Bu Blogda Ara

31 Ağustos 2013 Cumartesi

RİMMEL STAY MATTE PUDRA

     Yaz aylarında cildimde parlama olduğu için Bb krem üzerine pudrayı bol bol kullanıyorum.  
Pudra
    Geçtiğimiz bayram indiriminde Watsonstan aldığım Rimmel Stay Matte Pudra tam 5 saat süren bir matlık vadediyor! Hemen mağazada deneyerek fazlada düşünmeden aldım. Fiyatı %50 indirimle 6,50 lira :)
Stay Matte Pudra
     Fiyatını gözönüne alarak çok büyük beklenti içine girmediğim Stay Matte pudra kesinlikle çok başarılı!
006 Warm Beige
     Cildimde çok sorun olmadığı için transparan rengini almak istedim maalesef kalmamış resmen talan edilmiş gibiydi watsons :) Bendeki rengi 006 Warm Beige

     Rimmel Stay Matte Pudra'ya birde benim gözümden bakalım;

Çok sevdiğim gibi hiç sevmediğim kısımları da oldu doğru amaaa fiyatı bu kadar uygun olduğu için çok büyük beklentiye girmemiştim zaten.

     Özellikle yaz aylarında parlamasına engel olamadığım cildimde 3-4 saatlik matlık sağladı! Ege Bölgesinin sıcağında bu müthiş bir performans.
Stay Matte yorumları Beautyboop
Sol tarafta bileğime yağlı bir krem sürdüm ki etkisi daha net görünsün diye. Sağ tarafta da üzerine Rimmel Stay Matte uygulanmış hali.

     Fazla renk vermemesini çok sevdim, hafif bir tonlama eşitliği, matlık ve sabitleme sağlıyor daha ne olsun ki ;) 

     Cilde çok güzel dağılıyor, matlık verirken pul pul görünüm vermiyor bunu çok sevdim. Altına uyguladığım makyajı da sabitliyor.

Stay Matte Rimmel     Benim çok sevdiğim ürünler arasına girmesine rağmen kendisini evde bırakmak zorunda kalıyorum! Yine Rimmel ve yine dandik ambalajlarına merhaba diyin! 

     Sözde çevirmeli kapak ama birbirini tutmuyor, kapak sürekli düşüyor. O yüzden parçalanmasını, tozutmasını göze alıpta makyaj çantama atamam kendisini. Ucuz diye de bu kadar adi ambalaj yapılmaz ki canım! Rimmel'in daha önce kullandığım Show-off maskarasında da ambalaj sorunu yaşamış ve şu yazımda paylaşmıştım.
Rimmel
    Sevmediğim bir diğer kısmı da biraz fazla tozutması, fırçayı değdirdiğim anda her yere dağılıyor biraz dikkatli kullanırsak çokta büyütülecek bir sorun olarak görmüyorum bunu ( fiyatını göze alarak)
Stay matte inceleme     

    Yine indirime girerse sadece yaz aylarında kullanmak üzere alabilirim. Şu ambalaj işine de bir çözüm bulsalar çok memnun olacağım. 

   
Siz yaz aylarında hangi pudrayı tercih ediyorsunuz? Rimmel'in ürünlerinde ambalaj sorunu yaşadınız mı?

14 yorum:

  1. ben severek kullanıcam ınsallah bloglardan takıp ettıgım kadarıyla herkes memnundu ve bugun alısverısımde aldım bakalım nasıl olcak..
    sevgıler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenerek kullanacağına eminim ;) Benim için tek sıkıntısı ambalajının çok kalitesiz olması dikkatli kullanmak lazım, yorumun için teşekkürler ;)

      Sil
  2. Pul pul görünüm vermemesi gerçekten harikaymış.Bende alacağım kesinlikle. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok güzel dağılıyor ciltte kalıp gibi de kalmıyor, memnun kalırsın umarım;)

      Sil
  3. Yaa bende en kısa zamanda bu pudradan almak istiyorum. Son günlerde patladı resmen ya herkes bunu kullanıyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım çok geç kalmadan mutlaka edin ;) Yazın sıcağında parlama yapmıyor yüzüm çok mutluyum :))))

      Sil
  4. nereden alabiliz ...

    YanıtlaSil
  5. Ben setini aldım ama cildim çok geriliyor aşırı pul pul görüntü oluşuyor :( Neden öyle oldu kii

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karma veya yağlı değilse cildin belki ondan olabilir. Altına yoğun nemlendirici uygulayarak deneyebilirsin canım ;)

      Sil
  6. Bir şey sormak istiyorum canım.Benim cildim Yağlı ve henüz liseye gittiğim için makyaj alışverişlerinde biraz tedirgin oluyorum açıkçası.Acaba ambalajını değiştirdiler mi?Çünkü benim için Yanımda taşımak gerçekten çok önemli.Cevap verirsen sevinirim.Bir debinin dışında dediğim gibi az da olsa kapatıcılık sağlayacak,makyajı sabitleyecek ve doğaları görünüm sağlayacak pudra önerir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajı hala aynı canım ama sana The Balm Sexy Mama yı tavsiye ederim hem daha temiz içerikli hemde ambalajı daha kullanışlı.

      Sil