Bu Blogda Ara

22 Ağustos 2013 Perşembe

FLORMAR MINI REFİLL SPRAY: ÇANTA BOYU PARFÜM ŞİŞESİ

Gözümden nasıl kaçar bu Flormar mini parfüm şişesi inanamıyorum. Flormar ciddi ciddi iddialı bir biçimde kendini geliştirmeye devam etmiyor mu sizce de? 
Mini parfüm sprey
     Hayranı olduğum flormar ojelerinin, mükemmel farlarının yanına her gün yeni ürünler ekliyorum.
     Çok fazla seyahat eden, evde pek durmayan seyyare ben :) koca koca parfüm şişelerini taşımaktan nefret ediyorum en sevdiğim parfümlerimi evde bırakıp çanta boyu idareten farklı parfümler atıyordum çantama.
Flormar yorumları


     Şimdi alt tarafı bir parfüm şişesi ne var bunda abartacak derseniz, hemen yorumlarıma geçeyim; Diğer kullandıklarımın hepsi fısfıs kısmından dolum yapıldığı için hep aktı hep aktı... Bu minik alt kısmından şu şekilde doluyor ve asla akma yapmıyor. 

     Ayrıca gördüğünüz gibi çok şık, bana hafta sonunda eşlik etmeye yetecek kadar parfümde alıyor içine veeşu tasarımı ne kadar şirin değil mi? Şeffaf kısmından içinde ne kadar kaldığını da görebiliyorum. Ben Flormarın kendi mağazasından 12,50 tl ye aldım. 
parfüm şişesi inceleme
     Flormar mağazasına uğrarsanız mutlaka edinin ve atın çantanıza bir tane derim. Ben şimdiden iki tane aldım bile :)

5 yorum:

  1. Çok hoş bir şeymiş bu ya :) Çok kullanışlı günlük parfüm tazelemek için ideal bir şey aslında. Bu arada blogunuzu izlemeye aldım banada beklerim ; gizzgiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim memnuniyetle gelirim ;)
      İhtiyacın varsa mutlaka tavsiye ederim kesinlikle çok şık çok şirin, akma da yapmıyor kesinlikle, alt kısmında doldurulduğu için ;)

      Sil
    2. http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/doldurulabilir-mini-parfum-sisesi-atomizer-99377916

      Sil
  2. ücretsiz kargo eve teslim ve daha ucuza aynısı var burada http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/doldurulabilir-mini-parfum-sisesi-atomizer-99377916

    YanıtlaSil
  3. aynı ürün ücretsiz kargo ve daha ucuza eve dırek teslım :) http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/doldurulabilir-mini-parfum-sisesi-atomizer-99377916

    YanıtlaSil