldugunu duydum ucuza nerden bulabılırım acaba

      Sil
    3. Bide Kozmetikçi dediğiniz yerler neresi

      Sil
    4. Watsonslarda satılıyor, kozmetikçi dediğim parfümeriler de diyebiliriz. Saç boyası, krem, makyaj malzemesi satan yerel dükkanlar

      Sil
  34. kısa bi süredir kullanıyorum. nette sıkça adını duydum çok araştırdım sonunda almaya karar verdim. netten sipariş verdim 35 tl ye geldi. kozmetikçilerde 39 tl fiyatı. saçlarımda dökülme sorunu yaşamıyordum fakar dax la birlikte maşallah saçlarım dökülmez oldu. saçlarımı topladığımda bile kalınlaştığını hissediyorum. uzama meselesine gelirsek henüz 1 ay olmadı ama sanırım cidden uzuyor. saçlarımı çok güzel toparladı. 5 yıldır saçlarımı her ay kızıla boyadığım için msır püskülü olan saçlarıma can geldi. 2 aydır bakım yapıorum saçıma. bunun 1 ayı dax ile geçti. saç diplerime dax uçlarınada ısıttığım zeytinyağını gedceden sürüp sabah yıkıorum. 2 ay once omzuma zor dokulen saçlarım şuan omzumdan aşağı inmeye başladı:) yıkamada da problem çekkmiyorum. açıkçası saçlarımı yaglı bıraksa seviiniyorum bile :) çünki saçlarım inanılmaz kuru. herseye ragmen dax ile iyki tanışmışız. herkese tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım detaylı yorumun ve tavsiyelerin için çok teşekkürler :*

      Sil
  35. Bunu nasil arindiracagimi hala anlamadim? Yardimci olursan cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım saçlarına su değdirmeden önce bol bol şampuanla, şampuanı iyice heryerine yedirdikte sonra suyla durula ;)

      Sil
  36. Ben de dax kullanıyorum saçlarım çok yıprandı boyadan ve kırıldı ve kaç senedir uzamıyo sizce uzarmı 2 hafta falan oldu kullanalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birçok kişide olumlu sonuçlar veren bir ürün umarım senin saçlarına da fayda sağlar...

      Sil
  37. saçımın ön kısmını biraz fönle yakmıştım perçem gibi olmuştu ilk başta sadece o kısma kullansam olur mu

    YanıtlaSil
  38. Ben dün sürdüm sacima ve biraz fazla surmusum saclarimi kac kere yikadim her seyi denedim kesinlikle cikmiyo saclarim yapis yapis kaldi ve yikamaktan asiri yiprandi nasil gecicek bilmiyorum cok kötü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım birdahaki sefere ellerinin arasında ya da benmari usulü bir kapta hafif ısıt öyle uygula, çok fazla sürdün galiba ;/

      Sil
    2. Evet baya fazla surmusum ve saclarimi neyle yikarsam yikayim sacimda yapis yapis bi hal aldi.çözümünü de yaziyim bari de benim gibi yapanlar olursa diye.haci Şakir kalip beyaz sabunla sacim kuruyken her yerine boya sürer gibi tek tek ayirip iyce yedirdim ve yaklasik 20 dakika bu islem sürdü bi de 5 dakika da oylece beklettim dusta da iyce ovaladim.sakin sacimiz kurur diye korkmayin benim saclarim paril paril oldu zaten yagi fazla surdugum icin.aslinda sizin dediginizle ayni metod ama ben nerdeyse kavanozun 3te 1 ini kafama surdugum icin cok zor cikti

      Sil
    3. Tatlım sen çooook aşırı sürmüşsünn iyi çıkarabilmişsin, tavsiyelerin faydalı olacaktır paylaştığın iyi oldu :) 1 tatlı kaşığı hadi olsun en fazla 1 yemek kaşığı kadarı yeterdi aslında.

      Sil
    4. Evet malesef kötü bir tecrübe oldu ama ürün çok güzel bundan sonra az az uygulamayi dusunuyorum ben de :)

      Sil
  39. Merhaba tatlım bu ürünü ben aldım ama sanki eriyor gibi gittikçe yumuşadı tabi odamda duruyordu ben de şimdi buzdolabında koydum ama normal olarak nerde dursun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım saça uygularken sıvı olması daha iyi, o yüzden dolapta saklamak yerine banyo gibi güneş almayan serin bir yerde saklamanı tavsiye ederim :*

      Sil