Bu Blogda Ara

24 Ağustos 2013 Cumartesi

KOZMOYA.COM ALIŞVERİŞİM: BONACURE ACİL KURTARMA SERİSİ

      Kozmoya.com daki ilk alışverişim, çok sevdiğim fakat şu an umutsuz vaka durumundaki saçlarım için oldu. 
     Kuaförlerde sık sık önüme konup tavsiye edilen Bonacure Acil Kurtarma Serisini biraz araştırıp, kullanıcı yorumlarını okuyup denemeye karar verdim. 
alışveriş yorumlarım

 Hemen kargoyu alır almaz arabada çektim fotosunu, ürünler güzelce korumalı sarılmış. Kargom dün akşam ulaştı elime, 3 gün içerisinde elimdeydi ürünlerim. Kargoda da, siparişten sonraki işlemlerde de strese girmedim! kozmoya.com sık sık maillerle sipariş bilgisini ulaştırdı.
Acil kurtarma serisi

     Bonacure Acil Kurtarma Serisinden seçtiklerim;
    *BC Acil Kurtarma Yoğun Sprey Krem
    *BC Acil Kurtarma Şampuan
    *BC Acil Kurtarma Kürü 49,50 tl

(Krem ve Şampuanı set olarak 66 liraya aldım, sitesine buradan tık tık ulaşabilirsiniz)

     Hemen bugünden kullanmaya başlıyorum ürünlerimi, umarım beklentilerimi karşılar. Yazısını da en kısa zamanda onarılmış saçlarımla yazarım inşallah  ;)
Beautybooop

     Kozmoya.com alışverişimden gayet memnun kaldım, aynı şekilde ürünlerimden de memnun kalırım umarım...

     Boyadan, fönden, açıcıdan iyice yanmış durumdaki saçlarımı kurtarır mı ki bu seri? Siz bu seriyi denediniz mi?

       

13 yorum:

  1. Saçlarımda boya yıpranma olmamasına rağmen 2 yıl önce Şampuanını kullanmıştım. Gerçekten saçlarım canlanmıştı. Yıpranıkşığa etkisi ne bilemem ama saçlarımı kendine getirip uysallaşmıştı ve çokta havalı duruyordu. Eşi deki herbirşeysinden bitince mutlaka birkez daha alıcam.

    YanıtlaSil
  2. Bende 3 gündür kullanıyorum canım çok sevdim;) Saçlarımda röfle boya ve fönden kaynaklı yanıklar var, uçları ölmüş durumda maalesef :/ İlk defa bir şampuan tek başına saçlarımı yumuşacık yaptı, bitince mutlaka yine alacağım. Diğer ürünlerini biraz daha kullanmam lazım pek anlayamadım onları :D

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel, tam benim tarzım bir bloğunuz var hemen gördüm geldim. Artık bloğunuzun yakın takibindeyim. Ben de sizi bloğuma bekliyorum çok çok memnun olurum..:))
    Çok selam ve sevgilerimle..:))
    http://kediminhobidefteri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım hoşgeldin ;) En yakın zamanda ziyarete geleceğim...

      Sil
  4. blogunuzda bizlere yer vermeniz sürpriz oldu, teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim :) verdiğiniz kaliteli hizmetten ötürü bende teşekkür ederim.

      Sil
    2. kozmopa.com sitesinden alışveriş yaptım 2 yıl önce son kullanma tarihi geçen ürün gönderdiler. şaka gibi. telefonu açmıyor mail attım dönüş yapmıyorlar

      Sil
    3. Yaa çok üzüldüm, benim alışverişim sorunsuz elime ulaştı. Çok sinir bozucu bu durumlar keşke ulaşabilseydiniz telafi edilseydi.

      Sil
  5. merak ettiğim ama acaba verdiğim paraya değecek mi dediğim ürünlerden biri :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende onun tereddütünü yaşayarak aldım, çok çok memnun kaldım. Yazımda da memnuniyetimi bolca dile getirdim, verdiğim parayı haketti benim açımdan. Tabi indirimden set halinde alınırsa daha bir güzel olur :)

      Sil
  6. Merhaba arkadaşım öncelikle verdiğin bilgiler gerçekten çok değerli benim durumumda şöyle ben düzleştiricim bozuluğu zamanlar saçımı mecburen ütü ile düzleştiriyordum ve saçlarım ciddi anlamda dipten uca kadar yndı fakat şuan uzun saçlarım var keçe gibi çok kırık var sert kuru ve hiç parlak değil ben ne yapabilirim bunlar benim saçlarımıda kurtarır mı ne dersin ? şimdiden teşekkür ederim bir de başka önerilerin olursa seve seve dinlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bu seri çok ciddi fayda sağladı bana tavsiye ederim :)

      Sil
  7. Çok çok güzel çok çok harika bir ürün ama ben de yeni bir keşfimden bahsetmek isterim, benim de saçlarım boyadan yandı kurudu. Çok uğraştım. En sonunda Katkısız Keratin yükleyerek mutlu sona erdim, mutlaka katkısız keratin yükleme yapın zaten doğal bir yükleme olması hoşuma gitti.. herkese tavsiye ederim ben cok cok memnunum.

    YanıtlaSil