Bu Blogda Ara

21 Ağustos 2013 Çarşamba

GRATİS: THE BALM TİME BALM MAKYAJ BAZI İNCELEME

Time balm

     Gelelim Gratis mağazalarından edinebileceğiniz, eğlenceli ambalajlarına bayıldığım The Balm ürünü olan Time Balm Makyaj Bazına...





makyaj bazı
    Hafif jel krem arası kıvamında, sanki hafif yapıda yağsız bir vazelin gibi, kuruduktan sonra yumuşacık kadifemsi his bırakan, paraben içermeyen bir baz. Almadan önce birçok blogda kokusunun kötü olduğunu okumuştum, hoş bir kokusu yok ama beni rahatsız etmedi açıkçası. 

     Time Balmı uygularken çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü şeffaf formda ve çabuk cilde nüfus ettiğinden ne kadar sürdüğünüzü ayarlayabilmek zor. Fazla sürerseniz daha nemli daha ağır bir makyaj altınız olur ve fazlası un gibi pütür pütür ciltte kalıntı bıraktı bende. Onun için ince bir tabaka sürmeye dikkat edin. 
Time balm makyaj bazı


     Makyaj bazları ve kullanımları ile ilgili detaylı bir yazı paylaşmıştım blogda okumak isterseniz buraya tık tık ;) .


     Ben yoğun olarak T bölgeme uyguluyorum gözeneklerin görünümünde hafifleme oluyor ve parlamayı azaltıyor. Uzun süre de T bölgemde yağlanma yaşamadım!

     Her gün uygulamadığım için herhangi bir sivilce oluşumu gözlemlemedim, bana sorarsanız her gün de kullanılacak bir ürün olduğunu düşünmüyorum, tabi problemli bir cilde sahip değilseniz!

Time balm makyaj bazı inceleme

   
     Time Balm ı ne çok sevdim ne de sevmedim çok özel bir ürün değil ama makyaj çantanızda bulunması fena olmaz.        

     Tekrar aynı ürünü alır mıyım emin değilim, belki bir indirime denk gelirsem yedeklerim. Başka bir markanın makyaj bazını da denemek isterim bundan sonra.

      Benim Time Balm makyaj bazı incelemem bu yönde.
Time balm ürün inceleme
     Siz makyaj bazı kullanıyor musunuz? Time Balm denediniz mi? Tavsiye edeceğiniz makyaj bazları hangileri?

2 yorum:

  1. Merhaba canım .
    Bende makyaj bazını ilk defa denemiştim ve sonuç çok kotu olmuştu . Senin sayende problemı anladım :D Ben kalın bir tabaka halinde suruyordum ( Nemlendırıcı gibi ) Rimmel'in bazını kullanıyorum ve sanırım yağlı ciltler için iyi gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ilk anda ne kadar sürdüğünü kestiremiyor insan :) Tavsiyen içinde teşekkürler, yazın Rimmel makyaj bazı kullanılabilir o zaman ;)

      Sil